Sunday, August 22, 2010

Jom Lihat Anwar Temberang



Lihat bagaimana si Andy kick Anwar pada minit 3.12

6 comments:

Anonymous said...

patut kita kontek bapak ,...apanama tu, kita kasi cerita the other faces of anwar.

NeverVoteAnwar said...

angka memukau? bukan dia pernah guna angka2 memukau jugak dulu ke masa jadi Ment.kewangan?...

Poodah... cakap saja lebih...

anti bohmau said...

sudahla N-WAR. kamu cakap saja pasal kroni, family, tercap dimuka kamu sendiri perbuatan kamu mementingkan kroni & family dari mula jadi tpm hingga kini!! siapa wan azizah? siapa nur izzah 7 siapa kamu dlm pkr? siapa pula azmin? tak habis2 nak berbohong & menunding jari kepada orang lain! cuba jelaskan pulak macam mana kamu boleh tour US mengadap puak2 yahudi di sana jika kamu tiada duit sepertimana kamu sealau tipu pengikut2 kamu di kampung2?
dasar semuanya boleh!!!!

Anonymous said...

kesian...rakyat Indonesia dikencing pak liwat di kaca tv...

Anonymous said...

Kenapa la bapak anwar tak ckp peratusan jenayah dilakukan warga indon ni jauh lebih tinggi dari kes penganiayaan pembantu rmh indon

Anonymous said...

bermuka muka..kenape perlu aibkan negara di luar negara?