Tuesday, June 28, 2011

Video: Aksi Johari Abdul Menonton Video Seks Anwar Ibrahim

Sepertimana yang dijanjikan, sekarang sampailah masanya untuk kita melihat siapa dia Johari Abdul yang sebenarnya.

Video dibawah ini dirakam sewaktu dia bertemu dengan geng Datuk T untuk menonton aksi seks Anwar Ibrahim pada 21.Mac.2011.




"Bukan pasal Anwar tu ,pasal dosa tu".

45 comments:

Anonymous said...

bismillah....

Anonymous said...

Harap2 Dato' Mahfuz Omar tak akan kata video di atas tu hanyalah superimpose. :D

Anonymous said...

Penipu tegar juga ni...dah kena suntut dgn nuar.. Habihla ko jo bedul..silap langkah.tu la,dah selalu sgt menipu...and u call yrself ahli parlimen!!cehh!

Anonymous said...

Johari abdul will say that the guy looks like him, talks like him but is not him.

Anonymous said...

SCENE - Babak bukannya SIN...

Anonymous said...

hahaha...... si penipu terkantoi dengan penipuannya

Anonymous said...

yup pasal the SCENE pusal pasal SIN. But gain u wud never know apa org PKR fikir. Diorg ni cakap putar belit.

Expect Johari to cry like an ass and claim that he was pretending to believe so that he can PENETRATE (ayat bahaya penetrasi ni, depan ke belakang?)the Datuk T camp.

Huhu, mari kita dengar spinmaster PKR bercakap lepas ni.

Nonpartisan73

Anonymous said...

ambik kau. spin byk lagi.

Anonymous said...

Seronok ye Joe bergelak ketawa masa tgk video ni....tapi dengan media, joe spin habis

Anonymous said...

Malang sungguh nasib Joe Bedul. Dia cuba2 menjadi hero dengan membela Anwar selepas tidak memdapat wang pelincir dari trio dato' t. Akhirnya dia terpaksa menggunakan 'K Y JELLY' yang sering digunakan Anwar. Jilat Joe jangan tak jilat. Jilat tetap jilat.

Anonymous said...

hehehe...bkn main lagi dia duk gelak ketawa ngan trio T nie ya masa awal2 dulu....pada pandangan aku...yg dia dok terbahak2 sambil sebut "bkn pasal anwar, pasal the scene tue" mungkin dia komen pasal aksi seks tuh...ye lah macam2 skill dok kuar melayan china doll....

Anonymous said...

Bismillah...

Anonymous said...

Dulu sy pernah tertanya kenapa tak rakam perbulan abg Jo ni masa jumpa Datuk T ... rupanya ade ... ade strategi kemudian hari.

Ade lagi video yg akan keluar kut ?

Apa lagi ... minta PR ... counter lah dgn video yg dijanjikan dulu !!

Yg menunggu lagi ... sebelum jadi penunggu.

Anonymous said...

tak boleh percaya..besi tu x de mata x de telinga...hadi cakap bukan aku...

Anonymous said...

Ini mesti angkara UMNO...ha3...itulah doktrin yang melekat di kepala penganut PAS, pembontot PKR dan DAP!!! Padan muka ko orang2 PAS nak main wayang cina lagi dengan rakyat jelata...

Anonymous said...

Trio Dato T bukan aibkan anwar tapi ingin perlihatkan pada juak PKR,PAS dan pok nik aziz siapa anwar yg sebenarnya,fahamm!!....

tahniah Dato T semoga penipuan anwar pd rakyat akan terjawab...

Pok NIk Aziz lepas ni bolehlah kau bersara dgn menonton aksi sex anwar ngan pelacur china...
kahkahkahkah...

LIZ said...

BUKAN PASAL ANWAR TU, PASAL THE SCENE TU.TAK RETI OMPUTIH KE?AKU DENGAR AKU DAH TAHU.TUAN PENGARANG CUBA FIKIRKAN..

Anonymous said...

tak kisah la scene ke sin ke. yg penting johari kantoi dgn dia punya spin.

Anonymous said...

Video ni tkleh pakai ler....

video tu besi la.......


He he he he

Anonymous said...

SCENE pun boleh..
SIN pun boleh..
itu bukan isunya..
yg penting si johari memang tahu itu orangnya, cuma mungkin
sudah kena pancing dgn wang atau jawatan, maka dia bermati2an akan bela..walaupun terpaksa menipu.
skrg sape malu? ahli parlimen menipu rakyat!

Anonymous said...

Ala..apa susah..sin ke,kosin ke, sinki ke.. yg penting.. si pengapu nuaq tu kantoi.

Apa2 hal..kita tanya si Joe untuk sahihkan 'sebutan' tu..

hahah

Anonymous said...

SIN SCENE AHAKS.

rodahidup said...

nanti dia cakap: "saya tengok "maharaja lawak" kat laptop datuk T...bkn psl anuar, psl scene/sin tu..tu psl la saya gelak"...

mustaqim said...

sume tahu aku bukan penjilat anwar...err...korang boleh tahu la kalau biasa baca mykmu aku ni sbnrnya umno...tapi suka2 gak kutuk umno...

:):)...cuma aku rasa kita jgn jadi cam org yg gunakan agama untuk keuntungan dunia yg sikit...kita harus berlaku adil pada johari abdul kerana dia juga org islam....video nie dah byk diedit(dipotong dan disambing babak2nya)....jadi tak adil lah guna video nie untuk menghukum mamat tue...

akhir kata...aku percaya teknologi menjelaskan islam dan quran bukan sebaliknta....demikian aku percaya segala teknologi adalah sekumit ilmu ALLAH...dn teknologi spt dna, video adalah kepandaian ALLAH yg tiada tanding taranya....dan aku percaya..orang dalam video itu adalah ANWAR bin IBRAHIM......sbbnya...byk....salah satu sbb eskay tak disaman pun oleh anwar...

neway bro n bro....kebenaran adalah hakiki dan akan berdiri so pada anwar....tungggguuu......

