Thursday, March 24, 2011

Video Seks: Pemimpin Pas Mula Sokong Penubuhan Suruhanjaya

Naib Yang Dipertua Pas Kawasan Batu, Dato' Tarmizi Mohd Jam (gelaran Dato' dari Kemboja) menjadi pemimpin Pas yang pertama mengeluarkan kenyataan mengalu-ngalukan penubuhan Suruhanjaya Siasatan Di Raja bagi menyiasat kesahihan ketulenan video seks yang dikatakan membabit Ketua Pembangkang, Dato' Seri Anwar Ibrahim. Sini

Baguslah kalau begitu, kami pun sokong juga penubuhan Suruhanjaya Di Raja bagi menyiasat video berkenaan.

Antara yang boleh diletakkan sebagai panel suruhanjaya berkenaan adalah Hj Hadi, Wan Azizah dan Lim Kit Siang.

Pemimpin Pas lain apa cerita, ada berani ke desak tubuh suruhanjaya ?

Mahfuz bean mana ?

Kebiasaannya dialah raja lawak yang berotak udang yang sering melaungkan agar ditubuhkan sebuah suruhanjaya setiap kali berlaku isu.

Kali ini kemana hilangnya Mahfuz bean ?

13 comments:

Anonymous said...

Bro RBF, aku rasa anwar dah masuk perangkap laa...Dato T dah berjaya perangkap anwar...

Anonymous said...

mahpuz bean tgh syok makan baked bean... so lepas2 nilah dia komen.

Anonymous said...

pak badut tak buat lawak sebab terkelu nak komen takot terasa hati Anugerah Tuhan,biasa pak badut ni suka kipas kes2 sensasi ni skrg kunci mulut

pakteh adam said...

Bean tengah flush otak dia.

Dengan berita seks video anwar ni, kebodohan sedia adanya tidak lagi dapat menerima dan bertindak seperti kebodohan biasa. Itu membuatkan Bean gusar dan bertindak segera agar dia kekal bodoh dan terus memegang title MR BEAN PAS PIS PUS.

Bingai @ Bangang said...

Jom sokong Suruhanjaya Siasatan Di Raja!

Aku Yang Bingai
18SX: Baru celup dah pancut?

Anonymous said...

mahfuz tgh cari idea la tu...nanti boleh gelak sorang2 dlm parlimen..jgn kacau dia

Anonymous said...

tak sangka ye...ramai jugak yg tgh shock skrg dan mengalami denial syndrome...klu tak caye, masuk FB dan masuk blog2 pro pembangkang..hehehe
apa2 pun, tahniah kpd pemimpin pas yg mula bertindak..ingatlah, jgn abaikan agama kerana politik

Anonymous said...

apapun kita (org melayu) sedang melalui skrip yang sama dengan apa yang berlaku sehingga jatuhnya empayar Melayu Melaka.

JoN said...

yg betoinya mahfuz otak wudang nih jelez kat nuat sbb nuat pancut dua kali dlm 17 menet tuh fuyoo..bara ar mahfuz ni sbb ubat kuat haramkah xdak ksan kat dia kot huahuahua...

Sahabat Mantap Maya said...

Dalam perkembangan yang mengejutkan dan mengelirukan semalam, ahli perniagaan Dato Shazryl Eskay Abdullah, Pengerusi Risda Tan Sri Abdul Rahim Tamby Chik dan bendahari PERKASA Dato Shuib Lazim mengakui mereka ialah TRIO “Dato T” yang terlibat mendedahkan rakaman video seks lelaki yang didakwa pemimpin pembangkang dengan seorang wanita di percayai pelacur dari negera China.

Pendedahan kumpulan Dato T adalah ekoran daripada sidang akhbar di ibupejabat PKR oleh wakil rakyat Datuk Johari Abdul dalam cubaan untuk memujuk beliau dan lima lagi wakil rakyat PKR untuk keluar parti iaitu Datuk Kamarul Bahrin Abas (Teluk Kemang), Datuk Rashid Din (Merbok), Azan Ismail (Indera Mahkota), Abdullah Sani Abdul Hamid (Kuala Langat) dan AmranAbdul Ghani ( Tanah Merah)

Johari Abdul menyatakan di dalam sidang akhbar semalam, mereka telah ditayangkan video seks tersebut oleh Eskay yang turut dihadiri oleh Abdul Rahim Tamby Chik di sebuah hotel di Ampang yang mana program itu telah diaturkan oleh bapa saudaranya Shuib Lazim. Sepanjang tayangan itu Johari mengatakan Eskay dan Rahim berkali-kali memberi komen bahawa watak dan gaya serta sifat susuk watak utama menyerupai DSAI

Mengikut Johari adalah amat mustahil untuk mengenal pasti lelaki di dalan klip video kerana footage-nya agak gelap dan wajah pelaku lelaki tersebut tidak jelas dan beliau yakin lelaki misteri itu pastinya bukan DSAI. Keadaan susuk tubuh pelaku lelaki tersebut menguatkan keyakinanya bahawa si pelaku bukan DSAI, tambah Johari lagi.

