Saturday, September 26, 2009

NIZAR OIII !!! SERANGAN DI SELANGOR

Kami dipanggil balik bertugas semula di Command Centre Misi Tawan Selangor.

Semua diminta melaporkan diri dalam tempoh 24 jam.

Belum sempat habis cuti hari raya lagi,sudah dipanggil kembali.

Pelbagai kejutan akan berlaku di Selangor dalam masa terdekat ini.

Apa yang berlaku 2-3 hari lepas itu hanya batuk sahaja daripada Hassan Ali.

Belum lagi bersin. Kalau dah bersin maka siap sedialah...

Kepada BN Selangor, pastikan jentera p/raya telah siap sedia.

17 comments:

Juwa said...

WE HAVE THE NUMBERS!! HA, HA, HA, HA. Berangan2lah korang semua. Skrg ni tarikh apa korang nak kencing pulak? Apasal pulak nak p/raya? Kalau p/raya, pasti kalah lagi teruk, InsyaAllah. Aku pun tak sabor nak undi lagi. Kali ni aku nak pastikan Khir Toyo bungkus terus. Tak payah lagi nak jadi gila talak pula.

Anonymous said...

ko ni poyo jee...
dari dulu tak abih2,las2 hampeh jgk
mana cite "we have the numbers"?

NUAR BERAHI BEKAS BANDUAN said...

PERGHHHH BARU NAK TENANG AIR DAH NAK BERKOCAK BALIK.BUNYI KOCAK AIR SELALUNYA SEDAP GELI DAN NYAMAN CUP CAP CUP CAP.HEEEEE TAPI KOCAK KAT SELANGOR NI LAIN SIKIT GAAAAAAGAP GAAAAAGAP GAAAAAGAP MEMBUATKAN PR SERAM SEJUK SERTA MENGGIGIL TERUTAMA BOS PARTI MATA SETAN DAN AHLI PARTI CILI MERAH BUSUK.HEEEEEEEE HU HU HU HIDUP RBF N THE GANG PEDULIKAN KOMEN PENCACAI ANGKAT NAJIS PR YANG TOTOK TU

Tunggu Lagi said...

Bro,
Ko macam syok sendiri je ni...mcm budak2 main perang2, ada command centre la, yang dulu tu pun tak setel lagi...grow up la, dari semangat aku nak tgk bn take over dah nympah dah aku pasal ko nye syok sendiri

Anonymous said...

Keep up the good work. Anwar si Peliwat tu pun masa sebelum 16 Sept 2008, punya kalut beritahu seluruh dunia yang I GOT THE NUMBERS. Bila dah 16 Sept 2008, habuk pun tarak, pastu delay ke tarikh 23 Sept. Pun tarak apa. Saikologi ja tu.

Aku tau RBF pun perang saikologi ngan Pakatan Rakyat ni. Tapi perang kita ni ada fakta. Mesti jadi punya tumbang PR di Selangor.

Wahai pembaca comment sekalian, demi Islam berilah tampuk pemerintahan Selangor pada BN. BN sajalah boleh makmurkan Malaysia ni. Track record bagus. Puak2 yang beri rasuah dalam BN sorang2 dah kena tangkap. Tinggal KJ saja kepala dia nanti. Ok la tu. 50 tahun perintah pasti ada rasuah. Tapi PR baru tak sampai 2 tahun dah berbagai2 kes rasuah.

Aku hairan apa yang hangpa nak kalut2 nak tukar dari BN ke PR ni? Puak2 pemimpin korang yang main rasuah apa yang you all dapat? diorang buat rasuah dapat duit masuk poket sendiri. Mana diorang kenal korang org BN ka PAS?PKR?DAP? Baik diorang beri pada geng sendiri dari bagi habuan kat korang.

Korang yang sokong Pakatan Rakyat ni, makan rasuah jugak apa???

Menang sorak kampung tergadai????

Yang benar,

Zul WAU 999

Anonymous said...

Eekkeeleh....biasalah politik!!!..siapa yang ajar?? .kalau bukan Pak sheikh gila kuasa!!!yang ajar...dia yang mulakan dulu!!..mana dia 16sept.?? habok pun tarak??dia punya pasallah bangsa pendatang dah naik tocang!!!..lebih2 lagi kt Selangor ni...

Anonymous said...

Best la r.b.f. At lnast ko dah berjaya buat penyokong PR spt mangkuk hayun si Juwa tu melatah tak tentu arah. Ha..hj......

