Thursday, July 28, 2011

Adakah Mereka-Mereka Ini Pelacur Yang Sertai Demo Bersih ?

Tahukah anda siapakah antara peserta demo bersih di KL pada 9 Julai lepas ?

Nasib baik Peguam Pas beritahu, kalau dia tak beritahu kita pun tak tahu.

Mengikut Peguam Pas antara mereka yang turut serta dalam perhimpunan itu adalah PELACUR.
Peguam PAS Mohamed Hanipa Maidin mendakwa, beliau difahamkamkan perhimpunan BERSIH 2.0 genap seminggu lalu mendapat sokongan pelbagai lapisan masyarakat, sehingga terdapat pelacur yang mengambil cuti untuk menyertainya.
malaysiakini

Adakah mereka-mereka yang gambarnya tersiar di sini pelacur yang dimaksudkan oleh Peguam Pas ?

13 comments:

Anonymous said...

kalau pelacur tu warganegara, pendapat diorang pun perlu diambil kira. apa masalahnya....

Anonymous said...

jadi bila-bila pelacur nak bertanding pilihanraya pun tak jadi masalah ye?

diorang pun warga negara, apa masalahnya?


bodoh!!

ruang bicara faisal said...

pas,pkr dan dap sudah terdesak. pelacur pun tinggi darjatnya di sisi mereka sekarang.

Anonymous said...

Pelacur tak jadi masalah. Melacur agama yang menjadi masalah.

Anonymous said...

pergh pelacur pun sanggup depa komersilkan demi politik..kalau yer pun die pelacur..tak payah la mention "pelacur" nampak sangat terdesak..nampak sangat otak kuning

Anonymous said...

huhuhu..pelacur2 yang pernah mashitoh beri fatwa..

boleh melacur diri ketika dalam darurat..
mashitoh melacur agama..

Anonymous said...

hahahah.... maknanya pelacur pun bersama pakatan... mana taknya... pakatan bukak pusat urut dan pub mcm cendawan kat negeri pakatan... mestila pelacur dan seangkatan denganya sokong...

At-Tungsan said...

Maksud rbf disini ialah yg pidemo tu adalah pelacur. Diorang yg kije hari tu ambik cuti utk dtg demo. Bukan pelacur betul2. Kalau mak nyah aku tak tau la.

Aku tak tau la apa motif hanipa ni buat statement bodo camni. Ngkorang pernah dengar orang buat statement bodo camni tak sebelom ni, dalam atau luar negeri.

Betul2 menghina diri sendiri.

Anonymous said...

umno takut warna kuning..

najib.."jauhkan warna kuning dari diriku"..

hahahaha, merdeka!!!!!!!

Anonymous said...

rbf memang !@#$%^&*..buat ayat mengalahkan budak darjah 1..

pergi main game jelah, memalukan je ade blog

Anonymous said...

BETUL LA TU..

KALAU DAH PEGUAM TU SENDIRI KATA, CONFIRM LA TU. CUBA TENGOK BETUL2 GAMBAR2 BERSHIT TU...RAMAI PELACUR TU.
PELACUR AGAMA, PELACUR POLITIK, PELACUR KAMBING JANAPARI, PELACUR BAJU KUNING, PELACUR JATUH MOTOR, PELACUR PAKAI KOPIAH BERLAKON MATI..
RAMAI KAN PELACUR?
HEHEHEHE

Anonymous said...

Apa ader masalah...PASpispus dah lama dah lacurkn agama....bukan tahap pelacur gak ker tu?

pakngah santan said...

sungguh desperate sampai keluar statement macam ni. pas dah tak kisah soal halal atau haram, selagi anda di pihak mereka walaupun anda buat benda yang haram, tetap dikira halal oleh pas. sebab itu, di kelantan masih banyak tempat pelacuran. mungkin pelacur kata mereka pangkah pas, jadi dibenarkanlah mereka melacur.