Monday, September 14, 2009

NIZAR OIII !!! 16 SEPT : SEGALANYA ON TRACK DI SELANGOR


Kepada juak-juak PAS dan PKR jangan pula terkencing dalam seluar.

Silakan komen...

24 comments:

Grand Marquis said...

Saya rasa RBF cuba buat gempak ala ala Anwar masa 916 tahun lepas.

Saja nak test geng PR tengok apa perasaan mereka.

Betul tak tekaan saya?

Anonymous said...

ya allah kalau dia benar terjadi aku bersyukur kepadamu ya allah...sudah lama menderita sejak diperintah pakatan rakyat..hidup rakyat selangor!!!!

ANAK JATI SELANGOR
BANDAR BARU BANGI

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

salam:

16 Sept bukan selangor saja....tunggu!!

VoidDance said...

Best kan boleh ambil alih kerajaan macamni.

Teruskan. Moga kerja kamu diberkati.

Anonymous said...

Ini adalah posting saya yang terakhir sebelum 16.September.2009. Tiada sebarang posting akan dikeluarkan pada 14/15/16 Sept. Posting seterusnya pada jam 12.00 tengahari , 17.Sept.2009. Kerana saya banyak kerja-kerja lain yang perlu dilakukan. Command centre kami juga bakal ditutup pada 16.Sept.2009 , kerana misi sudah menghampiri kejayaan.



kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
Tiada sebarang posting akan dikeluarkan pada 14/15/16 Sept.
Tiada sebarang posting akan dikeluarkan pada 14/15/16 Sept.
Tiada sebarang posting akan dikeluarkan pada 14/15/16 Sept.
Tiada sebarang posting akan dikeluarkan pada 14/15/16 Sept.
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..
kah...kah...kah...kah....kah..

pukul.keliling said...

16 hb ni aku balik kampung...raya sakan :-)

Anonymous said...

Tahniah...Semoga jadi kenyataan BRO.....amin....

p/s kau buat jantungku berdegup kencangla bro, tapi aku tetap sabar menanti 16 sept......

QADAFI SAINS POLITIK said...

WOW !!

MB BARU !!

;)

Hashim said...

Aku rasa ko akan stop tulis terus lepas 16/9/09 sebab ko punya cita cita untuk menawan selangor tak tercapai.

Anonymous said...

ye ke ko nih?kalo tak jadi amacam?

Org Sg Kantan Kajang said...

Hmmmmmmmmm

Love Perak said...

orang takdak pelajaran punya blog kah kah kah

Anonymous said...

salam, anda kata takde posting pada 14/15/16 sept, tapi sempat pula anda melakukannya, hmm, ada keraguan pada semua yang berlaku, baik dari sebelah anda mahupun dari sebelah PR

Tom said...

Betul ke ni ???

www.latestmegamovies.blogspot.com

kerel bort said...

ish... dejavu! ayat same macam taun lepas je.. tapi dr pihak yg berbeza.. hahaha.. jgn x jadi sudah. wat malu jer nanti.

Anonymous said...

apa pun yg jadi...aku juz harap yg terbaik utk kita semua...jgn disebabkan org politik (xkira la BN/PR)nak mencapai2 cita2 peribadi dorang, kita rakyat hidup susah...aku dah x percaya ada org sekrg yg betul2 ikhlas berjuang utk agama, bangsa & negara...kalau x takan depa sggp bertelagah sama sendiri...pikir2kan lah...apa pun selamatkan Malaysia dr kemusnahan...Amin...

Anonymous said...

Kepada para pejuang,
Bersedia untuk baring atas jalan dan kali ini, pastikan bendera tidak terbalik...

Anonymous said...

Salam..kita doakan yang terbaik. yang tentunya pkr-pakatan sekarang bukan kerajaan TERBAIK memerintah selnagor, takkan nak bagi pada parti penuh DAP? sekurang2nya barisan memerintah ada kemajuan pembangunan..sapa boleh nafikan itu semua? Bro, kalau x jadi pon hang malu sorag ja :P Namun aku masih mendoakan semuanya jadi kenyataan

Nik Aziz di liwat Anwar said...

wuahahahaha... yang pasti dah beberapa ekor dah terkencing!

pejuangmuda said...

Ni dah berapa hb????? Dah pukul brp plak ni???? Mananye???????
Tak nampak bayang pun kereta hassan ali masuk istana....
Biar betul rbf???????
Tak sabar nie..........

pejuangmuda said...

Kalu kali ni sampai ada yang berbaring atas jalan atau buat hal, aku tak menyetujuinya....
Kalu peralihan ini benar2 terjadi... Dan Hassan ali kompom MB, aku puas hati. Dan harapan aku MB Baru jalankan amanah ikut landasan al-quran & as-sunnah. Jangan termakan dek kebobrokan UMNO-BN, walaupun berpaduan dgn mereka. Kalu silap langkah jugak, gerakan ini akan diteruskan lagi...

Anonymous said...

takan jadila...walaupun aku UMNO tp takan jadi sbbnya...sblm hasan ali msk ngadap sultan...DAP akan pegang dia dulu..then depa akan pujuk dia ...rest of story kita tau la...

tambah lak nama manoharan dlm tu lagi la aku tak percaya Par ni...dia kan nak status bumiputera

Anonymous said...

poorahhhh....tak de apapun jadi. RBF = Ruang Buat Fitnah. nko ngan anWAR sama aje. Angan2 mat jenin.

Anonymous said...

ape nak takut perkataan TANGGUH kan ada gunakan sebaik mungkin...