Tuesday, October 27, 2009

NIZAR DAP ! SEJUK HATI AKU BILA BACA ARTIKEL HARAKAH DAILY

Sepanjang hidup aku melayari laman web Harakah daily, baru hari ini aku temui satu artikel yang secocok dengan jiwaku.

Sejuk dan tenang saja jiwaku bila membacanya, hingga aku terpaksa batalkan untuk hentam PAS dalam posting terbaru hari ini. Dan aku terpaksa gantikan dengan posting ini.

Kalau sepanjang masa begini kan bagus. Yang itu jemput yang ini. Manakala yang ini pula rakam tahniah pada yang itu. Inilah contoh yang baik yang perlu ditunjukan oleh pemimpin kepada rakyat.

Jika semua bersatu dan berpadu tidak mustahil kejayaan akan tercapai.

SILA RUJUK DISINI UNTUK MEMBACA ARTIKEL YANG SAYA MAKSUDKAN

8 comments:

shonzu said...

Salam saudara Faisal...

Tak dapat la pautan ke website tu. Boleh beri alamat website tu sekali lagi tak.....

ruang bicara faisal said...

bro shonzu, saya pun agak sukar juga utk buka link berkenaan sekarang. saya cuba bagi link disini. nanti anda copy paste link ini.

http://www.harakahdaily.net/index.php?option=com_content&task=view&id=22988&Itemid=1

jika tak dpt juga,sila rujuk web harakahdaily tajuk
Nik Aziz tonton aksi Kelantan malam ini

eddie said...

bro...ape perkembangan terbaru tentang kerajaan campuran pas dan umno Selangor?

Anak Lenggong said...

Nik ajis dan anggota exconya akan datang ke stadium dengan memakai semuntal warna merah...dan dia boleh lihat sendiri camner gelagat samseng rakyat nya dengan pembakat mercun dan perbagai provokasi terhadap lawan.....

Jeffry said...

SLM BRO..PATUTNYA PAK AJIS DH BLEY LETAK JAWATAN SBG MB. TUKAR PROFESSION JADI TUKANG URUT PEMAIN BOLA PUN MOLEK GAK KEHKEHKEH

Anonymous said...

seronok-seronok juga... tapi jangan lupa banjingan-banjingan PAS keldai DAP sentiasa mencari ruang dan peluang apabila kita dalam keadaan leka....

YANG GAMBI said...

Salam bro, kalau dah sesama bangsa, sesama agama, apakah permusuhan itu berterusan....... kecualilah kalau mereka menganggap diri mereka lebih dari yang lain....

shonzu said...

Ooo... ok dah dapat ke pautan itu. Betul la saudara Faisal, sukan ni boleh menyatukan manusia tak kira kaum, bangsa atau ideologi. Kan bagus kalau PAS dan UMNO boleh bersaing dalam sukan, untung2 taraf bola sepak kita boleh naik juga.

Bukan bola sepak sahaja, sukan lain pun boleh terima tempias yang sama kalau bersaing secara sihat begitu.

Apapun saudara Faisal, semoga pasukan pujaan saudara menang Piala Malaysia tahun ini. Cuma diharap pada penyokong2 PAS, bila dah jadi juara nanti jangan terlalu berlagak dengan menyatakan ini kemenangan kerana Tok Guru. Harus dilihat siapa pengurus pasukan Kelantan yang berjaya menempah nama ke pentas juara. Yang pengurus2 pasukan anda sebelum ini, hamPAS-hamPAS belaka.

Salam.....