Thursday, September 17, 2009

NIZAR BINGAI MAKIN TERTEKAN




PERHATIAN !!! SILA KLIK VIDEO INI SAMBIL MEMBACA ARTIKEL DI BAWAH

Semalam 16.September.2009 sepatutnya hari meraikan ulangtahun pertama Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri dan hari sepatutnya juga juak-juak PKR,PAS dan DAP bergembira kerana kejayaan mereka menjadi pemerintah di Malaysia.

Tetapi segalanya harapan tinggal harapan. Yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran. 16.September yang dikejar, akhir sekali 4.Febuary di Perak yang terlepas.

Akibat kerana terlalu tertekan dan marah, maka pada pagi 16.September dipilih sebagai hari untuk membaling cat merah terhadap gambar MB kesayangan rakyat Perak sebagai tempat untuk melepaskan geram.

Orang dalam gambar yang dibaling sekarang sedang berada di Tanah Suci Mekah. Mungkin tangan beliau sedang berdoa di depan Baitullah sewaktu gambarnya di baling.

Jadi kepada si pembaling, siap sedialah sekiranya tangan kamu bengkak atau bernanah selepas ini. Kebiasaannya doa dari Tanah Suci adalah doa yang diberkati.

Satu lagi, jangan terkejut selepas ini, jika gambar-gambar pemimpin anda pula yang dikhianati.

Jika anda boleh buat kepada orang lain, jangan ingat orang lain tidak boleh buat kepada anda. Ingat pepatah ini 'ada ubi ada batas'.

Laporan penuh, sila rujuk di sini.

8 comments:

Anonymous said...

betul ke citer ni...tk pahit pun...huhuhu

Anonymous said...

biasala dulu ada kuasa bongkak sombong hina laaa nie ....

Anonymous said...

rbf, kita tak payah balas ,sebb kalau kita balas ,,kita telah menurunkan level kita ke tahap derang.... baring tengah jalan, baling cat bukat cara kita

Anonymous said...

RBF. AKU ADA BACA SOMEWHERE YG DSAI ADA G UMRAH BARU BURU NIE . BETOI KA

Anonymous said...

Ada org jmp DSAi kat manama, bahrain masa blog dia update pasal dia kt mekah tgh tawaf.

Semua yg pgi umrah, xde yg selisih dgn anwar pun. Tawaf kul 3pg kot

Anonymous said...

ko ni penipu la RBF xpayah nak cover la, mn kerajaan selangor nye iyo2 jer. hrp ko bukan gay klu x sm je nko ngan anwar tu.

Anonymous said...

Buang yang keruh, ambik yang jernih, gambaq Zambry ni macam gambaq Sheikhkeeper (entah cam mana nak eja nama Mat salleh nie), gambar artistik, gambar kaler kaler, tak ler buruk sangat, warna warni memeriahkan papan advertismen bandaraya Ipoh.

ahbengkai said...

haiya faisal itu cat merah saya punya kawan tarok. nama dia ahlongchau. dia malam-malam ada duduk sana kg koy food court. dia cakap ada marah sama itu gambar tapi tak tau apa pasal.