Sunday, October 11, 2009

NIZAR MANGKUK !!! TAKBIR ! TAKBIR ! TAKBIR !

TAKBIR !

TAKBIR !

TAKBIR !

RAKYAT BAGAN PINANG SUDAH HUKUM PEMBOHONG. LAIN KALI AMBIL LAGI SIRAP BANYAK-BANYAK SIRAM ATAS KEPALA,KEMUDIAN HIRIS BAJU SENDIRI ,LEPAS ITU KATA ORANG UMNO TETAK.

NAH AMBIL KAU , 5331 Beb.......

Semua saluran kalah beb......

Jangan bagi alasan undi pos pula. Tanpa undi pos Tan Sri Isa boleh menang.

Ulasan RBF lain kali. Saya sudah terlalu letih ,berkejar kesana sini seharian hari ini. Untuk keputusan mengikut pusat mengundi,sila rujuk ke blog Parpukari.


8 comments:

Jeffry said...

SLM BRO..ALLAH DH BUKAKKAN PINTU HATI PENGUNDI BAGAN PINANG TERANG2 BEB!!..KITA AKAN TERUSKAN!!!..YEHAAAAAAAAAAA!!!!

Anonymous said...

Syukur Ahamdulillah, calon BN Tan Sri Isa Samad menang dengan majoriti yang besar.

shonzu said...

Alhamdulillah...

Tahniah TS Isa kerna dipilih menjadi ADUN Bagan Pinang. Tahniah juga pada penyokong dan blogger penyokong Barisan Nasional kerana membuatkan TS Isa menang dengan majoriti besar.

Tapi percayalah, selepas ini pelbagai tuduhan dari Pengencing Rakyat terutama PAS akan lempar pada pihak SPR, Polis, Tentera, UMNO dan BN.

Usaha kita sebenarnya tidak berakhir disini, langkah yang seterusnya adalah terus mendedahkan segala pembohongan puak Pengencing Rakyat ini. Biar rakyat menghukum semua tindakan mereka pada PRU ke-13 nanti. InsyaAllah.....


PAS 4 all = Israel 4 all = Piss 2 all
www.israel4all.com

kokawi said...

tahniah BN...tahniah T,sri Isa..terima kasih juga untuk RBF..

Pemuda UMNO Permatang Pauh said...

RBF,

Rasa tenang bila BN menang di Bagan Pinang. Penat-lelah berkempen terbalas dengan budi pengundi yang beri kemenangan kepada kita.

Teruskan perjuangan untuk mempertahankan Putrajaya.

chelsy said...

Don't forget to congratz to the Bagan Pinang's voters too that gave their brilliant support and choose/vote the right leader for them!

Well done!!

YANG GAMBI said...

Rakyat tidak selamanya menerima cramah penipuan, fitnah dan caci maki PAS-pakatan......

Rakyat telah menguji mereka di Selangor, Pulau Pinang dan Kedah, ternyata mereka hanya pandai berhujah fitnah, tetapi tidak mampu melaksanakan janji-janji merreka.

Itulah balasan kepada pendusta......

Anonymous said...

Your title should be:

BEKAS PERASUAH MENANG!
BEKAS PERASUAH MENANG!!
BEKAS PERASUAH MENANG!!!

Kisah benar jangan lupa lah kawan.

Tengok lah, berapa ramai pengundi India datang terima rice cooker, saree, lain-lain alat masak etc dari Isa.

Itu kisah benar bahawa dari zaman Isa jadi MB, orang India dibiarkan sahaja dan tidak dapat nikmat kehidupan yang cukup, hingga mereka terpaksa terima sahaja saree dan rice cooker.

Kalau lah Isa betul betul telah jaga pengundi India dan telah meningkatkan income capacity for the Indians melalui permanent jobs, better salaries, permanent housing di ladang-ladang - masyarakat India tidak akan tampil kedepan untuk rice cooker dan saree.

Ini menunjukkan stail Isa...jangan biar orang India maju..biar mereka di estet-estet sahaja dan lima tahun sekali, bagi rice cooker, saree, dan duit RM100 seorang (bantuan mengurangkan kemiskinan, bukan rasuah) untuk memastikan mereka undi BN.

Bagi memastikan mereka undi BN, bayar sedikit kepada 'samseng' India (yang juga suka duit bantuan dari Isa) untuk memberi 'reminder' kepada pengundi India yang miskin.

Cara ini dah lama berlaku dan MIC pula kata 'We have delivered the Indian votes to BN".

Kesian lah keadaan orang India ini..

Patut lah Parpukari pun tak nak mengaku dia punya original ethnic roots!!

PARAMESWARA