Sunday, October 9, 2011

Adakah Ini Gambar Katil Anwar ?

Malam tadi saya menerima satu e mel dari seseorang yang tidak dikenali yang menghantar gambar di atas.

Kata si penghantarnya, mohon tanya kepada Anwar Ibrahim samada dia kenal atau tidak gambar katil diatas ?

Si penghantar juga meminta saya meneliti betul-betul tarikh dan masa yang dicatatkan di bahagian atas sebelah kanan.

Jika dilihat pada tarikh tersebut ianya mencatatkan tarikh 13.01.2011 jam 8.30. Jika kita imbas kembali tarikh berkenaan ianya sama dengan tarikh yang dipersoalkan di blog-blog sejak 3 minggu yang lepas, dimana Anwar pada 12 dan 13 Januari 2011 ?

Walaupun e mel yang dihantar kepada saya menggunakan id hantu , tetapi saya rasa saya boleh hidu siapa penghantarnya. Saya syak antara Papa Gomo atau Parpukari.

Sebab apa saya kata mereka ? kerana saya tahu 'stok' barang berkenaan telah lama berada di tangan mereka berdua. Tetapi mereka meraban merata, kemudian tembak orang itu, orang ini yang simpan video tersebut.

Sudah-sudahlah Gomo dan parpu , berapa lama kamu mahu main wayang. Keluarkan sahaja, jangan nak menyusahkan orang lain.

32 comments:

Cikgu rokiah said...

Rbf,gomo & parpukari.....apa lah di pelikkan sgt video ni....video dulu kan dah sahkan siapa pelakunya....setakat nak tengok sipelaku 'main sorong tarik' buat apa...dah memang dia....
So jgn gaduh2 lah pasal video ke dua ni.....baik korang keluar kan cerita yg membina.....
....

Anonymous said...

dok main baling batu sembunyi tangan ni, video baru tk kluar2 gak...korang jaga2...nnti anuar buat video baru kang...haaa

Anonymous said...

aku ada video sex anuwar kat london pun rilex jer...kecoh la lu bloggers2 nak cari publisiti.

Anonymous said...

Bloger dua orang tu dah terkena sakit mati pucuk Anuar. Tak berani nak siarkan video tu. Datuk T ada berani!!!

Anonymous said...

hahahaha...parpu cakap gomo yg email

Anonymous said...

weiii anuwar al-dajjal tu mati pucuk lah..mana leh handle betina lagi...
kah..kah.. mesti Nik Najis dgn Hadi ngok tersenyum lebar...

Anonymous said...

Betul lah bro2 sekalian. Sah dah mati pucuk tu...nak sabitkan macam mana???

Anonymous said...

Papagomo dah hilang identiti, lps ni org nak cerita hal dia yg terpaksa kahwin dgn budak sarawak

Anonymous said...

Papagomo apa dah jadi

Anonymous said...

dunia da nak kiamat.. terima rasuah salah beri rasuah sprm kata meka tu mangsa.. nak tanya kenapa org tu beri rasuah.. tentu ada salah kenapa tak ambil tindakan selepsan sprm ambil tindakan keatas penerim rasuah..heran...mcam main sundal.. tak bayar sundal buat repot slah pulak kita...

Anonymous said...

katil punya cerita .....

BUJANG SENANG said...

bila tanyak tengok tayangan versi 2.0 nie bro....

kawan2...link blog saya yer

http://antirepublik.blogspot.com

tokgaru said...

kisah anwar dah tak berapa menyengat lagi. semua dah tahu siapa anwar. semua dah boleh jangka apa nasibnya pada pru 13 nanti. saya tak nampak anwar menjadi ancaman lagi. saya tak nampak masih ada lagi sinar dalam kerjaya politiknya.

sama ada dia menang atau kalah dalam perbicaraan kes liwat mohd saiful, anwar tak kan mampu bangkit semula.

pendedahan gambar dan video sex beliau, keangganan sumpah laknat, kegagalan menunjukkan jam tangan omega, kegagalan memberikan penjelasan aktiviti twitter terhenti pada masa-masa seperti yang dilibatkan beliau dalam video sex, pendedahan video masuk keluar lift bersama datuk eskay pada masa-masa yang beliau dikaitan dengan video sex dan pengakuan pakar bahawa 99.99% adalah anwar .. dah cukup untuk membuatkan tidak akan ada rakyat malaysia baik yang islam mahu pun bukan islam yang bersedia mengangkat anwar menjadi pm malaysia selepas pru 13 nanti.

