Monday, September 19, 2011

PKR Hantar Surat Kepada Akhbar Puji Diri Sendiri

Kerajaan PKR Selangor semakin desperate...

Akibat tiada orang hendak puji kerajaan mereka dan mereka kehausan pujian lalu Setpol MB terpaksa menulis surat dan hantar kepada ruangan surat pembaca akhbar Sinar Harian untuk puji diri sendiri.

Kah...kah...kah...kah...

Kah...kah...kah...kah...

Kah...kah...kah...kah...

Kah...kah...kah...kah...

Kah...kah...kah...kah...

Klik sini

8 comments:

Anonymous said...

bodoh punya pkr

Anonymous said...

ha!ha!ha!ha!ha!ha!ha!ha!
KANTOI!

Anonymous said...

NAK PUJI DIRI SENDIRI PUN MENIPU KE?
WADEHELL...

timun said...

si faekah yang menopos dan boss nya yang andropos dalam politik...sengal dan bebal...sungguh2 memalukan bila dikhalayak berbogel sambil menari...

Samseng AT said...

bila la zemi ni nak call aku...

last call

minta email ke asawaku@yahoo.com

Anonymous said...

Actually, aku ni kesian kat depa. Mula aku ingat depa ni tak dak kerja, tak dak kelulusan, tak boleh cari makan, tak boleh beribadat, tak dapat khidmat kesihatan, tak dapat jalan tar kat depan rumah, tak dapat bersekolah pasai tak mampu, tak cukup salinan pakaian, tak dapat air bersih, tak dapat khidmat pembentungan, tak dapat siaran TV, tak dapat akses to telefon, dan macam-macam yg kat Indo tu. Rupanya aku salah. Depa nak jadi PM, he he he...wowwwwwwwwww

Anonymous said...

hak3.. kau lg bodoh.. bukan ke bnda yg sama Bn buat.. eksploitasi media cetak dan elektronik

Anonymous said...

anon 6:25..ko lagi bodoh kot..maknanya Pakatan Haram (PKR + PAS + DAPIG) takdela beza dengan BN..cuma aku rasa BN lagi bagus sebab tak payah guna slogan negara berkebajikan pun, dah mcm2 BN bagi.. Pakatan Haram setakat bg 20 m3 air percuma je..nak basuh berak pun tak lepas..hahaha..ntah2, anwar ibrahim nak mandi wajib pun tak lepas..