Saturday, June 13, 2009

WAYANG SUDAH BERMULA...


Ready.... 3 - 2 - 1

Actionnnnnnnnn...............


Begitulah jerit pengarah filem, Anwar Nisfu kepada pelakon-pelakonnya dalam penggambaran filem terbaru mereka berjudul 'main belakang 2'.

Filem ini akan menjalani proses penggambaran selama lebih kurang 20 hari termasuk proses alih suara dan sebagainya.


Ini antara pelakon-pelakon watak tambahan. Pelakon -pelakon utama belum muncul lagi

Proses penggambaran berlangsung disemua negeri seluruh Malaysia dan beberapa buah negara luar.

Filem ini dijangka akan menemui penonton pada 1 julai akan datang.

Semalam (12.06.09) beberapa pelakon filem ini telahpun menjayakan penggambaran di Pejabat Sinar Harian bertempat di Shah Alam.

Sama - sama kita tunggu dan saksikan filem terhebat arahan pengarah, Anwar Nisfu ini. Adakah filem ini sehebat filem arahannya yang pertama pada tahun 1998 iaitu 'main belakang 1'.

Tetapi , pada jangkaan saya filem 'main belakang 2' tidak akan dapat memecah rekod box office yang dicatat oleh filem 'main belakang 1'.

Saya yakin tidak ramai penonton yang akan menitiskan air mata bila menonton filem terbaru ini.

Selamat Menonton


Klik sini,klik,klik.Jangan tak klik

8 comments:

Belacak said...

Bro!

Baca link nih : http://mt.m2day.org/2008/content/view/23148/84/

camne satu kumpulan haram boleh arah polis tangkap kumpulan haram lain?

Species ni selalunya yang suka buat provokasi dan sekarang salahkan orang lain. Dimana-mana bermasalah, di Sri Lanka, Fiji, sekarang kat Australia dan Canada pulak...

Anonymous said...

Salam tuan blog...

Itu lah mentaliti exco AMK yang dikatakan berwibawa... dari ketua yg kencing dalam seluar hingga la anak buah.. keluar statement yang menunjukkan kebangangan diri...

Org melayu tentang malayan union pasal pertahan hak-hak melayu... hak-hak bangsa yang die sendiri dapat... PKR merusuh pasal bakal nk pertahan penghuni hotel sungai buluh... ini jer la tahap pemikiran ahli2 AMK...

anti barua selalu ckp.. akai ada ka.. bodoh punya AMK... tahan jer la bila kena liwat..

perlop

Cucu Tok Selampit said...

Bro, lama menyepi. Sibuk kot? Satu saja soalan Anwar Nisfu ke Anwar Nafsu? he he he ...

riza said...

tak sabar nak lihat filem ni. filem box-office yang pembikinannya mengambil masa satu tahun.

aktor utamanya dah banyak dapat award. mesti hebat punya kerana aktor itu juga adalah pengarahnya. skrip mesti bagus punya.

so 1,2,3 action....

pewaris said...

rbf,
nape main belakang 2 tak dpt lawan main belakang 1?

belacak,
cmane nk register kat situ? aku igt nk tabo je derang ni. sukati je nk blame org. sape yg main api dulu. melayu ckp/buat pape sume dia kate perkauman. derang buat sume tak salah, siap mintak simpati luar. apekejadah!!!

ruang bicara faisal said...

kpd cucu tok selampit

menyepi kerana byk kerja sikit sekarang ni. posa dan raya dah dekat. poket mau kembung.hi hi hi

anwar nafsu pun ok gak. tapi takpelah sebab saya dah buat anwar nisfu.

ruang bicara faisal said...

kpd pewaris

main belakang satu dulu ramai pelakon hebat2. tapi mereka semua dah blah. main belakang dua hanya pelakon2 amatur dan pelakon tua ja.

hero dah takde

ruang bicara faisal said...

kpd anon no 2

saya setuju dgn anda.

nama hebat. AMK konon. tapi bercakap pakai kepala lutut,bukannya kepala otak