kalau pun masih ada sekerat dua orang islam yang ikhlas dan rela hati untuk menabalkan anwar sebagai pm adalah terdiri daripada penyokong taksub pas berserta dengan beberapa ketul pemimpin pas seperti nik aziz, hadi awang dan mat sabu. saya yakin ahli pas dan pemimpin pas yang taksub kepada islam dapat melihat dan menilai diri anwar.

cadangan saya kepada RBF, cukup lah dengan isu anwar, carilah lain isu yang lebih menyengat untuk diberi pertimbangan oleh bangsa melayu dan umat islam sebagai persediaan menjelang pru 13.

pertanyaan saya. jika pr berjaya menumbangkan bn. umno pasti hilang kuasa. bila umno jatuh, itu adalah kejatuhan melayu. adakah pas akan berjaya menggantikan umno ? jika pas tak berjaya, siapa selepas pas ? adakah ianya anwar ? kalau bukan anwar, siapa ?

RBF mungkin ada jawapan kepada persoalan ini. ini adalah lebih bermakna daripada asyik memainkan isu video sex anwar.

Anonymous said...

video anuar memang tak best, tak boleh buat modal hehehe.

kalo umno mampus, nak harapkan pas, ibarat hidup segan makan gaji buta, nak mampus tak mampus² selagi hidup duk berdusta, nak harapkan anwar, apa pon tak boleh, last² DAP yang untung...


psstt..sedarlah wahai orang melayu, sekiranya kamu hilang kuasa, maka kamu dan agama kamu akan ditindas...

hantu makcik karipap said...

hangin satu badan aku dengan korang bertiga nie.... dia nie kata dia nie ada stok.... dia tu kata dia tu ada stok.... mamat nie kata mamat tu pulak yang ada stok tu.... tapi cerita tu tak keluar keluar jugak..... weeeiiiiiiiiii...

korang tau tak satu hari dekat 7-8 kali tau aku masuk blog korang.... keluar kan laa..... lama beb gua tunggu.....

keluarkan laaaaaa video konek bengkok tuuuuuuuuu

Anonymous said...

Awal tahun 90an Anwar sakit pinggang sebab jatuh dari kuda yang dia tunggang. Tahun 2011 Anwar sakit pinggang sebab tunggang-terbalek atas katil dengan chinadoll, siamdoll, indiandoll, americandoll, englishdoll dan segala jenis jantanbetinadoll.....

Anonymous said...

Kalau UMNO jatuh bermakna bangsa Melayu juga jatuh. Nak harapkan PAS ganti UMNO membela nasib Melayu? sorry la. Anwar lagi tak boleh harap.....tunggu masa aje nak berihat diBamboo River Villa hingga dia mampos. Yang pastinya DAP akan ambil alih kuasa. Kalau DAP berkuasa bermakna kaum Cina yang berkuasa, orang Melayu gigit jari. Kalau ini berlaku aku kata pada orang2 Melayu pencacai2 penjilat2 PR, "padan muka kau orang"

Anonymous said...

ok le kalau UMNO jatuh.....pencacai macam kamu tak leh hidup lagi...kan aman tu...tak abis-2 cite video sex...bawale bebanyak istigfar....tau ke istigfar tu ape pencacai UMNO

Anonymous said...

Ok le kalau PAS jatuh....jatuh kedalam kolam kumbahan najis....pencacai balaci macam kau orang mana boleh bagi hidup lama2....tak habis2 melacurkan agama, menjual agama, menggadai kalimah Allah. Istighfarlah banyak2....solat taubat banyak2 jangan dok buat solat hajat je selalu....nanti satu persatu Allah tunjukkan lagi kejelekan kau orang. Tau ke baca istighfar ayat panjang dan solat taubat nasuha wahai pencacai balaci hamPAS al-Munafikun!!

Anonymous said...

Kawan2 Semua

Aku rasa pada PRU13 nanti kedua2 Umno dengan Pas akan kantoi. Kantoi kena tipu dengan pengundi cina. Setakat sekarang ni aku nampak dua2 "tongkol buruk" tu duk perasan kata mereka akan mendapat sokongan daripada pengundi bukan melayu.

Yang Umno duk pulun bagi apa yang dia ada kerana duk harap dapat membeli undi cina.

Yang Pas pula duk pulun ikut telunjuk DAP sampai hukum pun di ketepikan kerana nak jaga hati pengundi cina.

