Saturday, November 27, 2010

Gambar Elizabeth Wong Bogel Tersebar Lagi

Berita Ringkas
Saya diberitakan satu lagi gambar bogel elizabeth wong telah tersebar.

Dikatakan gambar yang tersebar kali ini dirakam ketika dia sedang mandi dalam kolam jakuzi dan cuba menutup bahagian dadanya apabila menyedari gambarnya dirakam.

Difahamkan MMS gambar tersebut mula tersebar sejak semalam.

Saya akan cuba mendapatkan berita lanjut.

23 comments:

Wak Jengkol said...

Salam ziarah..

Klu dah dapat berita lanjut..jangan lupa pula dapatkan MMS lanjut..huhu

kerispuaka said...

yg ambik gambar dia mandi tu apa hal...ikut suka dia la nk mandi bogel pun...klu mandi seorang diri...
emak engkau pun mandi bogel jugak kan? hahaha

Mknace said...

:(:(:(

Anonymous said...

pasti kali ni dah bersih..xla brserabut...

Anonymous said...

best la bhai .... tapi tak suka tengok la macam busuk jer .... muhahahahahah

Anonymous said...

mana gambar nya..bila nak letak.. atau story ni hanya lah mimpi sematamata..

Anonymous said...

jangan lupa RBF siarkan dalam blog gambar ratu bogel ni.. pasti ramai yg steam. he heeee.

Anonymous said...

kerispuaka, ke ko biasa intai mak ko mandi dulu. tu yg ko andai kan semua mak orang mandi bogel.sebenarnya mak ko sorang je yg mandi bogel. melayu kat sini semua mak diaorg berkemban. hahaha

Anonymous said...

posing untuk kalendar PR tahun depan ke? :-(

zahari1950 said...

Ah..ha!..kerispuaka..Inilah dikatakan menepati gelaran ratu bogel. Pejuang wanita dalam PKR. Amat disayangi MB Selangor.

Dalam PKR semua bagus, semua ada termasuk peliwat, pembohong, penipu, ratu bogel, meroyan jadi PM dan MB dan berbagai lagilah..ha.ha.ha.....

panglima hitam said...

kerispuaka,kok ya pun kaki ngendap org perempuan mandi...takkan mak sendiri pun ko ngendap..kalau tak mana ko tau mak ko mandi telanjang..uishhh..teruklah ko ni..

Anonymous said...

salam rbf,

kerispuaka tu marah sebab bukan dia yg berpeluang ambik gambar andalusia tu. untung si hilmi ahli pkr tu ye???

Anonymous said...

nampak gaya kat blog medan info kita suda ade gambar tuh....hehe

kerispuaka said...

Anonymous November 28, 2010 1:17 AM,
mak engkau pun mandi bogel juga bkn berkemban..sbb tu kau tahu....hahaha...

zahari1950
dlm UmCO lg banyak kaki maksiat..

panglima hitam
kau nama je panglima...tp bahlol..tak layak langsong jd panglima...pencacai UmCO kau layak la..
aku kata mak rbf ni...mak engkau pun sama jgk kan...hehehe...

Anonymous November 28, 2010 10:02 PM

aku bukan macam org UmCO yg suka buat maksiat...hahahaha..

baginda® said...

UMNGOK bela Pelakon lucah dan terima dia amik jadik President.. masa PAKLAH buang dia.. kahkahka Masa Najib sume buleh.. kahkahkah

Mohamadazhan hjDesa said...

haha, cari populariti ka.haha. aibkan manusia di dunia Allah akan aibkan nya diakhirat

sakariyaakop said...

Mana hebat antara Chua Soi Lek dan Eli.....kahkahkah. Apa nak sibuk dia orang bukannya Islam, lantak dia orang ler....
Tu yang melayu mentedarah arak/buang anak/mat rempit lagi hebat!!!

joehan said...

yop..kome mmg suka layan amoi bebulu ke???u all mcm sepol la...huahuahuahua

lee said...

mari kita peluk cium eli bogel tanda simpati kita... kah..kah..
err... mungkin gambar kali ini hutan simpan itu ditrim untuk cover gambar yg lepas yg menjatuhkan sahamnya yg sememangnya semakin hari semakin turun.

Anonymous said...

Biar lar dia bogel...ketua Umum dia pun kaki liwat....Tak percaya tanya Karpal dan Mat Sabu...depa dua yang pecah news berkenaan kaki liwat tegar ni...so biasalah...Ketua Umum pun bekas banduan salah guna kuasa...dan Hakim pun mengaku memang liwat berlaku....heh...heh....pembohong dan Ahlul-Munafik...si Anwar ...dalilnya...;bila bercakap berbohong...bila berjanji berdusta...So bagi penyokong tegar...gunalah otak...sokonglah PAS jangan sokong si Munafik peliwat sudah lah

Anonymous said...

Singa dalam hutan pun mandi bogel, pergilah ambil gambarnya dan tayang dalam blog ni...Dah suka menyibuk sangat....

Anonymous said...

pukimak lu faisal....

Anonymous said...

umno is dead... go to hell... what the fuck...