Monday, February 21, 2011

Hata Wahari Jual Tanah Atau Jual Bontot ?

Presiden Kesatuan Wartawan Kebangsaan (NUJ) Hata Wahari yang sedang bergelut dengan siasatan dalaman oleh majikannya Utusan Melayu (M) Berhad, kini berazam untuk menubuhkan akhbar sendiri yang benar-benar bebas, beretika dan profesional.

Untuk tujuan itu, beliau malah menjual tanah bernilai RM1.2 juta seluas 5 hektar milik keluarganya di Mentakab, Pahang yang kini merupakan ladang ternakan lembu.
Sumber:malaysiakini

Soalan saya kepada Hata Wahari,

Kau jual tanah ya ?

Jual tanah ?

Wa...kah...kah...kah...kah...jual tanah....

Jual tanah keluarga atau jual bontot kau kepada PKR ?

Nantikan pendedahan pembohongan Hata Wahari jam 10 pagi esok (selasa) di blog ini.

Siapakah dalang sebenar di belakang Hata Wahari ?

Apabila keluar cerita yang saya dedahkan esok, Utusan Malaysia perlu pecat Hata dalam masa 24 jam. Tak perlu lagi nak buat siasatan dalaman.

Sampai bila UM nak kena tipu dengan si kitol itu ?

Pecat dia !

7 comments:

Anonymous said...

ish tak sabar nak tengok apa pendedahan rbf kali ni...

Anak Lenggong said...

Bro ..maybe dia dapat pulangan hasil lumayan kut daripada penjualan bontot kat boss PKR..nuat aljaburi..

Abu Garcia said...

Kepada Hata Wahari .... selamat menjerumus ke lembah hina .... sia-sia belajaq Mass Comm kat ITM Shah Alam .. last-last tua esok merempat tepi jalan ..tidoq lapik surat khabaq.

Anonymous said...

kah kah kaha, si hata buka mulut lagi...kah kah kah untuk siap yg percayakan hata yag gempak badak nak buka paper sendiri...

lawak siot.....

Anonymous said...

muka macam teloq busuk ... patutlaa perangai pun busuk

Anonymous said...

1.2 juta...wow..kalu aku trus jadi businessman je...tak payah susah2 nak keje..dari awal dulu jual tanah daaa...XD

Anonymous said...

ikut suka la Utusan nak buang dia atau tidak, yang orang luar x payahlah masuk campur lebih2 sgt