Yang rugi kita orang melayu lah, melopong tengok kek kita sikit demi sedikit diambil beri kepada orang lain.

Silap hari, selepas PRU13 nanti, Umno di Putra Jaya jadi "hari ini dalam sejarah". Dan DAP juga mencipta "hari dalam sejarah" di Putra Jaya.

Aku sangat takut untuk membayangkan keputusan PRU13 nanti.

Anonymous said...

anon October 10, 2011 9:02 AM yg penakut tak de telo, pi tonggeng bontot hang kat si aljuburi untuk ditoronnya , lagi baik, komen BODOH....telo tarak, fakta bodoh, takut tak tentu pasal, BODOH !

Anonymous said...

skrg nie anuar tgh rakam video main ngan cucu, guna enset dia yg tarikh dah di backdated kan...

Anonymous said...

pagi ni teman baca utusan. perkasa desak kerajaan ambil tindakan kepada lim guan eng kerana buat kenyataan hina negeri johor.

nasihat teman kepada perkasa. jangan buang masa lah. anda seperti menyalak bukit saja. kerajaan (najib) tak akan dengar pun. kerana yang nak di kenakan tindakan tu adalah orang bukan melayu. kalau orang melayu awal2 lagi dah diheret ke mahkamah.

dah ada bukti. mat sabu kerana dia melayu, dah pun diheret ke mahkamah. tapi apa najib buat kepada namawee, ambiga, lim guan eng dan manoharan. jika tak mahu letak kesalahan kepada najib, kita nak tanya apa hishamudin buat.

kenapa dengan mat sabu cepat sangat ambil tindakan ? kenapa dengan yang lain (bukan melayu) tak ada apa tindakan ?

sebab itu teman setuju sangat bila ada yang kata, najib dengan hishamudin kena pergi selepas pru 13 ini, tapi umno kena kekal duduk di putra jaya. kenyataan ini memang ada asas.

najib terlalu mengalah dan takut dengan pengundi cina. hisahmudin sorang menteri dalam negeri yang lembek dan tak boleh buat apa2.

teman bukan sokong mat sabu. tapi teman rasa mat sabu telah menjadi mangsa kepada najib dan hishamudin yang hanya berani mempamerkan kejantanan mereka kepada orang sama sebangsa dengan mereka saja.

teman dah mula menyampah tengok mike berdua ni. mudah-mudahan selepas pru 13 nanti orang lain pula yang naik ganti mike berdua.

hanizam said...

korang nigaduh ke?? macam main-main je...buang yang keroh, ambil yang jernih...

kalau ada, keluarkan...jangan terus bermain macam ni...

korang kena bersatu...nanti jadi bahan juak sana...gaduh sikit-sikit tu biasalah...

tapi jangan lama-lama...takut kelak jadi musuh pulak...

Anonymous said...

Umno tak kaledai. tapi ahli umno ada ramai yang bodoh macam kaledai. tak ada semangat melayu dan tak ada semangat islam.

sedarlah kamu wahai para kaledai. kerana puak ultra kiasu bukan kaledai macam kamu melayu umno.

tahun 2008 mereka dah buktikan bahawa mereka tak kaledai macam kamu melayu umno.

Anonymous said...

Apalah korang apa yg anwar buat adalah sesuatu yg lumrah org berkuasa..seluruh zaman khalifah islam yg kita bangga2kan itu utk kembali mencari khalifah istananya penuh dgn gundik dan pondan jumlahnya beratus2 malah beribu2...hanya org yg buta sejarah sahaja yg terhegeh2 rasa seronok konon nsebagai perangkap...
yg kedua dlm islam tak pernah membenarkan rakam2 peribadi org ni,ada hadis menyebut saidina umar skodeng rumah org yg minum arak tetapi di tegur kawannya bahawa nabi larang skodeng org dan membuka peribadi org terus org itu tak di ambil tindakan,kecuali dia buat kat public macam artis islam nari separuh bogel tu memang layaklah di hukum..tapi apakan daya agama bukan menjadi pegangan korang....

kami penyokong perubahan(pakatan)yg bertamadun tak kisah korang nak malukan anwar ke saper,mereka2 ni sebagai batu loncatan shj untuk kami,seribu anwar akan di ganti demi matlamat kami,apa yg kami akan buktikan parti kamu akan di karamkan terus dan di talqinkan kerana pembangkang ketika itu tak mungkin parti rasis asing bangsa seperti sekarang..tak percaya?....tunggguuuuuuu

