Sunday, September 13, 2009

NIZAR OIII !!! 16 SEPT, BANYAK PERKARA 'PELIK' DI SELANGOR

MENJELANG 16 SEPTEMBER DI BUMI SELANGOR

Banyak perkara- perkara pelik berlaku di Selangor sehari dua ini.

Cuti semua pegawai dan anggota polis di Selangor ditarik balik dan dibekukan sehingga akhir bulan September.

Beberapa trak FRU dan Water Canon dari Pulapol , Jalan Semarak kelihatan memasuki Kompleks SMS PDRM di TTDI Jaya,Shah Alam.

Pekerja-pekerja JKR dan MPK dilihat sedang melakukan kerja-kerja langskap dan persiapan untuk satu majlis keramaian di Istana Alam Shah,Klang. Majlis apa yang bakal berlangsung di sana , saya 'tidak pasti'.

Datuk Seri Najib mempengerusi mesyuarat BN Selangor malam tadi. Mesyuarat berlangsung hingga jam empat pagi. Tempoh masa mesyuarat yang terlalu panjang adalah sesuatu yang luar biasa bagi BN. Apa maksud semua itu, sila tunggu.

Tiba-tiba sahaja TPM datang melawat Pasar Tani di Seksyen 13 Shah Alam pagi tadi. Kehadiran mengejut TPM ke Selangor, seolah-olah ada sesuatu yang tersirat.

Kehadiran TPM disambut meriah oleh rakyat-rakyat Selangor yang berada di Pasar Tani berkenaan. Mereka berebut-rebut bersalaman dengan TPM dan ramai yang membisik," tolong Tan Sri,kami tak boleh tahan lagi dengan PKR dan DAP" "tolong Tan Sri,tolong rampas balik Selangor ni". Dan pelbagai rungutan lagi daripada rakyat Selangor.

Kesemua rungutan mereka, di jawab 'sabar' 'sabar' dan senyuman yang melirik manja oleh TSMY. Senyuman itu seolah-olah ada satu maksud tersirat yang tak dapat di luahkan dengan kata-kata.

Kebiasaannya kerja-kerja pertukaran kerajaan diketuai oleh TPM. Sebagai contoh di Perak. Maknanya perkara yang sama bakal berlaku di Selangor. Itu sebab TSMY turun mengejut ke Shah Alam pagi tadi.

Saya yakin juak-juak PKR yang membaca posting ini, ada yang rasa tiba-tiba nak demam, menggeletar kepala lutut malah ada yang terkencing dalam seluar. Sebelum ini pun dah pelbagai ragam, apatah lagi lagi dah dekat 16 .Sept ni. Telefon, jawabnya tak berhentilah hari ni, call sana, call sini nak cari kepastian.

Nampaknya, makin banyak lah sms ugutan yang aku terima. Tak mengapa, teruskan. Kata orang tua-tua orang yang nak mati kita kena layan kehendak mereka, takut kempunan pula nanti.

Ini adalah posting saya yang terakhir sebelum 16.September.2009. Tiada sebarang posting akan dikeluarkan pada 14/15/16 Sept. Posting seterusnya pada jam 12.00 tengahari , 17.Sept.2009. Kerana saya banyak kerja-kerja lain yang perlu dilakukan. Command centre kami juga bakal ditutup pada 16.Sept.2009 , kerana misi sudah menghampiri kejayaan.

Pada 17.Sept.2009 ,saya akan uploadkan gambar-gambar sekitar majlis angkat sumpah MB dan Exco baru dan saya akan siarkan gambar MB dan Exco baru memasuki pejabat masing-masing.

WE HAVE THE NUMBERS !!!

52 comments:

Anonymous said...

kerja melalut je kau ni, dari awak sampai akhir satu cerita pun tak betul, kau ingat senang ke buat cerita nk provok org PR ,

Anonymous said...

kah...kah...kah...kah....kah..
ko di bayar berapa oleh pencacai Ameno

The Hobbit Frodo said...

YAY!!! CANT WAIT BRO!!!

WAKE ME UP AT SEPT 16 ..


AMIN ... SEMOGA JADI KENYATAAN.


AMIN YA ALLAH ...


(KALAU X JADI ... WAKE ME UP WHEN SEPT END ..) ;)

wehavethenumbers said...

kami mendoakan kejayaan MISI ini...

Anonymous said...

x habis2 nk menipu si goblog ni...

aku sumpah klu xdak adun pr lombat di selangor seluruh keturunan wayar putus!!



dreaming until crazy ;p

Anonymous said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAVVVVVVVV

Anonymous said...

FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!FAISAL BERUK!!!!FAISAL SETAN!!!!!!!

The 6th Musketers said...

Selangor Merdeka!!!

Anonymous said...

BODOH!!!
NAK KENCING ORANG PN AGAK2 LA. KAT SEKSYEN 13 MANA ADA PASAR TANI BODOH!!! KAT SEKSYEN 13 ADA KILANG JE!!! AKU TAU LA AKU KERJA SITU BODOH!!!!!

Anonymous said...

tahniah,semoga menjadi kenyataan

wolf said...

Saudara RBF,

Tahniah saya ucapkan kepada saudara dan rakan-rakan "Selangor Bangkit" yang bekerja keras utk memastikan Selangor kembali ke tangan BN.

Syukur alhamdulillah jika ia benar-benar berlaku. Saya akan nantikan peristiwa-peristiwa bersejarah ini berlaku dalam beberapa hari ini.

Selamat Berbuka Puasa dan Selamat Hari Raya.

Anonymous said...

apa yg dikatakan harap benar belaka..aku org pakatan rakyat pun dah menyampah dgn diorang ni..menyesal aku undi parlimen DAP dan ADUN Pas hari tu..aku org totok pas dan skrg tengah memikirkan utk blah dari pas..aku rase mase zaman umno lagi senang segalanya..maaf pada org umno semua yg penah aku kutuk dulu..

bahagian serdang

ruang bicara faisal said...

kpd anon 3.16

kamu tinggal dimana, kalau kamu tinggal di gua musang jgn berlagak tau pula pasal shah alam.

sek 13 mana ada kilang. disitu lah terletak pasar tani stadium shah alam.

apa la kamu ni. bodoh nak tunjuk pandai. sekarang dah jadi bahan ketawa org.

kekawan sekalian,org2 mcm ni lah sebenarnya pengikut setia pkr dan pas. anda nilai mentaliti dia !

wehavethenumbers said...

http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/mutakhirPix/tani.jpg

TIMBALAN Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, dan isteri, Puan Seri Norainee Abdul Rahman, melihat tulang daging lembu semasa melawat Pasar Tani Mega di perkarangan Stadium Shah Alam, hari ini. Pasar Tani Mega anjuran Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (Fama) menjadi pilihan utama pengguna untuk mendapatkan barangan keperluan hari raya yang bakal menjelang. - Foto Bernama


ada gamba kat b.harian online!!!

Pejuang Bangsa said...

hahaha juak2 Pakatan haram sudah panas Pungkoq ..

masa semakin tiba ....

Selangor bakal tumbang sama spt Perak ...


Allah telah selamatkan negeri Selangor ...Amin

sri mersing said...

saudara rbf,

anon 3:16 tu tgh terkencing dlm seluar,menggeletar satu badan..

Sek 13 ada stadium shah alam,PTPL..sah2 la anon tu duduk kat batu belah batu bertangkup..buat malu kaum

syabas kepada rbf dan rakan2.rakyat selangor pasti bertepuk gembira

salam

Anonymous said...

alamak hai...org PR ni mmg bodo la yek...celah mana la kilang kt SEC 13 nya...siap bole ckp penah keja kt ctu tu...xleh blah...bangang nya org...ini mesti dari bachok ni...hahahaha...

Anonymous said...

Jijik aku tengok kerajaan PR di Selangor. Tumbangkan mereka...

Tersilap undi PRU12.

Anonymous said...

anon 3.16,

ko kerja kilang eh?

aku bukan nk hina perkerja2 kilang tapi aku rase otak ko standard bual2 kosong kt kilang je..

ini mentality proPR berckp mengunakan hidung..

RBF teruskan perjuangan mu!

Anonymous said...

sapa yg tinggal kat gua & ada musang tu....tak ada kemajuan langsung negeri dia...
moga2 MISI ini akan menjadi kenyataan...insyaAllah..

Ahli Umno said...

tahniah bro faisal....misi semakin sampai kepada kejayaan...sy doakan agar kerajaan baru akan segera di tubuhkan sama seperti apa yang berlaku di perak ni...semoga rakyat selangor bebas dari cengkaman PR yang nyatanya berjanji namun sukar untuk di tepati semua...baru diorang rasa bagaimana langit tinggi atau rendah untuk mentadbir sesubuah negeri..tu baru negeri kalau negara tak tahulah bagaimana kucar-kacir jadinya nanti..sy merupakan generasi muda memberikan sokongan yang penuh pada blog bro faisal..majulah ruangbicarafaisal.blogspot.com untuk kepentingan rakyat bangsa dan agama.

...

