Thursday, June 9, 2011

Tazkirah Anak Puaka VS Tazkirah Ustaz Bebas

Tazkirah anak puaka@anak peliwat


Tazkirah Ustaz Kazim, seorang ustaz bebas politik yang cukup popular di Perak sekarang.

22 comments:

ikrar pemuda said...

nurul izzah bakal digelar ustazah nurul izzah dan ustaz kazim bakal digelar haramkazim...heheheh...

Adi Kencana said...

Bukti dah diberi. Apa lagi Nurul?

Nurul Izzah habis modal di Lembah Pantai? Baca di sini!

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

budak pompuan ni sanggup menipu demi kelangsungan hobi sang bapak. mana maruah kau, hai budak beringus?

Anonymous said...

Sebelum nenuduh orang memfitnah, buktikan dahulu bahawa semua itu adalah fitnah. Kalau sudah sah ia fitnah, tak payah jelajah dunia memberi penerangan, masyarakat pasti mengutuknya sekeras-kerasnya.

Ini tidak. Belum dibuktikan sebagai fitnah, sudah membuat fitnah yang baru pula. Itulah Ustazah Nurul Izzah Anwar.

Anonymous said...

malang sungguh nasib sebuah keluarga ni. satu masa dulu ramailah pemuja depa. anak dara dia yang comel ni dihantar kemerata tempat demi membela nasib ayah dia yang bijak dan baik tapi bernasib malang(konon). Dekat IPTA awam dan swasta gambar anak ni terpampang, dipuja oleh siswa dan pensyarah. semua orang terliur untuk jadikan anak ni idola atau dimimpi saban malam. namun yang benar tetap benar. Allah takkan biarkan perkara palsu ni diagungkan untuk selamanya. Dulu puteri reformasi( reformasi kepala bapak), sekarang budak pompuan basi, tak ada sapa pun memuja muji lagi melainkan semakin orang keji dan benci. Tolong sedar diri boleh tak hai pompuan?

Anonymous said...

sebenarnya ustaz kazim ni bukan ustaz politik..harap dibetulkan kesilapan itu..beliau bercakap apa yang beliau tahu,berlandaskan syariat Islam..tapi,apa yang dia ckp tu slalunya selaras dgn apa yg BN buat..menunjukkan banyak benda yang bn buat tu tak salah..sbb itu org pas yg kononnya pejuang islam tak suka dekat ustaz nih..salah satu yang ustaz ni pernah sebut, jgn kutuk pemimpin...

Anonymous said...

pas tu munafik, mana nak terima pendapat org lain. kononnya depa je betul lagi hebat ilmu agama.
itulah ulama akhir zaman yg menjual agama utk kuasa..
nurul izzah pula seorang yg tidak credible. dah kantoi menipu. sape2 yg undi dulu sure menyesal tahap gaban

Anonymous said...

TERIMA KASIH USTAZ KAZIM ELIAS ALHAFIZ. SEKARANG KAMI BENAR-BENAR FAHAM.

Anonymous said...

di harap ramai lagi ustaz2 seperti ust kazim, dr asri, datuk seri harussani, yang ikhlas kerana ilmu mereka.Terlalu ramai ustaz2 politik PAS sekarang yang sebenarnya memecahbelahkan perpaduan dan kemakmuran masjid. berkatalah benar walaupun pahit!!

kassim patalon said...

"zina adalah memasuk kan kemaluan kedalam
faraj samada yg terbelah atau yg berlubang"


terima kasih ustaz kazim... jelas sudah

hanizam said...

mesti meroyan POK NIK & the geng bila dengar tazkirah ustaz ni..

memang kalau difahami, ape yang dikatakan tu betul...cuma kita ni nak terima @ sebaliknya...

tang definasi zina yang aku paaaaling suka...jelas, nyata & terang...

yang tak terang lagi bersuluh, JUAK sinun je...maklumlah, BESI, maner boleh jadi bahan bukti...

Anonymous said...

penjelasan yg sgt jelas. pas wajib siasat sehalus halusnya sebelum mengatakan semuanya fitnah.

