Versi pertama,
Setelah alat perakam diambil dari bilik tempat Papa Nurul Izzah mengeram dengan wanita china, orang yang mengambilnya tidak tahu bagaimana untuk mengeluarkan rakaman tersebut.
Dikatakan orang itu telah pergi berjumpa dengan salah seorang ahli kumpulan KRU untuk membantunya kerana rakaman itu perlu di convert format terlebih dahulu sebelum disalin masuk ke dalam CD.
Difahamkan kerja-kerja menyalin masuk rakaman tersebut ke dalam CD dilakukan oleh KRU.
Itu cerita versi pertama, versi kedua pula mengatakan KRU tidak terlibat dengan kerja-kerja menyalin rakaman tersebut dari alat perakam ke CD.
Versi kedua mengatakan, salah seorang dari trio Datuk T membawa video yang telah siap disalin berjumpa dengan salah seorang ahli kumpulan KRU untuk melihatnya dan membuat penilaian samada video itu asli atau palsu.
Sehari selepas kemunculan video berkenaan salah seorang ahli kumpulan KRU telah membuat kenyataan mengatakan agak mustahil video itu dipalsukan. Klik di sini
7 comments:
TAK KISAHLAH. TAPI AKU KAGUM DENGAN KEJAYAAN KRU MENGUASAI TEKNOLOGI.
SYABAS BRO.
aku rasa UMNO dah bayar pada CEO facebook dan twitter supaya padam tweet DSAI pada jam 9.20pm hingga 10.40 pm.
Amacam? Suruh DSAI guna alasan ni.
Nasib baik la Facebook dan tweeter bukan ciptaan dan milik rakyat Malaysia.
kalau tidak mesti puak pakatan kata UMNO dah bayar ceo facebook dan tweeter.
wolff
KRU tahu kerana gambar edry dgn linda rafar tak palsu ,,, hehehe
Apa kata, macam zaman reformasi dia dulu, Rakyat Hakim Negara... Kita upload kat Youtube dan kita lah jadi hakim menentukan ketulenan. Ada berani PKR-Pas. Dan kalau jelas dan yakin dengan siapa pelakunya, berani mengaku?
KRU tahu kerana gambar edry dgn linda rafar tak palsu ,,, hehehe
hihihihi........ni yang betul walaupun dah 10 tahun berlalu ..
Apa kata, macam zaman reformasi dia dulu, Rakyat Hakim Negara... Kita upload kat Youtube dan kita lah jadi hakim menentukan ketulenan. Ada berani PKR-Pas. Dan kalau jelas dan yakin dengan siapa pelakunya, berani mengaku?
hahahahaha...KRU pak kena libatkan..macam2 hal..
Post a Comment