Wednesday, April 28, 2010

ANWAR YAHUDI-YAHUDI ANWAR TIDAK DAPAT DIPISAHKAN

Amat jarang sekali saya mengamalkan amalan copy paste di blog saya. Saya akan cuba menulis dengan sendiri samada tulisan bagus atau tidak. Jika saya tiada masa saya tidak mengisi blog saya. Saya tidak akan ambil di blog orang sesuka hati kemudian letak di blog saya.

Tetapi kali ini memandangkan perkara ini penting dan perlu disebarkan kepada umum, maka saya terpaksa copy paste dari blog sahabat saya medan info kita dengan kebenaran beliau.

Perkara ini amat penting untuk kita sebarkan bagi membuktikan siapa sebenarnya ejen yahudi. Siapa sebenarnya yang berkawan dengan yahudi ? Bukan sekadar berkawan dengan yahudi, tetapi turut terlibat menjadi dalang kepada hubungan haram seorang wanita Islam dan lelaki yahudi.

Di tanahair sendiri, dia lah alim dan waruk. Kuliah subuh, kuliah magrhib , Qiamulail dan sebagainya dia lah yang pimpin.

Manusia seperti ini perlu dinyahkan dari bumi Malaysia.

Kepada Nurul Izzah, lihatlah wajah papa kamu yang sebenar. Kononnya kamu berkata dialah papa yang terbaik. Uwekkkkkk......termuntah aku mendengarnya bila kau berkata begitu. Khaikkkk ptuihhhh.......

Ikuti pembongkaran yang dilakukan oleh sahabat kita, MIK. Anda juga boleh melihat banyak lagi disini penyiasatan yang dilakukan oleh kumbang tentang hubungan Anwar dan yahudi.




Pada tahun 2001, isteri Paul Wolfowitz, Clare Selgin mendedahkan suaminya mengadakan hubungan seks dengan seorang wanita islam yang bernama Shaha Ali Riza yang ketika itu bertugas di NED [National Endowment for Democracy]
[http://www.worldbankpresident.org/archives/000742.php]

Shaha Riza juga diberikan habuan kewangan oleh Wolfowitz melalui pemberian kontrak untuk mendapatkan maklumat risikan di Iraq.

Ketika skandal Paul Wolfowitz – Shaha Riza mula meletus didada akhbar Amerika, nama Anwar Ibrahim turut serta. Anwar sebagai Pengerusi Foundation for The Future, pada 1 Oktober 2006 telah menghantar surat kepada Ms Robin Cleveland untuk memohon perpindahan Shaha Riza dari Bank Dunia ke Foundation for The Future.

Pembabitan Anwar makin diketahui umum terutamanya media Amerika selepas pihak keselamatan negara itu menyiasat Shaha Riza berkenaan cukai pendapatannya, status keselamatan G4, dan stautus yayasan hantu bernama Foundation for The Future.

Semua butiran siasatan ini dilampirkan dalam laporan siasatan penyelewengan Paul Wolfowitz yang dikenali dikenali sebagai “Ethic Committee Case No 2 and President Papers”. Surat yang ditandatangani oleh Anwar Ibrahim juga termasuk salah satu bukti yang termasuk dalam dokumen laporan tersebut
[http://bicusa.org/en/Index.aspx]

Jika Shaha Riza dipertikaikan berkenaan cukai pendapatan dan status G-4, kerana beliau bukan warganegara Amerika Syarikat, bagaimana pula dengan Anwar Ibrahim yang juga bukan warganegara Amerika Syarikat tetapi menjadi Pengerusi Yayasan yang disiasat Jawatankuasa Penyelewengan Paul Wolfowitz itu..?

Ini adalah terjemahan dari dokumen yang dilampirkan ~ sila double click pada kedua-dua imej diatas untuk bacaan lebih jelas.

Demikianlah kasih dan sayangnya Anwar terhadap seekor makhluk yang bernama Paul Wolfowitz dimana Wolfowitz inilah yang menjadi “arkitek” kepada tentera Amerika dalam pembunuhan ramai umat islam dibumi Iraq dan Afghanistan….

Dalam surat yang ditandatangani oleh Anwar seperti yang disiarkan diatas tadi, jelaslah bahawa seekor haiwan yang diberikan nama Anwar Ibrahim ini sanggup ‘membantu’ Shaha Riza seolah olah menjadikan penyelamat kepada hubungan sulit diantara seorang wanita islam dan seorang lelaki yahudi yang bertanggung jawab diatas kematian ratusan ribuan muslimin dibeberapa negara islam.

Lihatlah sendiri pendedahan dokumen diatas, Shah Riza memainkan peranan sebagai pembekal maklumat risikan di Iraq….!

Iblis dan syaitan seperti Anwar tidak perdulikan semua ini….

Dinegara sendiri, haiwan yang bernama Anwar ini cuba mengelirukan rakyat dengan mengaitkan pimpinan kerajaan Datuk Seri Najib dengan Israel. Tetapi hakikat sebenarnya Anwar inilah makhluk durjana yang menjadi barua, pencacai dan perkakas kepada seorang yahudi…!

Agak kesal juga dilihat apabila ramai pemimpin islam yang TOLOL dan BANGANG dari PAS dan PKR menjadi burung kakak tua menggalas tanggungjawab sebagai BARUA murahan persis pelacur politik kepada Anwar Ibrahim kini sedaya upaya melabelkan UMNO-APCO.

Yang nyata dan jelas, Anwar adalah barua yahudi…, Kau Memang SIAL Anwar Ibrahim!

2 comments:

Anonymous said...

Dia cuba nak alih perhatian jek...kan ramai org Melayu mula hilang kepercayaan pd dia...jadi nak kait la dgn benda yg dibenci umat Islam di sini...

Anonymous said...

naik bulu roma ku..membaca blog tuan pasal anwar soorang ni.. kalau betul dia macam tu eloklah seluruh umat islam kutuk dia sampai mati...manusia durjana betul..