Anonymous said...

hahahahaah pigidah
time kena kat diorang,pandai je minta 4 orang saksi smua

time dia tuduh orang memacam,takde plak bagi 4 orang saksi

macam sial je

Anonymous said...

ustaz kazim seorang penceramah bebas yang paling aku suka kalo time dia nak hentam tak kira la warna apa bendera semua kena ... ustaz ni memang best dia tak ada pro mana-mana .... jom tengok ulasan ustaz pasai KETUANAN MELAYU

http://www.youtube.com/watch?v=XAS1XffR0Yw

Anonymous said...

Bersiap sedialah ustaz Kazim. Ustaz akan menerima nasib sama seperti nasib Mufti Negeri Perak.

Saya simpati kepada ustaz.

MARI KITA RAKYAT MALAYSIA RAMAI RAMAI LUDAH PAS

HAKKKK TUSSSSS HIJAU PAS.

Anonymous said...

Pompuan macam ni aku dah tak reti kesian macamane....

Anonymous said...

DENGAR SUARA DAN TENGOK MUKANYA PUN DAH GELI.....EEEEEEE

Anonymous said...

terrogol izzah nanti dia sendiri kena bagi 4 saksi. huahuahuahua.......

Anonymous said...

Kalau tengok muka je memang aku gian, tapi start je dia bercakap , aku dah geli

Izzah, Aku nak tanya , agak agak ko, jantan tu tibai china doll tu dibahagian yang terbelah atau yang berlubang ek?

Maaf ek Ijjah!!!! aku tengok jantan tu mirip sangat dengan bapak ko!!!!!

ROSAFID said...

Saya Kata! Lepas tengok video Ustaz Kazim, Ternganga mulut hadi dan n.ajis. Yang penzina mula buat perancangan. Arah khalid gagap gerakan semua khatib samaada setuju atau tidak bagi khutbah jumaat kat masjid seluruh negeri selangor pertahankan kan dia.Pasal apa? Kalau nak tau, sebab dah tak boleh jawab, dah tak boleh pusing lagi. Perniagaan dah tak bolih buat untung, kerugian dah mula makan pokok ( modal ). Olih sebab ketaksuban melampau pada mahluk , akibat nya sikit demi sikit kebenaran terserlah. Sebenarnya Ustaz Kazim bukan saja popular di Perak malah saya di Johor Bahru hari2 tengok dan DENGAR betul2 akan syarahan serta ceramah beliau di you tube. Mantap, Mantap sungguh ustaz kita seorang ini. Kpd Ustaz Kazim kalau2 lah orang kat utara tu dah tak suka lagi pada tuan, hijrah saja ka Johor inshallah kami akan bantu tuan sebarkan kan kebenaran yang hakiki. Moga2 akan ada lagi beberapa ustaz2 yang akan muncul dan bertindak berani seperti beliau. Semoga ALLAH merahmati usaha Ustaz Kazim. Inshallah. Wallahu'alam. Wassalam.

Anonymous said...

ilmu agama tonggang langgang nak cakap pasal agama elok la Nurul Izzah ni bertaubat. sebagai seorang anak ko sepatutnya menyelamat kan makbapak ko dari neraka bukan cuba menegakkan benang basah bapak gila seks ko tu. buat la segera sementara masih diberi kesempatan oleh Allah ... bertaubat lah !!!!!

To Live Again said...

Syabas Ustaz Kazim! Aku mmg follow ceramah ustaz ni..Dh veratus CD dia ku beli..Mgkn ada di antara korang dh tau yg dia ni adik kepada Jeneral(B) Dato Najmuddin Elias al-Hafiz,Penasihat agama MB Perak..

Bro rbf, sy nk betulkan ckit fakta anda iaitu USTAZ YG SEMAKIN FAMOUS DI PERAK..Salah 2 bro..Dia bkn saja famous di perak tp dia famous di seluruh MALAYSIA..Terutama di lembah kelang..Beliau penceramah bulanan di msjd sekitar ulu kelang spt msjd al-ridhuan,msjid as-sobirin, msjd al-hidayah dll di sekitar ulu kelang..

Bukti famosnya ustaz ni blh tgk di jadual belua yg sgt padat

http://www.albarakah.org/jadual_ustaz/