Friday, October 30, 2009

NIZAR HARAM JADAH, PANAS DARI SELANGOR, ADUN LOMPAT PUN SATU MALAYSIA


Slogan Satu Malaysia diperkenalkan oleh Datuk Seri Najib,nampaknya mula menjadi sebutan orang ramai dan digunakan oleh kebanyakan pihak sekarang.

Pendek kata serba serbi Satu Malaysia sekarang ini . Sama seperti iklan coca cola.

Makan Satu Malaysia,minum Satu Malaysia ,tidur Satu Malaysia,Adun keluar parti pun Satu Malaysia juga...

Berita panas dari Comand Centre kami yang terletak di tepi federal highway dan dalam Parlimen Nurul Izzah.

Semalam adun melayu dari Port Klang telah mengumumkan keluar PKR. Bakal menyusul adun india dan adun cina dari Selangor juga bakal mengumumkan keluar dari parti opssss, tak boleh cakap dari parti mana ,rahsia !

Tungguuuuuu.....Satu Malaysia punya adun bakal keluar 'Pakatan Rak-yat'.

Labu oh labu, ku sangka panas hingga ke petang,rupanya hujan di tengahari....

14 comments:

Anonymous said...

we have the numbers kembali lagi!!!
ha ha ha 1000x
kita tgok apa kesudahan box office kali ni..

GOMO said...

salam...he he he.....
satu Malaysia akan mantap...
hu hu hu...

apa yang pasti anwar semakin kepanasan....
hua hua hua

Anonymous said...

hohoho, tak sabar nak tau cerita selanjutnya..keep updated rbf...

Anonymous said...

bahasa anda sangat kasar.....lapik2le skit kot ye pon....

Jeffry said...

KEHKEHKEHKEH YEZZEKKKKK!!!..ONE BY ONE..SATU PER SATU..LAMA2 PKR TINGGAL RANGKA BEB!! YEHAAAAAAAAAA!!!

GadisBijak said...

Misi Najib menawan Selangor dah bermula kah? Mari kita lihat YB mana lagi yg kena...(menang loteri ooiii!) Perak dh begolak, sudah mau bejangkit ke selangor..elok bebenor lah tu, 1 Malaya la katakan. Lompat jangan tak lompat wahai YB YB, biar rakyat yang jadi pemerhati.Next GE kita tengok katak mana yg akan jatuh tersungkur

Anonymous said...

Gua tabik YB ni la..bukan saja dia ambil keputusan keluar pakatan haram ni tapi gua tengok bini dia boleh tahan cun jugak lah...Gua kata nasib baik lah dia keluar kalau tidak siKhalid gagap tu syok dengan bini dia pulakkk

Malaysian said...

Eh...bukankah ADUN Port Klang ini keluar parti salah satu strategi BN untuk menawan balik Selangor ke? "WE HAVE THE NUMBERS" Bila BN nak ambil balik Selangor? Saya sudah tunggu lama nih...
Hey RBF janganlah tipu tipu lagi...dulu saya cabar RBF, RBF tak berani nak menyahut cabaran saya...tapi asyik merepek saja...Raja Bohong Faisal(RBF)!!!

Anonymous said...

dah start dah cerita pembohong dia.dari hari tu lagi.kalau sorang keluar tak terjejas pun lagi dua tiga keluar pun stabil lagi pr kat selangor.

My Longest Yard said...

Salam,

http://nasionalis1982.blogspot.com/2009/10/anwar-sekarang-angkanya-sudah-empat.html

jiwakita said...

salam.....

nampaknya hassan ali kena debik! depan
belakang...beliau ke yg akan GET OUT tuuu?!

shonzu said...

Yes...correct...correct.... WE HAVE THE NUMBER!!! And the numbers are increasing by the hour.....don't worry and InsyaAllah...

Anonymous said...

1malaysia...1rasuah

Anonymous said...

WE HAVE THE NUMBER!!!!!!!!!!!

the number is one (1)

1MALAYSIA

WE HAVE THE NUMBER!!!!!!!!!!!
WE HAVE THE NUMBER!!!!!!!!!!!
WE HAVE THE NUMBER!!!!!!!!!!!
WE HAVE THE NUMBER!!!!!!!!!!!
WE HAVE THE NUMBER!!!!!!!!!!!