Ammar said...

ko tertekan ke Faisal
sian la kat ko ni
bulan2 ramadhan ni la ko nak bawak cerita mcm2
ko ni mcm kurang dapat perhatian dan kasih sayang je aku tgk
kalau jatuh skali pun, islam tetap akan bangkit jgk sblm dunia ni kiamat
antara sekular dn quran, ko pun tau mane yg betul mane yg salah

gelong gajah said...

Aku hanya nak ucapkan BOLEH BELAHHHHH pada umno ngok kepala lembu..

NUAR BERAHI BEKAS BANDUAN said...

Heeeeee ramai yang pg klinik sebab jantung berdegup luar biasa.

Nieeh laguraya untuk buboh kat blog agar lapang dada sikit bagi yang jantung yang tak berapa stabil tu

http://www.autoplaylist.com/list.php?type=Audio&id=DpH8xHi_6hg&name=Lagu_Raya_:-_M._Nasir_-_Satu_Hari_Di_Hari_Raya

orangkampung said...

kalau kita tengok komen2 kat sini nampak gaya orang PR ni dah tak ada modal dah..dah gabra dah tu..ketawa macam dah gile je...kehkehkeh padan lah muka kau Pembohong Rakyat.

dinotai said...

kawasan xd org lansung...brp kerat jer..len kali buat masjid kat sini..pas semayg kne rogol..bodo...bgi la kawasan yg selamat...

ruang bicara faisal said...

kpd nuar berahi dan org kampung

saya setuju dgn anda

mereka kata saya tipu, mereka kata itu ini,tapi dlm masa yang sama mereka takut.

telefon saya tak putus2 menerima panggilan dan sms drp teman2 pkr dan pas yang bertanyakan hal ini.

ada yg merayu2 kpd saya mohon jelaskan perkara yg sebenar. jawapan saya senang saja. tunggu 17 september.

ada seorang ahli parlimen di selangor dan ahli majlis menghubungi rakan kita (medan info kita) bertanyakan perkara ini. ahli parlimen berkenaan ,jika benar selangor akan jatuh, beliau akan lompat dulu sebelum selangor jatuh ke tangan bn.

mereka semua berada dlm ketakutan sekarang. memang benar kalau ikut jadual hari ini ada 3 adun lompat, esok 3 lagi. itu semua lakonan shj. yang sebenarnya lain. kita pun bukannya bodoh ,sampai nak dedahkan segalanya. kita pun ada strategi serta plan A dan plan B.

yang pasti ramai yg tidak lena tidur sehari dua ini.

Anonymous said...

Orang PR memang bodoh tahap jubur lembu... kepala lembu pun tak sebodoh jubur lembu...patut la senang sangat derang ni terpengaruh dengan tipu daya raja jubur derang tu..

_sam_mc_coy_

Anonymous said...

Apa yang puak PR gelabah sangat ni? Dengar cerita PRU 13 PR nak sapu bersih semua kerusi...

NUAR BERAHI BEKAS BANDUAN said...

Clue bertaburan takkan dia orang tak faham,sekarang pas buat program mana ada bendera pkr berkibar lagi yang ada bendera hijau jer dan diBandar Baru bangi kain rentang pas menyokong rampasan arak oleh MBSA cantik jer kat simpang2,adun2 pr mata semua merah jer tak cukup tidor dan pain killer sentiasa telan sebab sakit kepala,entah2 pasangan pun dah marah sebab kurang berahi men muahahahahahahahahahahaha

ruang bicara faisal said...

GELABAH ! GELABAH !

mereka terus gelabah, ada yang call pakai private number nak pecahkan cermin kereta saya.

NO problem ! itu sikit punya hal ja.

perjuangan tetap diteruskan walaupun tanpa tangan dan kaki.

lawan tetap lawan

TANGGUH TETAP TANGGUH ! (kes saiful)

Umno Johor said...

hurm malukan umno jer ko ni..lawan cm gentlemen la..sedeh tgk umno cmni..mintak ni jd kenyataan..amin

Anonymous said...

sakai laut mane la yg cakap kat sek.13 tu kaw.kilang..kilang abah ko..bodoh baral punya umat pkr..booooo..

Anonymous said...

woi melaun PKR..kilang gan stadium pun tak kenal ke..ni mesti lulusan tadika PASTI..buta mata ke buta hati..mcm bos ko jugak..pungkok gan pepet pun tak kenal,main tibai jea..

Anonymous said...

Bro. Lepas ni takde peluang le nak tengok cite "YB yang terlampau"...