Anonymous said...

bro RBF,

biarkan saje ape si anjing2 kurap PR nk kata! time dorang anjing2 kurap PR nie punya kepala ckp "we have the numbers" punya percaya sampai gumbira xingat dunia.. jadi ape salahnya GENG2 Misi Tawan Selangor pulak guna slogan tu..

bro, lu x tulis kt Blog nie tentang Misi Tawan Selangor pun aku percaya yg PR selangor xlama..
klu nk tulis benda2 bodoh yg PR selangor buat sejak jadi kerajaan negeri rase sampai bulan depan pun belum tentu habis..

ape2 pun harap anjing2 kurap PR sedia menerima kenyataan yg PR selangor memang dah KAPUT!
ahahaha! bayangkan RBF, ini baru negeri belum negara lagi..

yg kesian tu kt rakyat2 Malaysia yg bijak pandai.. kena kencing kt kepala tanpa sedar..

bangunlah dari tidor wahai2 anjing2 kurap PR.. korang semua dah kena kencing dgn idola korang sape lagi klu bukan ejen NWO Anwar!

Nasir Majid said...

bro, aku tak sabar dah nie..dr dulu lg ko ckp benda sama jer..bile lg nie??

Anonymous said...

tunggu sampai raya haji pulak kot.
kesian ko merepak mcm org tak betul.

Malaysian said...

WE HAVE THE NUMBERS!!! Hey, RBF dulu awak cakap 16 September lepas tu tukar 20 atau 21 September...skrg bila lagi? Nak ambil balik Selangor...cepat lah sikit...asyik syok sendiri saja! Asyik cakap ...WE HAVE THE NUMBERS...apa gunanya? Sebelum ini saya cabar RBF...RBF takut...tak berani nak reply! Biar saya beritahu kamu...saya berani cabar RBF kerana salah satu ADUN yg disenaraikan oleh RBF itu saudara rapat aku...haha...mari kita tunggu dan tengok.

Anonymous said...

hei juwa dan anon 8.31,
kalau orang cakap "we have the numbers" kau ketawa dan kata poyo...tapi bila anwar kata benda yang sama dan tipu kau orang hidup2 kau orang percaya. tak ingatkah janji nuar?

ahbengkai said...

haiya faisal, apa pasal mahu pilihanraya pula? latok najib sulah tak tahan ka? dulu olang chin cakap latok tahan satu term saja tapi sekalang sulah mahu bikin pilihanraya. ini macam banyak susah lor.

Anonymous said...

tu la aku duk kata dah..yang duk kata dulu tu ANUAR BERAHI..INGAT ANUAR BERAHI BUKAN BRADER RBF..kalau nak brader rbf bagi number mintak la dlu kat anuar berahi number dia.kot salah mintak dia bagi no ekoq..sedara juwa dan lain2 yang duk mintak number dari brader rbf ni pelupa gamaknya..hangpa taktau hangpa kena juai..amik kena lelong sekor singgit..brader rbf jual sekor sekor penyokong Peeiiii Rrrrrr entah laku ke tak tau la..


ANUAR BERAHI..WE HAVE THE FUCKING NUMBERSSS..WAHAHAHAHAHA.,

Anonymous said...

CHOPPP CHOOPP LUPA NAK BUBUH SATU LAGI..DULU 16 SEPTEMBER PENYOKONG PEEEII RRRRR GAMAKNYA DUK TADAH AYAQ KENCING ANUAR BERAHI KOT..SEBAB BUTA BUTA HANGPA KENA KENCING KAH KAH KAHHHHH..AMIK SORANG SEGELAS MUHAHAHAHHAHA

Anonymous said...

dah adat la tu beb... dasar org dah tertutup pintu hati. tang RBF buat, pandai lak dia kata penipu la, syok sendiri laa... tang nuar duk kencing dia bertahun2 dah tu dia terima jek bulat2. takdek lak dia kata tipu ke, syok sendiri ke...

dah aku kata dulu lg. dorang nih bukan nak paham dah orang nak perli dia ke, kutuk dia ke, psycho dia ke... dah mati segala deria. cuma harap2 deria saraf kat urat jubor masih ok lg la... sbab kalu yg tu pun dah mati, nuar pun tak nak korang dah.
wakakakakakaka!!!

Anonymous said...

ni la bodo PR..ni baru faisal cakap dah bising..dulu BABI (anwar cibai) tu cakap 16sept jadi pm..tak de plak puak puak jumud ni bising....bile faisal(orang biasa) cakap...dah bising..dah melopong..wtf la u all pr