Thursday, May 20, 2010

Bung Mokhtar dan Zizie Akan Kena Dengan RBF

Jika sebulan yang lepas Umi Aida menjadi 'mangsa' RBF. Pada masa itu ramai pembaca blog ini menghantar komen atau e mail kepada saya bertanyakan kenapa saya tidak menulis pasal Bung dan Zizie.

Ok, tunggu....masanya telah tiba. Kali ini Bung dan Zizie pula akan menjadi 'mangsa' RBF.

Terus terang saya katakan , saya sudah meluat melihat gelagat mereka berdua ini. Kenapa saya kata begitu ? Tungguuuuuu.......

Tulisannya agak panjang, ianya memakan sedikit masa. Harap bersabar

Jika ada perkara untuk dikongsi mengenai pasangan seperti belangkas ini, sila email kepada saya di rbf_501@yahoo.com





7 comments:

HANG JEBAT said...

PARTI ISLAM MELAYU ©®™

PARTI MELAYU ISLAM SEBUAH BLOG YANG AKAN MEMPERJUANGAN HAK ORANG ISLAM KHUSUNYA MELAYU. DISAMPING MEMBERI PANDANGAN DAN TEGURAN KEPA AHLI-AHLI POLITIK DAN PARTI-PARTI DEMI MENJAMIN PERSAUDARAAN MELAYU SENTIASA TERJALIN ©®™

http://parti-islam-melayu.blogspot.com/

Anonymous said...

budak2 dapat mainan baru...kemaruk

tunggul aje le bila dah jemu ... nah ngko...kat penjuru le peginya..

tapi budak yg menghargai & cerdik, dia pandai menilai, dan simpan baik2... tak megah2 kat orang... kan kita dah biasa tengok budak2...

tapi klo kelapa kotai yg kemaruk cam ni... hiii.. hodoh bebenor...

selisih malaikat 44 anak cucu aku...

Anonymous said...

Langsung tak serius ttg kes dia. Ingat pi mahkamah tu macam sth yg glamer.Aku sokong kalu hukuman penjara dikekalkan n hilang status MP dier.Biar tau langit tinggi rendah n hormat undang2.Dlm dewan bkn main hebat tapi sendiri langgar undang2. Jgn simpan org cam ni serupa kwn baiknya MP Jasin dulu.Truskan rbf, kasi dedahhh...

life is not a fairy tale dude said...

Biarkan saja mereka tu. Mereka pun dah jadi suami isteri yang sah.

Relinquishing the special rights of the Malay

Mr.Uda said...

Salam RBF, apa yg you nak iri hatikan dgn abng Bung ni, biasalah orang dpt isteri baru mestilah selalu berkepit. Janji mereka dah sah berkahwin, bukan kena tangkap khalwat, kes zina, rogol dan jenayah lain hanya tanpa dapat keizinan isteri pertama dari segi hukum syarak sah, abangnya yg nikahkan, keluarga perempuan izinkan, ibunya ada sekali, bukan bawa lari anak dara orng kahwin di Siam spt sesentah orang lain buat. Mufti Selangor katapun sah, kalau ada kemampuan apa salahnya. Undang2 dunia yg kata salah denda sahaja cukuplah tak perlulah hukum penjara nampak macam nak kosongkan kerusi parlimen shj supaya ada satu lagi PRK yg membazirkan duit rakyat. Kalau gitu semua orang yg kahwin lari di Siam tanpa izin patut dihukum penjara di Selangor ini. Apa komen Zaid peguam terkenal Selangor. Tak perlulah rbf cari dosa kering biarlah depa selesaikan di Mahkamah, tak perlu masuk campur, ok I minat ruang you. TQ.

Anonymous said...

dia ingat kena bayar denda je..nahhh ambik kauuu...

Abu Garcia said...

Sudah sudah la Bung, memang la bini hang bergetah ... tapi jangan la over sangat ... kontrol sikit gelora tu. Dia tu artis memang dunia depa glamor. Hang ni YB ...jaga sikit kelakuan.

Apapun tahniah ler... aku ni teringin jugak nak berbini baru ...tapi tak berani. Yang pasti, Mat Sabu dan Hadi tengok hang meleleh saja. Hmmm... N.Ajis, tak payah le, dah kecut.

Moral of the story ...kita ni masih normal ... bukan mcm kawan sorang tu ...gila pungkok!