Monday, September 6, 2010

Kempen Ludah Namawee Babi





Kempen meludah Namawee Babi telah dilancarkan secara rasmi oleh Ketua Wira Perkasa, saudara Arman di Rocket Cafe SS2 PJ dua hari lepas.

Saudara Arman menyeru kepada mana-mana orang melayu yang nampak Namawee Babi diminta meludah tepat ke muka dia sebagai pengajaran agar jangan kurang ajar.

Beberapa rakan blogger yang hadir pada majlis tersebut menyokong penuh usaha yang digerakkan oleh saudara Arman, memandangkan pihak berkuasa agak lambat bertindak terhadap dia. RBF juga akan menjadi blog rasmi dalam kempen berkenaan.

Ini bukanlah kali pertama dia buat kurang ajar,sudah tiga kali. Tiada lagi ruang untuk kita bersabar dengan dia.

JOM LUDAH NAMAWEE BABI



18 comments:

Anonymous said...

hakk ptuihh namewee

Anonymous said...

jom ludah namewee...manusia anti melayu

Gerakan Timur said...

Harrrkkkk.... Ptuiiiihhhhh!!!!

Anonymous said...

hai rocket cafe ni DAP ye punya....apa mcm ni...saya pun dah 2 tahun boikot old town sejak tahu cafe ni konco konco ngeh nga inikan pulak rocket ..

Anonymous said...

http://forum.lelong.com.my/bbs/thread-40362-1-1.html...tuan rbf ini link.

Anonymous said...

Umum perlu mengaktifkan diri untuk mengambil bahagian dalam aktiviti menegakkan kebenaran dan menumbangkan kebatilan. Kalau umum lesu dan tidak ambil peduli maka ia semacam memberikan lampu hijau kepada pihak yang batil untuk meneruskan agenda kebatilan mereka.

Apabila kebatilan berjaya mereka tegakkan maka lambat laun umum juka yang akan menerima impak susulannya. Jadinya, ayuh buktikan yang anda betul-betul anti-kebatilan, anti-kurang ajar, anti-rasis, anti-carut, anti-pengkhianat dengan memaparkannya dalam bentuk "anti-Namawee".

Chinglot

Anonymous said...

ludah jer kaaa .... awat yang lembik sangat ... ???

VoidDance said...

Namewee tu dah memang bebal. Kau tambah lagi melayu jadi semakin bebal. Elok la tu.

Benda-benda takde faedah ini yang nak diajar orang kita buat?

Bodoh!

Laksamana Bentan said...

Assalamualaikum sahabat2.
Klip ni bagus:
1. tanda sangat marah pd Namewee yg menghina kita
2. mengajak semua yg rasa terhina menyatakan rasa
3. melambangkan "ludah" sebagai simbolik "benci-marah"
4. amaran pertama peringkat awal meluapnya emosi pihak yg rasa terhina
5. mohon kerajaan ambil tindakan mengikut perlembagaan

saya setuju, sokong sepenuhnya.

komen:
klip tidak menampakkan serious. Nampak mcm main2. Penuh dengan gelak ketawa.

Cadangan:
1. Buat klip lebih serious, tegas, mengancam dan nampak berwibawa.
2. Rancang lebih teratur dan lebih baik.

InsyaAllah kita akan hadapi cabaran ini dengan fikiran dan darah sekalipun.

Mohon Maaf dan Terima kasih

ruang bicara faisal said...

kpd anon 10.17

kamitahu itu dap punya cafe

tapi araman sengaja pilih sana, sengaja nak provok

tony pua lihat terkebil-kebil

arman masuk kedai, dia tanya kuat2 "ini kedai halal ke " ?

muka cuak cina2 kat dlm tu

Anonymous said...

khaik ptuhiiiiiiiiiiiiii,,,,

satu lagi kalau berjalan tu pastikan standby untuk baling kasut kearah namawee babi tu,,,,

Anonymous said...

kalau nak lancar kempen buat la video serius sikit... ni muka pun kasi effect... macam la org x kenal!

Anonymous said...

Ok tuan RBF saya faham ehmmm apa maksud tuan RBF hehehehe takut kena provok dgn DAPig je.

Anonymous said...

Habih dah hangpa minum ayaq ludah kedai tu dah...

Jaga, hangpa xnampak apa depa buat kat ayaq hangpa...

Lain kali kencing kat kaunter dia dulu lepas bayaq..
Khakkk tuih utk namewee ma hai...

azman said...

Sokong sangat sangat.....

Kharkkkkkk pthuiiiiiiii
pthui pthui pthuiiii

mak dia kena main dengan babi dapat la namawee babi...

Anonymous said...

Saya cadangkan gmbr namawee + babi sbg 'WANTED - DEAD OR ALIVE. A RACIST CRIMINAL - MESTI LUDAH' or whatever yg buat org betul2 kenal muka dia spya bila jumpa boleh HARRKK...PTUIIIH muka dia. Letak kat laman web, FB, Twitter & kat mana2 je.Brother2 merah hijau kuning, bila lagi?..takkan tak faham2 kot..

Anonymous said...

hello bro,
Jgn setakat ludah, kite anjurkan solat hajat mintak Yang Maha Berkuasa melaknati, menurunkan musibah dn hancurkan hidup namawee babi. Dia patut d hukum, mane SKMM? Kenapa lembab sgt btindak, kalau malaun tu terus bebas menteri komunikasi dn multimedia patut "letak jawatan" krn lembab dn dayus. Sudah sahih si babi ni mewujudkan sentimen perkauman, tgu ape lg!!

Anonymous said...

Kkhhroooookkkkkk..... kkkhhirrkkkkk tuuuuuiiiiihh.... puuiiihhhh puihhhh.... abis kering