Anonymous said...

nape nampak macam desptrate jer anom 12:37 PM. Sabar....ha3...ha3..ingat firman Allah: "Setiap parti itu gembira dan bangga dengan apa yang mereka ada" apa yang pakatan ada?
1. P. Umum= kaki seks
2. Mursyidul am= hina junjungan besar/Allah dikata samseng
3. Presiden Paspispus= tak terima besi dan kayu sebagai bukti, negara Islam tak sebut dalam al-Quran
4. Timbalan pula: buta sejarah dan x tahu nak beza pajero/tembok/waja.
5. Matlamat parti: sekali kebajikan, sekali negara Islam, sekali nak buat hudud, lepas nih tak tahulah..
6. Jangan dok khayal sangat dengan ceramah kutip derma PAS tuh. Tengok DAP. Steady jer.
7. Umno= perjuangan yang sebenar dan konsisten...

Bye...

pengembala said...

Heh

Smua kena troll dgn rbf,papagomo n parpu

Sbnarnya silent mass news yg papagomo buat dah menjadi,smua org tgah trtnggu vid ke 2 baik dr pmbngkang dan prokerajaan

Style provok mcm ni ala ala teknik sima rangju dlm art of war


Win n profit

Keris Pusaka said...

Assalamualaikum
Salam Perjuangan
Minta jasa baik tuan untuk link kan blog saya disini
http://kerispusakabangsa.blogspot.com/
Blog tuan telah saya link kan di blog saya
Terima Kasih ...Wassalam

Blog 1 Malaysia said...

( Nota penting Untuk Generasi P.U.KIMAK UMNO Dan BN )


"Kehancuran Generasi Baru - Bala besar untuk BN"


PRU Ke-13 - Mohon ramai Adun Dan MP BN 'Mati'

Media BN Media Porno - Wartawan2 BN BODOH dan TOLOL TOLOL

Alat BN - Blogger-blogger BN hanya jadi Anjing..

'Lubuk Emas' Terengganu dikhianati - Generasi muda dan generasi baru Terengganu adalah generasi paling BODOH ( dalam BN ) ...

Penyalahgunaan kuasa, politik wang, akhbar porno, transformasi palsu, penghinaan akar umbi - UNDI BN UNDI HARAM


------------------------------------------------------------------------



'Transformasi Besar Kepada Generasi Muda Adalah Pembohongan dan Pengkhianatan Jelas Lagi Nyata Pemimpin2 Tua Nyanyuk Barisan Nasional Terhadap Generasi Baru...'



Hanya generasi muda yang bodoh dan tolol-tolol sahaja akan bersama UMNO..
Hanya pemimpin2 Barisan Nasional yang bodoh dan tolol-tolol sahaja yang syok sendiri dan perasan kalau ada generasi muda yang berminat untuk berjuang kepada generasi baru... ( Aku pun tak Hingin )



p/s: Aku sememangnya ahli UMNO... Tapi dah tak berminat berjuang untuk UMNO..



-------------------------------------------------------------
Wartawan2 BN Bodoh, P.ukimak,sial, butoh. b.abi. anjing..
( Anak2 ko pun P.ukimak, sial, anjing macam Ko )..

Pergi Mampus wartawan2 Porno BN..


Babi Betul!

Bodoh. Pukimak. Anak haram. sial. butoh. babi. anjing

Triple fuck atas dahi kau

Pantat mak kau la~

Butuh Pak Hang!

Pegi Mampos La Bodoh!

Bapak Ulamak , Anak Pukimak


Lu blah dr page gua skunk sblom kaki gua melekat kt muke lu~~

Terima kasih sangat2 korang memang terbaekk!! Terharu aku~ huhuhuhu

Lancau la lu

tidak semua mat rempit jahat!!saya sokong mat rempit

Saya suka berak sambil hisap rokok ~

SAYA SAYANG KAWAN SAYA

MaSUk AIr Lah KOU

Sengal~

Perrrgghhh!!! Memang Terrrbaaekkkk laaaa

eXception said...

Selamat berangkat ke tanah suci bro RBF...

Anonymous said...

UMNO YG TAK SEDAR DIRI..
AHLIA UMNO PUN TAK SEDAR DIRI KENA TIPU..
YG DIATAS KAYA RAY, YG MENYOKONG PAPA KEDANA