Friday, April 15, 2011

Omega Bergema Di Kuching

Dalam ucapan Tun Dr M berkata ,macam2 cerita yg kita dengar sekarang, ada org hilang jam rolex.

Tiba2 sahaja ribuan org ramai di bawah menjerit "omega, omega, bukan rolex".

Tun kata, oh saya tersilap, omega, bukannya rolex. Nampaknya org Sarawak lebih tahu drp saya, kata Tun sambil disambut gelak ketawa org ramai.

Pening, Anwar nampaknya makin pening dgn jam omega.

Omega terus menghantui Anwar.
Published with Blogger-droid v1.6.8

11 comments:

Anonymous said...

Lawak paling best...mengalahkan MAHARAJA LAWAK...MENGALAHKAN JOZAN DAN NABIL...HIDUP PAK MAHATHIR!!!!

Anonymous said...

BRO!!!!! VIDEO PLEASE..............

AmenoWorld said...

http://amenoworld.blogspot.com/2011/04/entry-panas-meletup-video-penuh-dsai.html

Woit mangkuk sapa upload video penuh dsai kat u tube peh tue padam? nasib baik aku sempat download utk cari fakta. weh nampak sangat video tue auta weh auta.. aku dah printscreen dan ada bukti sendiri. ko nak kelentong apa? hanya org bodoh je percaya video itu tulen. aku dah upload balik video penuh seks / porno super impose berdurasi 20 minit tadi kat blog aku. sapa2 nak tengok penipuan malaun umn0 neh meh lah singgah. perut, kulit, muka seme tunggang langang. tak sama langsung. penipu betul lah korang neh.

Anonymous said...

http://uwaisqarny.blogspot.com/2011/04/video-panas-ulama-muda-umno-hentam.html

Anonymous said...

Saya pun ada sama tadi, ramai yang gelakkan Anwar. Tun M, ajak rakyat Sarawak bersyukur atas nikmat ALLAH, dan pasti ALLAH akan memberi rezeki yang lebih lagi untuk rakyat Sarawak

Anonymous said...

DAP kumpul hanya seribu org jer.....hahahahahahha BN hampir 40 ribu org.............Tun I Lap U

Anonymous said...

TOLONG SAUDARA, MASUKKAN VIDEO UCAPAN TUN SEPENUHNYA.

TERIMA KASIHHHH!!!!

Anonymous said...

Apa yang kau gelakkan nih AmenoWorld. Takde apa bende yg menarik kat kau punya link. Cuma retorik Anwar yang tipikal. Tak pernah berfikir secara kritis bagaimana nak membantu rakyat tetapi lebih kepada menyalahkan orang lain.

Mungkin pemilik blog AmenoWorld banyak sangat kena ganja sampai tengok video ceramah bangang boleh ketawa guling2. Mentaliti tipikal orang Pakatan, gelak tak bertempat.

Mintak maaf la, sila bagi komen yang lebih bernas sebelum aku boleh percaya kelentong kau dan kelentong Ketua Umum kau tu. Aku tak mau dikelentong buat kali ke 2 lagi.

akuantiPR(Pakatan Rosak).

strannix said...

wooit...mane gambar..nak tgk gak "KETUA KONSPIRASI".... video sex ni buat lawak..., setat dr buku memoir sampai la ni...makin org tak caya..guna la otak org zaman generasi Y baru real....pelawok..pelawok..pelawok...hhahahaha.

Pena Berapi said...

Tun M jgk yg genius..kah kah kah

Anonymous said...

wooit...mane gambar..nak tgk gak "KETUA KONSPIRASI".... video sex ni buat lawak..., setat dr buku memoir sampai la ni...makin org tak caya..guna la otak org zaman generasi Y baru real....pelawok..pelawok..pelawok...hhahahaha.

April 16, 2011 11:59 AM


benar la kata bijak pandai...
hanya jauhari yg mengenal manikam
anom kt atas tu mmg kita bole agak la tahap mentaliti dia...
tun mahathir yg genius dan seluruh dunia iktiraf pn dia org tak bole nak terima...

ntah la....agaknya dia org ni merasakan nicky ajis, LKS, LGE dan kapal sink tu genius kot...
apa sumbangan mangkok hayun PR ni kepada kemakmuran negara
agaknya klu disebut nicky ajis, kapal sink, LKS, LGE ni kt pelastin...bole ke org pelastin ni kenal...