Saturday, August 21, 2010

Pas Buat 'Kunjungan Muhibbah' Ke Asia Cafe ?

Berita yang saya terima

Difahamkan pada malam ini (sabtu 21.08.2010) Pas Shah Alam dan Pas Kelana Jaya akan melakukan 'Kunjungan Muhibbah' ke Asia Cafe SS 15 Subang Jaya bagi melihat pemberian arak percuma.

Mana-mana ahli Pas atau orang ramai yang ingin turut serta diminta berkumpul di Masjid Subang Jaya selepas solat terawih.

Mengikut sms yang diterima, mengatakan sms tersebut dipanjangkan (forward) dari Khalid Samad.

Wah ! nampaknya Khalid Samad semakin hebat, selepas melakukan lawatan ke kilang arak, sekarang hendak melawat tempat hidangan arak pula. Baguslah....

Daripada apa yang saya tahu, berita mengenai pemberian arak percuma di Asia Cafe mula dibangkitkan oleh blogger Parpukari. Klik di sini

Harap-harap selepas melakukan 'Kunjungan Muhibbah' , Khalid tidak menawarkan tapak hidangan arak yang lebih besar kepada Asia Cafe di tempat-tempat lain dalam Selangor sebagaimana dia menawarkan tapak kilang yang lebih besar kepada Carlsberg selepas melawat kilang tersebut.


7 comments:

Jeffry said...

AISEYMENN KE MANA TU BRO? JENG!..JENGG!...JENGGGG!!!

Jeffry said...

ALAAA SAMPAI SANA PALING2 PUN CUMA KASI NASIHAT JEK HUHUHU

Apai Ngelai said...

hahaaha..... PAS memang hebat. Lebih hebat daripada DAP sampai bagi beer free.. patutnya bagi sebelum jemaah terawih, boleh juga gemparkan dunia sekali sekala

-don- said...

free beer dari pukul 6-7pm pada 12 ogos. la ni dah 21 ogos, pulak tu datang lepas tarawikh. takkan tarikh pun tak reti tengok?..la ni datang sana mada ada apa2 dah. nak pekena beer ke dorang ni?..HAHA~

Anonymous said...

budak2 tak baligh je yang pecaya cerita nih... sapa2 pun bole buat SMS ni. kalo berani tunjuk sekali la dia punya no phone..

ko reka msg, pastu ko amik gambo, pastu ko post kat blog ko... bodo punya blogger

Anonymous said...

Dah buang tabiat nak mampos ke mereka ni semua?

Anonymous said...

Take beer!
Take beer!
Take beer!