Friday, March 18, 2011

Gempar : Gambar Skandal Pemimpin Pas

Ramai orang kata gambar Ketua Umno Bahagian Gombak bersama seorang wanita yang kecoh sejak semalam adalah gambar tipu.

Jurugambar bebas yang tersohor, Minaq Jinggo juga mengatakan gambar tersebut adalah gambar superimpose.

Ada pula rakan-rakan blogger berkata lelaki yang sebenar dalam gambar tersebut adalah seperti mana yang tersiar diatas.

Apa komen anda ?

16 comments:

Pemuda TG said...

Memang confirm superimpose oleh pihak tidak bertanggung jawab...

blogenstarz said...

Bloggers PAS yang ahlol wal bahlol memang suka kepada FITNAH.

BANGANG SUNGGUH !

Muhammad Azli Shukri said...

tak ada idea lain ka nak fitnah org UMNO?

Anonymous said...

ah..,,bangang la org yg buat mcm ni..,,tak bertanggunjawab langsung..,,..

Anonymous said...

apa aku kisah ...... hahahahah

Anonymous said...

tu dia mr bean ka isk isk sik....

Anonymous said...

haaha..dahhhsat fitnah zaman kiamat kubro niiii...tok guru rokyat gapo...?

r0 said...

nak kata org umno ni takde yg buat camni. tak mungkin. sebab saya kenal ada seorang pemuda umno kawasan rawang yg kaki perempuan. baru bercerai, bawak merc walaupun cuma bisnis cikai...

BUT, kalau tgk gambar ni... tgk kepalanya... tak logik la pulak kepala besar gabak mcm tu... sila cuba lagi pas

Anonymous said...

hehehe...nampak sgt gambar superimpose nyer....kulit muka gelap tapi setat bahagian leher, tetiba jadi putih...dahla muka dgn badan langsung xsama....tetiba badan dia kurus gila...xpadan dgn muka yg tembam tuh....hehhe

Anonymous said...

hehehe...nampak sgt gambar superimpose nyer....kulit muka gelap tapi setat bahagian leher, tetiba jadi putih...dahla muka dgn badan langsung xsama....tetiba badan dia kurus gila...xpadan dgn muka yg tembam tuh....hehhe

Pemuda Parit Buntar said...

HAHAHAHAHA pndai la bro,ala memang sape2 pn blh buat gmbar cam tu,software blambak blh download kat internet..pree lg....tp masalahnye klau tnjok kat org kg esp toktok pas msti diorg pcaye..tgk mcm gmbar DS Najib ngn Altantoya...hermmm klau pkir2 ini la kkuatan pas...ceramah sne sni dlm kg bawak fitnah yg memang diorg tau bnde tipu,contoh gmbar PM + Altantoya..memang bkn pemimpin2 pas yg buat tp org bawahan,sy pcaye tu..cuma yg hairan atas pentas ceramah blh plk diorag jaja..xhairan la klau Tian Chua yg buat sebab dia kapir tp ni Pak2 Lebai Pas,blajar Agama tinggi2,lulusan Al Azhar,pkai jubah xnk kalah,ternak janggot ikot sunah,pendek kata memang islamik la nmpak..tp sayang plastik,luaran semata...bro xhairan ke mcm mne diorg blh jd cam tu?penah sy tnye sorg penyokong tegar pas,dan dia jawab DALAM ISLAM MEMANG DIBENARKAN MENGUMPAT PEMIMPIN YANG ZALIM..sy trdiam kat situ,bukan sebab pkir tntang kebenaran "FATWA" yg diucapkan beliau..tapi trpikir dimana yg dikatakan kerajaan UMNO BN yg ada sekarang ZALIM?..ekonomi?pelajaran?kebebasan?keagamaan?..bagi sy la bro senang je,,sapa yg usaha dia la yg dpt smua tu.. ~sekian

PUU said...

dengar kata Ir Rahim dah ngaku gambar dia... apa cerita mcm nie.. org dok backing dia dia wat spoil plak..

fairus said...

dua-dua tipu

Zakir said...

PATUTNYA ORANG YANG TERTUDUH DIPANGGIL UNTUL KASI STATEMENT. JANGAN JAD BODO. HANG PA BERKELAHI DALAM NI BUAT PA. JANGAN MERENDAHKAN IQ MASING2. KALAU SALAH KENALAH MENGAKU, DAN SIAPLAH HUKUMAN, KALAU X BERSALAH, KENALAH BUKTIKAN X BERSALAH. SUPERIMPOSE KE BUKA SUPERIMPOSE KE, ITU HANYA DIBUKTIKA MELALUI PENYIASATAN ADIL. BODO.

Anonymous said...

aku tak suka spekulasi, nak dengar je apa kata org dlm gambar tu..selagi dia berdiam diri, maka my impression is, it is true..

Anonymous said...

Orang beromen tak pakai cermin mata.