Wednesday, September 23, 2009

NIZAR OIII !!! ISU SEMBAHYANG DALAM KHEMAH PAS

Respon daripada RBF berhubung komen-komen yang dihantar berhubung sembahyang bawah khemah PAS.

Matlamat utama PAS buat sembahyang bawah khemah adalah matlamat politik. Tidak lebih daripada itu.

Senang cerita aku kata beginilah. 50 % PAS buat kerana Allah. 50% kerana politik. Kepentingan politik yang mendahului segala-galanya.

Apa saja peluang yang ada untuk kepentingan politik PAS akan sambar dengan segera.

Kepada sahabat-sahabat sekalian, tunggu lepas raya ni,banyak lagi berita-berita daripada Kelantan yang aku akan bawa.

TAHUN MENIPU KELANTAN 1990-2009

6 comments:

Penunggu Setia said...

Salam ,
Macammana dgn takeover selangor yang dijanjikan tu? Aku still tunggu seperti yang dijanjikan ni. Tak sabar2 lagi nak tgk khalid gagap jatuh. Still on kan ? Kenapa tak de lagi WE HAVE THE NUMBERS? Ada yang dah belot ke?

mat saga said...

bro... lu bising pun tak guna...

nama dorang pun dah PAS....

PARTI AJARAN SESAT

sendiri mau ingat laa...
geng-geng ayah pin jugak dorang niee...

Malaysian said...

Adakah RBF merasakan rakyat Kelantan tu bodoh? Rakyat Kelantan masih mengundi PAS kerana rakyat Kelantan merasakan PAS adalah lebih baik daripada BN!Dari apa yg RBF tulis, nampaknya RBF anggap rakyat Kelantan itu bodoh...ditipu oleh PAS. Rakyat bukan bodoh! Hidup RAKYAT! Makkal Sakhti!

Juwa said...

Tak payah la kita cakap pasal Kelantan. Kita cakap pasal selangoor pula. Apasal selangor tak tumbang2 lagi. Dulu janji 16/9, lepas tu 20/9, lepas tu 21/9, lepas tu????? Temberang, buat cerita lain, nak cover line.

Anonymous said...

kahar pun org amno gak

Anonymous said...

Alo JUWA...kalo rbf buat kata temberang,,kalo DSAI buat nak kato apo..main belakang ka..!!..awakakakakaa...