Tuesday, August 31, 2010

Lim Guan Eng Sembelih Lembu Korban ? Pas Fitnah Umno


Masyaallah apa nak jadi dengan Pemangku Ketua Dewan Pemuda Pas Wilayah Persekutuan ? dalam bulan Ramadhan begini pun dia sanggup buat fitnah.

Dia buat gambar superimpose lim guan eng kon*t kecil sedang sembelih lembu korban,kemudian dia siar di blognya dan kata cybertrooper umno yang lakukan. Jika benar dilakukan oleh geng-geng umno sudah tentu dia akan letak link atau beritahu dari blog mana gambar itu datang. Tetapi sepatah haram pun dia tak beritahu darimana sumber gambar itu. Setakat letak nama Pas Beruk, aku pun boleh kata gambar itu dari Herman Beruk. Klik sini

Satu lagi bukti yang menunjukkan dia buat sendiri gambar itu ialah apabila gambar asal disebelah kanan yang menunjukkan nizar komunis laknaktullah sedang sembelih lembu dilabelkan atas nama dia sendiri. Lihat sebelah kanan bawah, tertera label Herman SAMSUdeen. Ini menunjukkan gambar asal itu milik dia dan disimpan olehnya sendiri.

Sudahlah Herman, bertaubat dan insaflah. Kalau ya pun nak membodek agar dipilih sebagai calon di Parlimen Titiwangsa dalam pru akan datang, gunalah cara lain. Banyak lagi cara untuk 'up' nama, bukannnya dengan membuat fitnah membabi buta.

Mohon rakan-rakan blogger sebarkan yang fitnah ini adalah ciptaan Pas sendiri.

17 comments:

Jeffry said...

KEHKEHKEH SAH FUCKATAN DAH TERDESAK. NK MENIPU PUN BODO! LAST2 TIPU DIRI & PUAK SENDIRI..LAWAK2!! >|D

rinandamku said...

sebenarnya sudah banyak kes sebegini dilakukan puak2 PAS , mereka memang pakar dalam menimbulkan perpecahan sesama Islam demi cita2 politik sempit ,

yang 'terbodoh' ialah puak2 pecacai rendahan PAS , menyalak kesana kemari siang dan malam mengatakan itu kerja UMNO sedangkan hakikatnya pemimpin PAS sendiri yang buat , inilah wajah islamiknya beberapa pemimpin PAS ..ternyata Hampas !

Cikgu nani said...

Sebnarnya fitnah oleh orang PAS seperti Herman, menggambarkan kegusarkan penyokong PAS yang anti DAP, yang risau dengan sokongan N.ajis dengan apa sahaja yang dilakukan oleh kafir DAP/PKR. Mereka takut apakah N.Ajis nanti kata OK sembelihan Khalifah Umar Lim Guan Eng. Herman tuh eja nama LGE pun tak betul. Itu menunjukkan dia sebenarnya benci kepada LGE tetapi terpaksa ikut cakap MB nyanyok. Dalam keadaan terdesak dia pun buatlah fitnah kata UMNO cybertrooper yang buat fitnah, Herman Samsu Dey!

Anonymous said...

Reverse psikology untuk memartabatkan LGE. UMNO takkan buat kerja macam tu.

Memang celaka depa ni. Dulu di USM budak-budak pembangkang bila nak berlawan pilihanraya akan tulis surat layang pada diri sendiri untuk tagih simpati.

Cucu said...

