Thursday, February 24, 2011

RBF Mohon Kes Liwat Anwar Digugurkan

Jangan terkejut apabila melihat tajuk diatas.

Saya akan memohon pihak pendakwaraya mengugurkan kes liwat terhadap Anwar Ibrahim sekiranya Anwar berani melakukan ujian DNA secara sukarela dan keputusan DNA itu kelak menunjukkan ianya tidak sama dengan DNA lelaki Y yang dikesan di dubur Saiful.

Tunggu apa lagi Bung Anwar, serahkanlah sampel DNA mu kepada pihak berkuasa dan aku berjanji dengan mu Bung Anwar, aku akan menjadi kepala berarak ke pejabat peguam negara memohon kes mu digugurkan sekiranya DNA mu tidak sama dengan lelaki Y.

Tidak perlu Shamsul Iskandar, tidak perlu pemuda Pas, tidak perlu pemuda DAP yang melakukan semua itu. Serahkan sahaja kepada ku dan akan ku ganyang jabatan peguam negara habis-habisan supaya kes mu digugurkan.

Ayuh Bung Anwar, sambutlah cabaran ini. Masa sudah terlalu hampir, hampir dengan pilihanraya. Jangan biarkan maruah mu dan maruah keluargamu terus-menerus dirobek dengan kes liwat yang tak sudah-sudah.

Sekarang bukti, buktikan yang kamu bukannya peliwat Saiful. Buktikan DNA lelaki Y itu bukan milik mu.

11 comments:

Anonymous said...

mana si anwar ni nak buat DNA....dia dah tahu malah si kapal sink tu dah tahu memang dia meliwat...apa citer...

Anonymous said...

APA LAH SARANAN BODOH RBF NI.... KES SEDANG BERJALAN, APA KUASA KAMU HENDAK OVERRULE PENGADILAN YANG SEDANG BERJALAN. PIHAK PENDAKWA ADA STRATEGINYA SENDIRI, TAK PERLU APA APA CADANGAN LAGI.

Ular Menyusur Akar said...

Entah RBF ni. Bertambah semak fikiran UMA. Suka benar mintak bulan di langit.

Sabar RBF, Karpal tengah spin tu. Karpal bukan nak bukti ya atau tidak. Karpal tengah cari lubang kesilapan teknikal. Kalau dah terlepas dari tuduhan, boleh pusing satu dunia, boleh demo satu negara.

Anonymous said...

ANWAR AMBILLAH SAJA BULU KETIAK WAAA JIJAH, KEMUDIAN NGAKULAH YG BULU KETIAK TU DIA PUNYA. BUAT ANALISIH DI AUSTRALIA...
TENTULAH TAK SEPADAN DENGAN DNA LELAKI Y.
BARU BOLEH LEPAS.....KAHKAHKAH....

Anonymous said...

kebyakan blogger2 mesra BN yg ade skrg ni used to be PR supporter, lebih2 lagi mase kes liwat 1998. Merekala yg dok buat demonstrasi, ke sane kemari bermandikan air pemedih mata hanya ingin menyelamatkan pemimpin "anugerah tuhan" yg dikatakan dikonspirasikan..

ALLAH maha Besar, petunjuk2 dan bukti2 berjaya menyedarkan mereka dari terus dikencing oleh NUar..

Now, kalu betul DNA Y tu bukan anwar punye, ape jadah lagi nak sabitkan kesalahan itu kepada Aljuburi?

So kepastian ini yg diperlukan, sekiranya ianya bukan ANWAR, terbukti ianya konspirasi, dan sekiranya ianye ANWAR, then ape nak kata lagi..

Bagaimana nak tahu bahawa DNA Y Anwar yg punye? Hanya ANwar dapat memudahkan kes ini dgn memberikan DNA nye, dan ianya adalah advantage kepada ANwar tuk memberi DNA nya, sekiranya Anwar tidak bersalah..ape takut? then skranya terbukti anwar tak bersalah, bukan RBF sahaja yg dok berdemonstrasi, suma pendemo2 98 aku turun serta, and kemungkinan besar, Najib akan tumbang serta merta..

anwar, inilah mase utk membela diri engko!

hilbert said...

Karpal Sink suka nyanyi lagu...'terlanjur basah hai sudah mandi sekali'...he he alang menyeluk pekasam biar sampai kepangkal lengan...

sudah terlanjur dia jadi peguwang anwar, daripada mengundur sebelum berperang maka lebih baik teruskan saja, apa boleh buat, nasi sudah jadi bubur..kalah tetap kalah ! tapi hidop harus diteruskan he he

Anonymous said...

RBF cuma usulkan secara berlapik jer tu..sebenarnya dia dah tahu bagaimana cara pendakwa nak membuktikan uang DNA Y tu peliwat tegar mereng tua kutuk tu. Dia saja jer kasi penyedap kes ni..Korang ni pun. relax la..RBF ni bukan bodoh macam n.ajis, ajijah, azmin kekasih gelap nawar BABI tu..heee

Anonymous said...

ha'ah le...rbf tgh berkias tu...kena faham la maksud tersirat dia...hehehe
bagi aku la, aku tak peduli active ke passive homosexual depa tu...yg aku nak sgt tahu bang nuar tu peliwat ke tidak...itu je..demi Allah, aku tak nak peliwat jadi PM negara aku...

Anonymous said...

DIA BERANI KE BERI SAMPLE UTK DNA? SEDANGKAN SUMPAH LAKNAT PUN TAK BERANI. APA CERITA?

zahari1950 said...

Sample DNA boleh didapati melalui pembuktian. Umpamanya kesan cecair dari mulut di gelas atau bekas minuman yang pernah di gunakan oleh yang dituduh dengan syarat ianya belum dicemari. Juga melalui rambut/bulu badan, peluh dan macam-macam lagi kepunyaan tertuduh. Kalau yang dituduh tak mahu beri sample DNA secara sukarela, maka kaedah pembuktian melalui perkara diatas oleh saksi profesional akan membebankan yang tertuduh bagi menafikan sample tadi bukan kepunyaannya. Yang benar tetap benar dan yang salah akan terbongkar juga.

Abu Garcia said...

Hahahaha ...mana nak berani si ANWAR-Y nak buat ujian dna .... nanti orang guna serampang 2 mata untuk buktikan juga AFIFA-Y juga anak dia.