Wednesday, June 29, 2011

Video:Hitler Marah Perkasa dan Pemuda Halang Bersih

Anda pasti ketawa terbahak-bahak melihat video ini.

Dipetik dari http://1peluru.blogspot.com/

10 comments:

Anonymous said...

wakakakakakakakka

aku tgk smbil terguling-guling

Anonymous said...

Wahkahkahkah....

Memang lawak giler... Sape yg buat nih memang teror laa.. Patut dibuat script satu movie terus. Memang bleh pecah panggung punyer leeh.... lawak tahap cipan!! >_<

Jangan Kalot said...

slalu kena manipulasi Hitler ni. haha

Anonymous said...

Ni nak kena copy simpan dalam file.. bila hari raya atau majlis2 hari jadi, tayang kat tamu..

Mesti best..

Anonymous said...

sebodoh bodoh mahfuspunada akaun facebook. haha

Camar Senja said...

hahaha...kelakor

anti bohmau said...

HAIL NWAR BERAHI!

HAIL NWAR!

OOOPS...BAMBOO RIVER IS HAILING, TOO!

HAHAHAHA..KLAKO!

Anonymous said...

siot.. sebodoh bodoh mahfuz pun ade facebook.. wakakaka lawak xhengat.. ayat paling terkesan.. Mr. Bean melayu bingai..

Anonymous said...

memang klaka....hahahaa
tapi...bagi aku, Hitler lebih mulia dari Anwar Ibrahim... sehingga akhirnya dia dikambing hitamkan oleh Yahudi Zionist...

Hitler bukan homoseks...tak melanggan pelacur(china doll), tak rasuah..
..Hitler ada kesedaran bahayanya yahudi zionist...
...Hitler cintakan bangsanya...
..Hitler tak bermusuh dgn bangsa2 lain selain yahudi zionist...

Anonymous said...

video ni sama dengan dia marah Proton buat Inspira. tapi yang buat sub title tu mmg best... kah..kah..kah