Friday, February 18, 2011

Adun Pas MMS Gambar Kemaluan Kepada Wanita ?

Sungguh mengejutkan melihat pendedahan terbaru Papa Gomo dan Team Nadi Rakyat.

Kisah seorang adun Pas menghantar gambar kemaluan kepada seorang wanita.

Menurut Papa Gomo beliau ada bukti yang kukuh mengenai perkara berkenaan kerana telefon bimbit wanita yang berhubung dengan adun berkenaan berada dalam tangan dia dan rakan-rakannya sekarang.

Papa Gomo juga memaklumkan kepada saya sebentar tadi yang sebelum ini ada orang Pas yang cuba hendak 'settle' dengan beliau dan meminta telefon itu diberikan kepadanya. Tetapi Papa Gomo tidak melayannya.

Difahamkan kisah phone seks berkenaan bermula apabila wanita berkenaan yang juga isteri orang menghantar MMS gambar bogelnya beserta ayat-ayat lucah kepada adun berkenaan. Kemudian dibalasnya dengan gambar kemaluan lelaki dan ayat-ayat lucah. Hebatttt Pas..... Takbirrrrrr......

Itulah dia Pas, parti yang menipu orang ramai dengan perjuangan islamnya. Perangai mengalahkan iblis. Kopiah putih atas kepala hanya hiasan semata-mata.

Tunggu pendedahan selanjutnya dari Papa Gomo dan kita tunggu apa reaksi tuan punya badan.

3 comments:

Anonymous said...

TUNGGUUUUUUUUUUUUU......

Mylasia said...

cerita sebenar dah pun dapat..memang sah lar kes ni nak dipolitikkan. UPP tu memang salah, salah sebab hantar pergi hospital, kalau ikut SOP mana2 pasukan keselamatan selalunya dorg kena call ambulans sbb takut jadi kes camni ler dipersalahkan atas kesalahan yang tak dilakukan.

sepertimana komen sebelum ni saya dah cakap memang mustahil UPP ni nak pukul orang, malah kalau dorg ni kejam dan zalim lebih daripada separuh penduduk sempadan siam akan /pernah merengkok dalam penjara atas kesalahan menyeludup termasuk saya.(dulula masa zaman budak2)

Niat UPP tu ikhlas nak membantu tetapi biasa lar bila cuba dipolitikkan camni lar jadinya. UPP tu pun teruk kena belasah. Kalau UPP ni buat salah takda maknanya dorg ni nak duduk kat spital tu lagi, lepas hantar konfirm dorg blah takpun tak hantar langsung.

Bab Husam ni pulak saya mintak lar sesapa yang budiman buat report polis, bukan apa saya takut kampung halaman saya nanti bermandi darah.Kalau takda orang buat terpaksalah saya sendiri yang buat,tspi terjamin ker keselamtan saya?

Mylasia said...

alamak bro rbf tadi salah komen, boleh movedkan komen td ke post husam?