Thursday, April 21, 2011

Faekah Masih Lagi Nak Menegakkan Anu Anwar Yang Ganas

Dua hari lepas laman Selangor Daily mendedahkan tentang pembohongan Faekah berhubung perlantikan Raja Idris.

Faekah kata Raja Idris dilantik sebagai Perunding Eksekutif dan Penasihat Kumpulan Darul Ehsan Berhad.

Laman Selangor Daily berjaya membuktikan apa yang dikatakan oleh Faekah adalah pembohongan. Selangor Daily menunjukkan tiga bukti yang Raja Idris bukannya dilantik sebagai Perunding Eksekutif dan Penasihat Kumpulan Darul Ehsan Berhad sebaliknya dilantik sebagai Pengerusi Anak Syarikat dan Syarikat Bersekutu KDEB.

Blog ini juga turut memperkatakan apa yang dilaporkan Selangor Daily dua hari lepas. Lihat di sini.

Semalam Faekah menyangkal dakwaan Selangor Daily dalam Sinar Harian dengan mengatakan laman Selangor Daily tidak tahu prosedur, tidak ada ilmu malah tidak pernah mentadbir.

Persoalan pokok yang diajukan oleh Selangor Daily tidak dijawab oleh Faekah ibu pembohong, tetapi dia melalut ke lain.

Persoalan yang ditimbulkan Selangro Daily ialah tentang jawatan yang disandang oleh Raja Idris, tetapi dia melaltu dengan mengatakan itu blog Umno dan sebagainya. Apa punya gila ni ?

Lihat di sini terlebih dahulu.

Faekah sebenarnya telah terperangkap. Pembohongannya telah pun kantoi, dia tidak tahu bagaimana lagi hendak menjawab kerana Selangor Daily telah mengemukakan bukti-buktinya, itu pasal dia terkejut dan melalut. Dia sama sekali tidak jangka yang Selangor Daily boleh mengemukakan bukti sehingga ke tahap itu. Dia ingat semua orang boleh dibodohkan.

Yang saya tidak boleh tahan ialah apabila Faekah kata Selangor Daily tidak ada ilmu dan tidak pernah mentadbir. Faekah cuba nak menunjukkan dia cerdik dan dia sebagai pentadbir.

Halo betina sund*l, baru beberapa hari duduk sebagai Setpol sudah nak berlagak bagai beruk mendapat bunga.

Sekiranya kau cerdik sangat tidaklah kau bebal pergi bercakap pasal pendapatan Selangor yang berbilion-bilion. Saya pernah mendedahkan kebebalan Faekah tahun tahun lepas. Klik di sini.

Sekarang rakyat semua boleh melihat bagaimana penipunya orang-orang PKR. Terang-terang Raja Idris dilantik sebagai Pengerusi kemudian dia pergi kelentong pula Raja Idris dilantik sebagai Perunding. Selepas itu guna nama Sultan pula. Sultan perkenan Raja Idris dilantik sebagai Pengerusi bukannya sebagai Perunding. Apa ke faedahnya kalau benda begitu pun hendak berbohong ?

Tapi nak buat bagaimana lagi, pembohongan adalah amalan rasmi dalam PKR. Bekas pembantu peribadi Anwar Ibrahim, Rahimi Osman, pernah menceritakan kepada saya tentang pembohongan Anwar.

Katanya, Anwar kalau tak berbohong sehari tidak sah. Mesti dia nak bohong juga, sampaikan apa yang dimakannya semasa sarapan pagi pun dia akan bohong.

Begitu juga dengan Wan Azizah, dulu bohong Anwar kena HIV dan racun arsenik. Sekarang pula dia bohong jam tangan Anwar ada dengannya, tapi sampai ke hari ini dia tak tunjuk.

Kalau kepala-kepala diatas semuanya kaki bohong, yang dibawah apa lagi ?

6 comments:

Anonymous said...

Baguslah cara kau manipulate....

Tok Kelempap said...

Takut lah Allah. Hidup Islam. Insya-Allah,golongan yang menulis mengikut hawa nafsu akan rasa seksaan dalam kubur tanpa sempat meminta maaf sebab tidak merasa apa-apa. Maka didatang kan kegelisahan iaitu kalau tidak menyakiti hati orang atau mengata orang dalam hidup nya bagai kan kekosongan. Membangun kan laman web ini adalah amanah

Anonymous said...

bro,
PKR ni dari presiden sampailah ke pencacai angkat najis dia semua penipu..

Anonymous said...

Bro

Biar gua tolong betulkan ejaan bro

"sund*l" sepatutnya

"sundal" @ "jalang"

novandri said...

bang faisal tolong komen sikit berkenaan jam omega bertatah lambang arab saudi.. sekarang pencacai2 pkr dah balun saya sebab paper berita harian dah keluar statement jam omega beli kt taiwan 2004.. dorg ckp saya fitnah pula.. tlg buat entry blog baru psal jam omega anwar ye.. saya nak link kan kat blog pencacai2 pkr.. sebab hanya fakta dari bang faisal je yg saya selalu ambil.. mekasih =)

Anonymous said...

x baik la buat mcm tu kat org..Allahuakbar.