Di dalam sidang akhbar lain, di sebuah hotel Jalan Pinang KL semalam, Eskay membuat kenyataan 100% yakin si pelaku di dalam footage video itu adalah DSAI kerana buktinya gambarnya turut ada di dalam footage video itu. Apabila ditanya sama ada beliau menyaksikan adegan pengambaran seks tersebut, Eskay menjawab akan memberikan kerjasama sepenuhnya kepada pihak polis.

Eskay juga beberapa kali menekankan bahawa DSAI adalah kawannya yang akrab, dan telah bosan kerana selalu diperalatkan serta telah sampai masanya cukup adalah cukup.

Meminjam kata-kata Parpukari,

Siapa Datuk T? (siapa Eskay) Khabarnya, Datuk T (Eskay) merupakan seorang individu yang telah mengambil alih tempat dan tugas Datuk Nallakaruppan yang telah meninggalkan Anwar tahun lepas. Siapa Nalla? Datuk Nalla adalah bekas rakan karib Anwar selama lebih 30 tahun dan menjadi “balaci” kepada “peliwat” itu selama perkenalan mereka.

Apa tugas Datuk Nalla? Selain menemani Anwar bermain tenis setiap hari, Nalla mempunyai “tugas-tugas khas” yang berbentuk sulit. Untuk butiran lebih jelas tentang tugas-tugas tersebut, bolehlah bertanya kepada adik perempuan Nai Presiden PKR, Azmin Ali, atau sila teruskan bertanya kepada Datuk Nalla sendiri.

Berikut adalah beberapa andaian dan analisa sandiwara seterusnya :

1. Adalah amat hairan sekali, Eskay boleh berubah dan bertaubat hanya kerana terjumpa wayar berselirat dan kamera CCTV, bukan kerana terjumpa Tok Guru.
2. Eskay tidak jujur dan mempunyai hidden agenda yang disutradarakan dan diskripkan oleh DSAI sendiri.
3. DSAI sebenarnya sedang desperate yang amat sangat menghadapi kes perbicaraan di mahkamah.
4. Mengheret Rahim yang mempunyai sejarah hitam dengan DSAI akan menambahkan realiti konspirasi. Rahim dan Shuib diperalatkan.
5. Suruhanjaya kalau ada, pihak polis atau mahkamah sekiranya diperbicarakan kes ini dan orang ramai setelah footage video ini tersebar mendapati si pelaku comfirm bukan DSAI.
6. Sememangnya bukan DSAI.
7. Kempen komplot DSAI berjaya mendapat simpati rakyat dan masyarakat antarabangsa.
8. Konspirasi untuk menjatuhkan DSAI, persepsi menjadi reality.
9. Kalau DSAI disabitkan dalam kes Saiful akan ada long march.
10. Egypt in the making.
11. End of BN.
12. Persoalannya siapa kena perangkap?
13. Siapa kena perangkap? Siapa pasang perangkap?

http://sahabatmantapmaya.wordpress.com/

Anonymous said...

salam sahabat mantap buat masa kini usahlah buat andaian lagi sebab game just stat not yet over ok?,,,,,we will wait and see apa kah kesudahan nya drama minggu ini yang masih belum ditayang kan pada umum lagi seing is believing and pada rbf tolong lah tayangkan drama lucah mr Y ini biar rakyat yang buat penentuan tayangkan jangan tak tayang ok rbf....ramai yang menunggu dan menanti nak lihat tayang video mr Y tu seandai nya kalau nak bayar tiket untok menyaksikan tayangan tu harga rm 200,00 seorang pun ramai yang mampu tak cukup panggung nanti ......

Anonymous said...

bosannn daaaa tak sudah-sudah naik jelak dok tengok pemimpim-pemimpim malaysia yang boleh diklasifikasikan berperangan anjing dan babi ....

Anonymous said...

The Nate & co. Peliwat Negara Anwar juburi, N.Ajis Tok Tipu. Lim Kit Malam Ultrakiasu.