CAK said...

aku sebagai penduduk shah alam yg rase tertindas amat gembira jika ianya benar2 berlaku. mmg aku nantikan saat ni terjadi. kalo aku tau kerajaan selangor jadi sampai camni dah lama aku pi ngundi mase pru thn lepas (xkuar undi - bebas) semoga kejayaan menjadi milik kita. tahniah rbf dan rakan2 yg bertungkus lumus menjayakan misi hebat ni. semoga Allah bersama orang2 yg benar. amin...

p/s - gila berdebar aku bile bace pasal tukar kerajaan ni. agak2 org PR lagi gegar gamaknye. hehehe..

CAK said...

orang2 PR ni ramai tgh meroyan berdasarkan komen2 yg aku bace kat sini... haha!

VoidDance said...

Oh, macamni cara nak ambil alih kerajaan pilihan rakyat ye.

Okaylah tu. Cara betul tu. Teruskan.

Tak salah pun.

Anonymous said...

wahhh juak2 PR takut jugak ea dgr berita ni?apasal takut?ammaa..kalau yettu cerita tarak betul lu juak2 PR gelak sajalah.kenapa sampai mahu caci yettu faizal la..kahkahkah..paling aku best kan,bila ramai juak2 PR kunjung blog RBF ni.kenapa kunjung kalau tak percaya n herdik selalu?aku percaya ada jugak orang yang sama tgk berulang2 kali..bila bercakap sumpah seranah orang lain..tapi dlm hati dah tahu kebenaran cuma xnk mengakuinya untuk sedapkan hati.wakakakak

syabas bro.

Anonymous said...

Jika takut tanggung risiko, usah bicara soal perjuangan...pheewiiit!

are-koo said...

BEST BEST BEST!! AKU SUKAAA!!!

Anonymous said...

BODOH!!!
NAK KENCING ORANG PN AGAK2 LA. KAT SEKSYEN 13 MANA ADA PASAR TANI BODOH!!! KAT SEKSYEN 13 ADA KILANG JE!!! AKU TAU LA AKU KERJA SITU BODOH!!!!!

-SEKSYEN 13 TU PERSIARAN SUKAN LA SAUDARA..TERMASUK DENGAN GIANT. TESCO, PERSIARAN KAYANGAN.. JANGAN LA CKP BODOH INI BODOH..LAST LAST NAMPAK SANGAT AWAK YANG BODOH..KERJA KILANG KE..>?

Nik Aziz Nyanyuk said...

betui la kata kau rbf,
tgk dalam blog kau pun komen depa dah macam setan. dah separuh gila... muhehhe

buat penyokong PR, we have the number....hehehe jalan PR kearah jahamam makin cerah muhehehe

takbir untuk BN
take beer untuk PR muehehehe

Rizwan said...

Faisal,

all the best bro!!!

aku orang perak yang duduk kat selangor. aku puas hati tgk pr jatuh kat perak, dan aku lebih puas ati tgk pr selangor jatuh... berambus lah!!!

kepada mamat seksyen 13 tadi, mmg bodoh tahap dewa!!!

Anonymous said...

Teruskan Bro....sehingga berjaya, Pastikan Selangor jadi milik kita.

Semoga rancangan ini menjadi nyata. AMinnnn

Anonymous said...

hahahahha lawak nyer org yang cakap seksyen 13 tuh ade kilang..... ala die tuh mesti bukan orang selangor...huahauhauhau kalau ini betul2 terjadi alhamdulillah dan aku akan bergembira kerana kerajaan PR akan tumbang dan melingkup....

lawan tetap lawan
sleangor pasti kembali ke tangan Bn

Jeffry said...

WALAUWEYHHH..BERITA TERBARU AKU DGR ANUWAR BERASAP KEPALE SIBUK CARI MELAYU2 LAIN PAKSA MASOK DAP! FUYOOOOOO!!!..MMG SAH DIA DAH TONGGANG TEBALIK SKANG NI BROO! KEHKEHKEH..YEHAAAAA!!!!

akureformasi said...

Salam saudara,
Yg tangguh tetap tangguh tu saya rasa lebih baik saudara baca komen saya di satu blog ni.. Kalau pemilik blog tu tak remove lagi la komen saya... Pnt dh nak taip balik kat sini..

Ini link blog yg saya komen tu.
http://sangtawal.blogspot.com/2009/09/politik-kreatif-puisi-tertangguh-pak.html

Salam Reformasi..

Anonymous said...

Wake me up when September ends...

Nik Aziz di liwat Anwar said...

Seksyen13 ada kilang? wakakakaka ni sah duduk sebelah rumah pok nik ajis ni

Anonymous said...

dah ada ke adun yang melompak tu. wakakakaka

mohd said...

ko ni geng kepala lembu tu ke?