Sori lari tajuk sikit.
Tadi (31/8/2010) selepas sembahyang Isya di Mesjid Bkt Jelutong,Shah Alam kami pun bersiap nak bersolat tarawih spr biasa.Tiba2 diumumkan bahawa Ahli Parlimen Shah Alam Khalid Samad akan membuat sedikit ucapan.So solat tarawih ditunda utk beri laluan kpd beliau.Dia bermula baik dgn menyebut pentingnya Al Quran sbg imam kpd umat islam.Tapi selepas itu dia pesong terus ke topik sebenarnya iaitu mengecam tindakan pihak2 yg tak puas hati dgn kehadiran org bukan islam di mesjid dan surau di Selangor ini.Katanya ada 103 buah mesjid dan surau di Selangor dan apa salahnya kita menjemput puak bukan islam untuk sama2 menghayati islam disana.Khalid kata dia merasa amat geram atas pihak2 yg sengaja 'menghambat' keluar org2 bukan islam dari mesjid.Katanya ada pihak yg cuba nak jadikan Shah Alam ini sbg 'Tanah Haram' spr di Mekah dan Madinah.Pokoknya Khalid kata tak salah bawak org bukan islam masuk ke dlm mesjid kerana dgn cara ini dapat mempengaruhi mereka agar memeluk islam.Khalid bersyarah selama 25 minit(9mlm hingga 9.25mlm)hinggakan ada jemaah yg merasa gelisah dan mual dgn kegelojohan beliau utk mempertahankan tindakan PAS membawa masuk org kafir ke dlm mesjid.Khalid kata misi utamanya sekarang ialah utk pergi ke mesjid2 di Selangor ini utk jelaskan isu ini kpd rakyat Selangor.
Wallahualam.

Anonymous said...

Cuba hang tengok cara Herman Samsudeen edit gambar ni. Sama dengan cara dia edit gambar LGE dalam gambar kat posting RBF

http://syukranview.wordpress.com/2010/04/01/umno-henti-puja-tugu-tapi-masih-amalkan-khurafat-tepung-tawar-kat-van/

armouris said...

info tentang sembelihan di SIHAT SELALU - Kelebihan Menyembelih Binatang

Anonymous said...

Wakaka.... Nak buat fitnah, tapi kurang cerdik... tue la... sebab dah makan banyak sangat taik LGE. hahaha...

ReentryCapsule said...

Daripada baca Blog Fitnah Herman ni baik aku dengar lagu Herman Tino.Lagi Syiookk..!!

Anonymous said...

Salam RBF & Cikgu Nani;

Juak2 amPAS dah terjebak bila N.Ajis kata Allah Ta'ala mencarut dlm Quran & yg terbaru,merestui kehadiran amoi DAPigs dlm surau.

Tak kan ada soramg pon dlm amPAS yg akan berani sound Wali Trompah atas kenyanyokan2 dia kerana mrk sume takut jaminan suurge Wali kpd mrk akan ditarik balik.

cafemlm.com said...

salam rbf,

hari ini web kominis, malaysiakini tumpang semangkok,siarkan kenyataan yang kata cybertroopers umno yang buat.

pas ngan nuar sama jer,nampak bersih dari luar.

kalau nuar peliwat tegar

pas pula pemfitnah tegar.

kedua duanya sebenarnya tunggangan dajal atau bakal jadi tunggangan dajjal akhir zaman.

cafemlm.com

M.Saad said...

Tuan RBF.. dulu kat bagan pinang pon depa buat macam tuu gakkk... bendera depa depan stesen minyak dibakar oleh orang UMNO... keluar blog kata swemalam tapi digambar tuu ada tarikh lupa nak edit...memang bodoh laa depa nie nak menipu...

Anonymous said...

Elok suruh UMNO buat polis report ja pasal mamat Samsu ni.

pijut82 said...

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000695595512&ref=search#!/photo.php?pid=870316&id=1651646759&ref=fbx_album

juak2 kaum lahanat nie pun duk menyebarkan fitnah di Facebook..
lawan mmg tetap lawan kaum lahanat nie..

Anonymous said...

is there proof to say it's created by UMNO? or is that just purely assumption?

Anonymous said...

Good point, though sometimes it's hard to arrive to definite conclusions

Anonymous said...

http://www.menshealth.pl/forum/index.php?showtopic=1085

http://www.eportfel.com/?q=node/574

http://magia-biznesu.pl/showthread.php/244-Kredyt-got%C3%B3wkowy

http://www.polskibelfast.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=17945&p=72633

http://forum.leonis.pl/kredyt-dla-zadluzonych-vt138,75.htm

http://forum.dziennik.pl/index.php?/user/16807-kredyty-i-finanse/page__tab__aboutme

http://gewa.gsfc.nasa.gov/clubs/garden/MessageBoard.html#bn-forum-1-1-2051524061/5533/880582/

http://www.globtra.com/forum/index.php?topic=4150.0

http://kredycik.pl/index.php?topic=349

http://kredytbank.blogan.pl

http://hippiekiller81.typepad.com/