Sunday, February 19, 2012

Makluman Kepada Rakan-Rakan Blogger

Blog ini menghadapi sedikit masalah.

Semua senarai blog rakan-rakan yang disenarai di blog ini telah hilang.

Mohon rakan-rakan blogger dapatkan hantar komen atau e mel (rbf_501@yahoo.com) url blog anda kepada saya untuk disenaraikan semula.

Kerjasama rakan-rakan semua saya ucapkan terima kasih.

Pin BBM RBF Online : 27878FC6

Twitter : rbf_online

19 comments:

Horas! Hulu Langat said...

umbhululangat.blogspot.com. Apsal bro?

hilbert said...

http://hilbertmontell-anakmerdeka.blogspot.com , kena virus Anwarael ke tuan?

hilbert said...
This comment has been removed by the author.
hilbert said...
This comment has been removed by the author.
hilbert said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

http://umnoputramahkota.blogspot.com/

Wau Janak said...

ni mesti gara-gara gambar anwar kena celit yg kau siarkn tu bro.
geng hacker anwarael tu marah sgt...
sbb pasal gmbr tu, mrk mati kutu. langsung tak bole buat apa.

Salfian Nawawi said...

apa cer bro? :) http://theunreportednews.blogspot.com/

melanau blogger said...

ada yang tak terpukul la tu...

http://www.melanaublogger.com

Arif Omar said...

arifomar.blogspot.com

Detektif Conan said...

selitkan sekali link di bawah yer...
nalurirakyat.blogspot.com
tq...

AloQStaQ said...

Mohon laluan bro ....

http://AloQStaQBlog.blogspot.com

adakah kerana gambaq tu? Aiyooo PR sudah mau mampus.


AloQStaQ

Pewaris Wasiat said...

Salam perjuangan...dari Pewaris Wasiat
http://pewaris-wasiat.blogspot.com

warisantamar @ KualaLumpur said...

http://warisantamar.blogspot.com/

aL-MaRBaWi said...

mohon selitkan blog sy yg tak berapa power ni ;-)

http://fikirankami.blogspot.com

MbAunderground said...

tuan boleh pilih link dalam blog senarai blog pro BN ini

http://malaywebarmy.blogspot.com/

selamat kembali kepada perjuangan, anggapkah ia sebagai satu cabaran.

TokMisaiGondrong said...

please backup yourweb, puak pakatan mungkin akan gunakan helah jahat nak hapus blog otai. Nak takut2kan pejuang BN yang semakin garang. Tahniah kerana bangun kembali.

http://aliffmy.blogspot.com/

Belia Bangkit said...

http://beliabangkit.blogspot.com/

http://www.suaragenerasibaru.com/

eXception said...

Salam, RBF... Jgn lupa letak blog ni ya? http://exception2008.blogspot.com/