Sunday, January 30, 2011

Cikgu Mala Angkat Sumpah Esok

Ribuan orang dengar ceramah Pas. Sini

Pas menang besar di Tenang

Kawasan Felda Mazlan Aliman sapu bersih

Ahmad Maslan lari balik Pontian

Salahuddin Ayub melompat riang

Mahfuz Omar gembira tergolek-golek

Esok hari Maarof mc lagi

Esok juga Cikgu Mala akan angkat sumpah

Angkat sumpah di mana ?

Di depan Nik Aziz.....

Wa kah kah kah kah kah kah lah kah......


14 comments:

Anonymous said...

Bro, malam ni rumah cg mala banjir . Esok cg maarof dah tak murung lagikersns malam ni cg mala akan kangkang seluas luas nya dengan rasa amat tenang, malah 9 bulan dari sekarang akan lahir seorang anak bernama nur tenang atau mohd tenang sempena prk dun tenang, selamat bersama,bersengama,berkocak,menoron,menginjek,men men semuanyalah janji sedap.

Anonymous said...

bukan mala nak bercerai ke?
ramai ostad pas dok tunggu tu...
mat sabu dah meroyan sakan...merayu kat nik ajis minta tolong doakan dua sejoli ni perpisah.
mau berlaku perpecahan dalam pas kerana berebut mala.

Anonymous said...

ko bikin aku pecah perut la rbf ....wakakakakakaka...hahahahuhuhu wakakakakakakakak.........adoyai....tihihihihihi......

Abd Razak said...

esok cikgu maarof ambik mc lagi..nak cari jalan(nak fikir) macamana nak bagi alasan kat guru besar dia.tembelang dah pecah..cikgu mala pula cari jalan nak buka perniagaan sebab dah takder kerja.seminggu dua ni duit derma pas cukup untuk sara dia dan keluarga.

Anonymous said...

Angkat sumpah ker angkat sampah?
Hahahahahahahaha.......

duluPas said...

Maarof yang angkat sumpah esok kot!!! di hadapan doktor klinik rakyat!

Sebab dia dalam "depression mood" dan akan menjadi "absolute depression" jika Cikgu Mala kalah. Jadi doktor kena lah pura-pura beritahu yang Maarof dah jadi Adun mengalahkan isterinya.

kehkehkeh

Anonymous said...

takabur..

To Live Again said...

Angkat sumpah sebagai SURI RUMAH SEPENUH MASA hhahaahha...

Anonymous said...

hehehe...hoi jebat!! kita jumpa di Merlimau, itu pun kubu kuat kau juga kan?? aku cabar kau utk perlawanan siapa makan "fish burn" paling banyak. kalau kau kalah pulangkan keris taming sari aku balik!!!

Anonymous said...

Itulah padahnye sertai pas... Kalau laki bini teruskn karier cikgu pun lebih berkat. Ini ko rasakanlah jd balaci haprak pas diorg dh tak pedulikan lg keluarga ko makan atau tidak wahai cikgu mala....lepas ni. Silap hari bulan cikgu maarof terus jd gila sbb bini pn dh tak lalu nk berlaki dgnnya.... Yelah dah sewel beb......

Anonymous said...

Kesian... jadi PA YAB Penang/Kedah/Kelantan? boleh __lah...

Mohd said...

Perhatikan PAS menang di semua peti undi majoriti Cina.
Di PRU 13 nanti, letaklah calon Melayu sahaja di kawasan majoriti Melayu. Biarkan MCA berentap dgn sesiapa saja di kawasan majoriti Cina.
Nampak sungguh ada pakatan yg jahat di antara MCA, Gerakan, PKR dan DAP utk memenangkan calon bukan Melayu sahaja.
Kalaulah UMNO dan PAS bersatu, boleh mamposlah kaum Cina dan India di Malaysia ini!
Orang Melayu berharap Najib akan bertegas utk kepentingan orang Melayu.

norasiah said...

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

Anonymous said...

Kasihan Cg Mala..
gamaknya Ajiz Najisy mengeksploit
wanita yg boleh bagi sumbangan besar untuk anak bangsa
demi mabuk kuasa politik dunia..
sudah2 lah PAS oii..
dunia semakin dekat dengan kiamat
tiada siapa yg akan kekal menongkat bumi ini
yg kekal abadai hanyalah ALLAH SWT, Tuhan Yang Maha Berkuasa.
Berpolitik dengan perang saraf yang begitu jijik ini ingt2lah sama..
bila2 masa sahaja mati menjelma..

berpolitiklah cara berhikmah..
bukan politik bodoh dan perosak pada Islam..

Semoga UMNO terpelihara sebagai tonggak kekuatan Islam dan Melayu..AMEENN!