Anonymous said...

Eskay memang bijak, sebab tu Anwar tak termampu nak saman.

whiteorange said...

Anuar dah bagi pelincir sebab tu dia spin. Sekarang nuar kena up lagi pelincir untuk nafikan sketsa ini.

Wa caya lu bro RBF

Anonymous said...

bro mustaqim

aku rasa mmg saja video tu diedit utk episod seterusnya..kita tunggu & lihat.

Anonymous said...

next time kalau jumpa ahli parlimen ni kita pakat ramai ramai sorak kat dia "LIAR LIAR PANTS ON FIRE..yeyyyy!!" Dia tak kisah pun sebab benda tipu siang hari ni dah jadi kebiasaan dah kat M'sia ni..Tak caya cer tanya Bang Nuar dan famili dia...

Anonymous said...

BERITA TERGEMPAR! ANWAR AKAN MENYAMAN DATUK T RM 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999..... dalam mimpi. kahkahkah

r0 said...

alahai...

banyak2 filem Pramlee nak berlakon, apsal dia nak berlakon jadi Johari Abdul?

Ezz Ezani said...

Memang ada satu je ke jam omega kat dunia ni???

Ezz Ezani said...

Mana ayat yg kata dia mengaku tu anwar dlm video ni? Setakat ckp 'bukan pasal anwar tp pasal scene' tp x xde pun ckp 'mmg sah anwar'??

Anonymous said...

Explosive....................
http://www.beidouweb.net/?fromuser=kikilala126

Anonymous said...

ezz ezani,
ko tak belajar2 lagi ke video clip anwar dulu? awal2 dulu depa saja keluarkan scene awal2 je kan? nah, pencacai2 pembangkang mcm ko pun bagi bermacam2 fatwa pasal perut buncit la, toksah edit la, bagi full version la..bila dah dapat. nafi jugak.
sama kes la kot ni..tunggu je. nak tengok respon jo tipu dulu kot..

Anonymous said...

Ezz Ezani said...

Mana ayat yg kata dia mengaku tu anwar dlm video ni? Setakat ckp 'bukan pasal anwar tp pasal scene' tp x xde pun ckp 'mmg sah anwar'?


cube ko faham ayat nie betul2 la monyet..adoi.. nak kata ko belajar tp bebal smp ke kote... bodoh punya anjing DAP!

Anonymous said...

apa bukti sy menonton video seks itu. itu cuma gambar saya shj mgkin saya tgh menonton maharaja lawak. lgpn saya kata 'bukan pasal anwar tu, psl scene tu'. maksudnya saya tak tuduh anwar dlm vid seks tersebut...

-> ayat nak pelepas diri

Jodul

Ezz Ezani said...

Apasal puak2 umno ni asyik nk mencarut je? Low class mentality

Anonymous said...

Ezz Ezani said...

Apasal puak2 umno ni asyik nk mencarut je? Low class mentality...


Erm... Ceramah anjing2 DAP mencarut boleh?... hahahaha sudahlah puak2 double standard... low class!

Psst: anjing DAP kononnya dia penyabar... pigidahhhhh... mampos lagi baik org cam ko!

Anonymous said...

ANAK MAT SABUN
EZZEZANI..hehehe..lembu pawah DAP , jgn luper guling2 kat jalan raya 9 Julai nnt yer, tapi tolong la pesan kat Tuan ko tu , kalo leh guling la kat jln kepong ke, jln sungaiwang ke, jln petaling, takmo kaco la Jln TAR tempat orng melayu islam nk berniaga carik makan.

Anonymous said...

Ezz Ezani

ko kalu tak tau ape2 elok2lah bertanya supaye orang tak kata kita lembu. jam omega milik anwar ibrahim tu memang dia sorang je yang ade sebab tu tampahan khas kerajaan arab saudi untuk anwar ibrahim. ada faham? kalo setakat jam kat pasar malam tu tak kannye jadik isu sebab sume orang ada. paham?

Anonymous said...

Ezz Ezani

ko kalu tak tau ape2 elok2lah bertanya supaye orang tak kata kita lembu. jam omega milik anwar ibrahim tu memang dia sorang je yang ade sebab tu tampahan khas kerajaan arab saudi untuk anwar ibrahim. ada faham? kalo setakat jam kat pasar malam tu tak kannye jadik isu sebab sume orang ada. paham?...

Ker ko tak faham.... berpeluh wartawan tanya mana jam dia tp masih menunggu jawapan smp la nie tak nmpk2 jam tue...hahahaha allo bro.. lu masih nak mempertahankan penutuh amoi cina tue? hahaha.. penuh dah air kencing anjing2 DAP nie dah minda ko...

Eja Yusof said...
This comment has been removed by the author.
Eja Yusof said...
This comment has been removed by the author.
Eja Yusof said...
This comment has been removed by the author.
Eja Yusof said...

First and foremost, Im not PKR Supporter..However, i still dint see where in the video that dato joe mentioned/admitted it was, indeed, Anwar!

Dato T might, in a teasing way, say something like:
'Amboi Dato Joe! Dok tenung sungguh!'

and I think thats wehre the answer came from:
'Bukan pasai anwar tu ..pasai the scene tu..lol'