Wednesday, April 27, 2011

GEMPAR !!! Video Seks Anwar Part 2

Update: Video asal telah dibuang dari youtube. Untuk melihat video yang telah dimuat turun sila ke blog house pk. Sini



Berkat dari sembahyang hajat dan doa orang ramai penuh satu Stadium Melawati Shah Alam yang dianjurkan oleh Pas, PKR dan DAP bulan lepas, maka hari ini sekali kebenaran muncul menemui kita.

Terimalah kebenaran dengan hati yang terbuka, jangan lagi hendak dikatakan itu semua adalah konpirasi.

Adakah Wan Azizah hendak menafikan lagi itu bukan Anwar Ibrahim sambil disambut dengan tepukan oleh penyokong-penyokongnya yang buta hati yang berdiri dibelakangnya?

Cukuplah Wan Azizah, cukuplah, sudah belasan tahun kamu tipu rakyat Malaysia. Kerana kamu satu keluarga habis huru-hara satu negara.

Saya tidak bercadang hendak menulis panjang lebar lagi, anda lihatlah video diatas , anda kajilah video diatas dan nilaikanlah sendiri dengan penuh kejujuran, samada itu Anwar Ibrahim atau bukan ?

Sekiranya Wan Azizah dan keluarganya masih lagi hendak menegakkan benang yang basah dan mengatakan itu bukan Anwar Ibrahim , kita semua cabar Anwar Ibrahim dan Datuk Eskay bersemuka dan bersumpah secara Islam untuk membuktikan siapa yang benar.

Beranikah Anwar bersumpah ?

Beranikah Datuk Eskay bersumpah ?

Beranikah mereka berdua bersumpah ?

Siapa yang lebih berani ?

Sama-sama kita tunggu drama seterusnya. Yang pasti Datuk Seri Najib berani bersumpah cara Islam dua kali menafikan beliau mempunyai hubungan dengan wanita Mongolia.

Dengan keluarnya video diatas hari ini, saya jangkan esok lusa pasti akan ada pula juak-juak PKR yang akan membangkitkan isu wanita Mongolia. Hanya itu sahaja modal yang mereka ada sekarang ini untuk menutup segala kemungkaran mereka.

9 comments:

apisfires said...

boleh tahan gak anu dia tuh... patut jijah sayang.... habis nuar....

melayuangkat said...

Memang benar, kerana kerakusan mereka sekeluarga hancur bangsa Melayu. Kelam kabut satu Malaysia. Cina India naik tokchang terutama DAP.

Mereka masih boleh berselindung kerana Penyokong bongok yang sentiasa nampak kelemahan UMNO sahaja bagaikan PKR perfect sangat. Alhamdulillah, Allah tunjukkan kebenaran.

zahari1950 said...

Dah diremovekan dah kerana melanggar tatacara youtube. Tapi mesti ada bloger Melayu yang cekap dah download

hanizam said...

dahstay giler brooo...kambing pun boleh meraung...

amoi tu dah tentu 1 minggu tak cangkung bila nak kencing...melecet kena dengan belali sebesar tu...

tuan badan kata "BERBALOI-BALOI"...

amoi tu pulak " haiiyyaa, manyak suwey looo...dia punya balang manyak busat...tarak tahan maaa...nasib dia tarak taruk sama belakang punya, kalau tak aaa, wa tak boleh buang 1 minggu wwoooo...boleh kena buasir..."""

Anonymous said...

Petama : Aku naik geli geleman tengok video itu. Tak lalu nak tengok keseluruhannya. Bayangkan kalau anak anak kita turut sama tengok

Kedua : Kalau betullah video itu, tak mustahil jantan tu begitu ganas kerana dikurniakan tongkat sakti ... cuma malangnya kalau benarlah jantan ini jantan seperti yang di war warkan,perawakan ulama dan pemimpin tidak cocok... beliau harus tukar profession jadi GIGOLO kerana diluar sana pasti ramai yang kehausan tongkat sakti seperti jantan ni punya .. dari "anak dara?" hingga ke mak nenek, dari "bencong" muda hingga ke "bencong" tua

Batang Berjuntai

Anonymous said...

Aik hanizam..mcm mana ko tau dia tak tarbi belakang..kalau tengok video tu,dia kelamkabut jer nak belah..
Orang kenamaan macam tu la,masa tak cukup..kelam kabut ..
Lepas tu sure ada meeting pulak..
penyokong ramai tunggu nak jumpa..
berlakun ceria la..dok pikir ayat apa nak kelentong penyokong..
UMNO harus hancurkan anwar sebelum dia hancurkan Malaysia..

Anonymous said...

Saya benci UMNO.

Anonymous said...

Saya benci UMNO.

Adi Kencana said...

Dahsyat.....

http://apakecoh2.blogspot.com/