Sunday, July 25, 2010

Kubu Khalid Ibrahim@Sahak Gobek Digempur Malam Ini



Ijok

Kapar

Siri Road Show SSDE akan menggempur kubu Sahak Gobek di Ijok malam ini dalam usaha menukar ianya agar menjadi kubur Sahak Gobek dalam pru akan datang.

Selain di Ijok, satu lagi ceramah SSDE akan diadakan di Kapar.

Saya menyeru kepada kawan-kawan yang di luar sana agar anda datang dan dengar sendiri apa yang dikatakan oleh para-para penceramah.

Percayalah cakap saya, ceramah SSDE ini lain dari ceramah-ceramah UMNO atau BN yang anda pernah dengar selama ini.

13 comments:

blogenstarz said...

Sepatutnya Gerak Gempur seperti SSDE ini dijalankan sepanjang tahun dan hendaklah menyeluruh kesegenap ceruk pelusuk Malaysia bukan diSelangor sahaja.

Sebagaimana yang dilakukan oleh Penceramah Pakatan Rakyat yang membuat ROAD SHOW sepanjang tahun keseluruh negara - Tanpa ganjaran , namun ada derma yang menanti !
Mereka hendak memastikan isu negative terhadap kerajaan terus subur dipemikiran penyokong2 PR.

Jangan buat Road Show semata2 kerana dekat PRU saja.
Saranan PM.... GEMPOR mereka ,MATIKAN Hujah Mereka,CANTAS Isu Mereka,SUAPKAN FAKTA Sebenar Walaupun PAHIT,
Kalau mereka kurang ajar... Kita hendaklah mengajar.....!

Anonymous said...

tolong datang ke kuala selangor la pulak

Jeffry said...

NOW WE GO FOR OFFENSIVE!!..NO MORE DEFENSIVE! YEHAAAAAAAA!!!

Ruff said...

gempur jangan xgempur... pastikan selangor menjadi milik BN PRU 13 nanti

ProudMalaysian said...

tolong..
jangan jadikan gempur selangor sahaja
tolong gempur semua negeri
supaya,,
yang negeri BN, pastikan bertambah mantap
dan negeri bukan BN, akan dirampas semula

dan pastikan wakil rakyat HAPRAK digempur dan kitendang jauh2.. kami jijik dengan wakil rakyat yang hanya bangga dengan status sbg wakil rakyat..tp satu bende takde buat

Anonymous said...

ceramah seperti patut diteruskan ke semua negeri...betul, jgn tunggu dekat PRU jaaa....

Anonymous said...

Tak Jemput KJ n The Geng dan Pak Lah zzzzzzzzzzzzzzzz...Karam Singki diam aja.. dulu zaman Khir Yoyo bukan Main Belasah..Selangor ... kini belasah Pahang.. dgn isu yg da semua org tahu....

VoidDance said...

Ya, bagus. Bila nak buat kerja majukan negara?

Tak habis-habis berpolitik. Baik PR atau BN. Rakyat bosan la tau tak.

Gula naik, minyak naik, segalanya naik tapi yang korang dok sibuk pasal pasir. Pasal nak rampas negeri, pasal itu ini yang takde bawa apa-apa makna untuk rakyat. Itu semua hanya untuk duit yang masuk ke poket kroni (tidak kira belah mana pun).

Bila hendak berjuang pasal kebajikan rakyat ni?

** jamin ada yang tak faham-faham juga dan start bantai balik aku **

Bingai @ Bangang said...

Gempurrrrrrrrrr!!!!!111

IKYS di Tendang Terajang

Anonymous said...

macam ni laa yang ktia mahukan..UMNO mesti agresif...jangan ikut macam ketua pemudi UMNO tu...bodoh..

Anonymous said...

Gempur!
Kutuk Anwar
Kutuk Wan Azizah
Itulah amalan kita
Semoga syurga mananti!

Mr.Uda said...

Daerah Kajang & Bangi bila nak gempuurrr... banyak puak2 pakatan haram disini sekarang yg tak sedar diri. Betul!!.. Karam Singh Wayar, kenapa tak bongkar kisah di Selangor SEKARANG dulu masa BN habis diselongkar apa takut dgn gangster atau dah kena tumbok rusok kenyang, asyik bongkar negeri bawah BN aja apa penakut ke????... JAWAB.

Anonymous said...

lepas ni kita gempur pakatan haram kubu pakatan haram kat Perak.... nampaknya momentum bermula ni Selangor... Yeah. !!!!!