Tuesday, June 21, 2011

Malaysiakini Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Malaysiakini memang hebat !

Merekalah satu-satunya pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkan mereka semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Hari ini hakim yang mengendalikan kes Dr Khir Toyo di Mahkamah Tinggi Shah Alam pun terkejut dengan laporan 'tepat dan benar' malaysiakini.

Klik di sini

86 comments:

Anonymous said...

haramkan saja malaysiakini masuk mahkamah. keputusan prn serawak pun bohong apa nak heran sgt kalau bohong benda lain.

Anonymous said...

alaaa..dari dulu tahu memang penulis2 dlm malaysiakini tu penipu dan racist nak mampus. hah, ambik ko kena sound kat hakim.

ini salah satu bukti sahih tukang tulis malaysiakini tu memang suka tokok tambah cerita.hanya org2 bodoh je percaya malaysiakini tu.

Anonymous said...

Hakim patut kenakan 'contempt of court' keatas mereka yang salah lapor.

Anonymous said...

Biasalah akhbar & blogger pro pembangkang kuat putar belitnya. Banyak cerita dongeng dpd betul. Tukat nama pada "My Shit".

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

fucking betul sapa yg spam..

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

Heran betul.macam mana seorang yang mengaku 'itu bukan blog saya' diawalnya menandatangani surat saman yang diserah padanya.

kehkehkehkehkeh.

nampok sangat menipuuu.

Anonymous said...

mental

CIFUT said...

Mcm bangsat penjilat juboq nuar aka anon spam kt atas ni. Klu kt Tukar Tiup, Cina Islam atau blog2 Pakatan Rasuah lain jgn harap komen camni nak keluar.

Anonymous said...

kalau benarlah blogger rbf pemilik blog rbf online yg kena saman dah lama bergegar blog ini.

nik ajis bodo said...

pukimok betol la budak yang hantar spam nie.....

nie hambo nak ghoyak fatwa baru kat mu..... mu babi la budak spam.....

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Faisal Rohban Hebat, Hakim Pun Terkejut

Hebat !

Hebat !

Faisal Rohban memang hebat !

Inilah satu-satunya blogger pelapor berita yang tepat, telus dan maksum dalam dunia ini.

Segala apa yang dilaporkannya semuanya benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar semuanya.

Awal mingu lalu, hakim yang mengendalikan kes Saman terhadap Faisal Rohban di Mahkamah Kota Bharu pun terkejut apabila Faisal Rohban tidak mengaku bahawa dia adalah pemilik blog Ruang Bicara Faisal.

Anonymous said...

Browww!!!!!!!!!!

Gue dengar citerrr lu kene saman ye browww!!!!!???????????

Masuk Mahkamah lu tak mengaku ini blog lu ye browww?????????

Kuekuekuekuekuekuekue

Linkali jangan bran tulis jerrr prowwwwww

Fakta & bukti msti mau kuat browwwwwwww

Guerrr ingat lu brani browwwwwwwwwww

Badan macam bruang tapi dalam ati ade taman ye browwwwwwwwwww

muekekekekekekekekekekekeke

Faisal Rohban, Faisal Rohban

awal dan akhir said...

salam RBF. Oleh kerana blog Apa Yang Tersirat sukar diupdate sejak akhir2 ini, AYT menggunakan blog alternatif untuk meneruskan perjuangan. Mohon linkkan blog alternatif AYT. awal dan akhirzaman.blogspot.com

Anonymous said...

kalau ye pun rbf kena saman yg ko spam mcm org meroyan apesal?

bekas abu said...

si anon yang dok spam ni kenapa guna anon kenapa tak bubuh ja nama sendiri.sape pun kena saman orang lain tak bising yang ko meroyan sampai berpuluh komen spam buat apa? tak ke bodoh menyemak ruangan komen rbf ni ja..

Anonymous said...

si Anon ni teringin nak kena saman kot?kah..kah..kah..

-Nalza@700-

baginda® said...

tutup je lah blog ko RBF.. kehkehkehkeh

Syed Abu Sayyaf said...

Malaysiakini memang barua DAPig

Anonymous said...

Bro.. sekurang-kurangnya penulis di Malaysiakini tu berani..

Berani tulis dah tu berani pula letak namanya tak macam sorang Blogger UMNO tu.. dah kena saman tak mengaku pula dia yang tulis..

Orang kata tak ada telur...

Anonymous said...

RBF kenapa terlalu banyak komen berulang2 apa pun memang betul malaysiakini semuanya menipu dan menghasut

Aliffnajmi said...

Habis, lu ada telur ke wahai ANONYMOUS 2:01?
Wakakaka....