Monday, April 20, 2009

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PEMBACA


Dalam masa dua hari ini hits blog saya mencatat peningkatan yang amat ketara. Semuanya kerana artikel Sivakumar lacurkan jawatan speaker kepada saudara mara Chin Peng(Ngeh & Nga)http://faisalrohban.blogspot.com/2009/04/amaran-kepada-sesiapa-yang-nak-copy.html

Purata pembaca adalah 200 orang bagi setiap jam. Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada para pembaca yang melayari blog saya.

Pada saya ini adalah satu pencapaian yang amat membanggakan kepada saya,memandangkan saya masih lagi baru dalam bidang ini.

Banyak komen yang saya tidak dapat lepaskan dalam tajuk ini kerana komen yang agak keterlaluan dan perkauman. Saya minta maaf. Saya harap anda semua faham. Saya sesekali tidak akan menyiarkan komen yang sebegitu,tetapi saya lebih rela siarkan komen yang menghentam saya. Prinsip saya 'biar aku kena,jangan orang lain kena'.

Sekali lagi, terima kasih kepada semua yang memberi sokongan.


5 comments:

Parpu Kari said...

WAH DASYAT BRO, KAU DAH LAGI HEBAT DARI AKU TAU!..TAHNIAH BRO!

AKU SANAGAT GEMBIRA BRO!

FAISALAAA said...

ooo..ko keja hit ke??pttlaa post cite rekaan tu

Anonymous said...

Buat Faisal:
Tukar lah slogan anda daripada "Berkata benar walaupun pahit" kepada "Pahit untuk berkata benar" barulah sesuai dengan apa yang ditulis .
Kalau dah minda UMNO memang payah untuk berkata benar. tak berani untuk mencegah kemungkaran,taksub dengan pemimpin yang dayus setahu saya lah semua pemimpin UMNO semuanya dayus bermula dari penubuhannya hingga ke hari ini.Faisal tahu tak apa itu dayus?

ARIFOMAR said...

TAHNIAH KERANA DAPAT MAKLUMAT TU. KALAH MOSSAR. PINJAM.

Anonymous said...

biar org kata apa pun...pahit tu penawar...