Sunday, March 25, 2012

Ambiga Kini Setaraf Haji Hadi


S.Ambiga, seorang pejuang seks bebas kini telah diletakkan sebaris dengan Presiden Pas. Bukan setakat sebaris, malah turut sepentas.

Pas nak cakap pasal islam apa ke benda laginya, kalau presiden sendiri pun boleh bersekongkol dengan pejuang seks bebas yang terang-terang diharamkan oleh islam ? 

Kalau Haji Hadi seorang yang berprinsip dan bermaruah dia akan tolak jemputan untuk berceramah sepentas Ambiga. Bukan setakat menolak, malah tidak membenarkan gambarnya diletakkan sebaris dengan Ambiga, apatah lagi bersebelahan. 

Tapi Pas tak pernah peduli semua itu, yang penting undi...undi...undi....demi untuk mengejar kuasa ke Putrajaya. Kalimah Allah mereka sanggup gadai, perjuangan negara islam mereka gugurkan, pejuang anti murtad mereka pecat, ratu bogel Selangor mereka julang, isteri mereka dijadikan taruhan politik.Kini pejuang seks bebas dijadikan rakan. 

Itulah bukti Pas dan para pemimpinnya adalah political animal yang rakus. Mereka sanggup lakukan apa sahaja demi untuk mendapat undi, termasuklah mempermainkan Quran dan Hadis serta hukum-hakam agama.

Presiden Pas dihimpit oleh penentang negara islam dan pejuang seks bebas                 




23 comments:

Anonymous said...

Yehaaa...PasShit dah besfriend dgn Syaitan dan Poo Kee Rrrr dan pejuang FREE SEX...yehaaa...

Anonymous said...

Yehaaa...PasShit dah besfriend dgn Syaitan dan Poo Kee Rrrr dan pejuang FREE SEX...yehaaa...

MEDIA SHAH ALAM said...

Alamak macam poster filem tamil lak yerr

Anonymous said...

Tidak lupa Presiden PAS sepentas juga dengan seorang 'biseksual cum Zionis Melayu' dan seorang 'pro-Komunis, rasis dan penentang Islam'.

Say NO to Pakatan Rakyat pada PRU 13!!!Ranap negara kalau undi mereka.

Anonymous said...

Aje gile..aje gile. .
Hancur negara kalo diangkat mereka ni jadi
pemimpin.
Islam dan melayu akan terus dihina ditindas.

Ayuh saudara islam semua. Pastikan pr kecundang dan tidak menjadi pemimpin kita.

Pru13 ramai ramai undi umno/bn.
Umno saja yg memartabatkan orang melayu dan menjaga hak hak bangsa lain.

Anonymous said...

kalau ikut gambar poster, LKS ialah PM, anuat timbalan, hadi timbalan 2, dan seterusnya.

Anonymous said...

apa heran ngan animal ni bro..
dia pernah berketuakan ambiga masa projek huruhara bershit 2.0 kan...

Anonymous said...

Babi ambiga ni bukan setakat sokong seks, dia juga sokong org yg murtad...siap jd peguam org murtad lg..mcm ini babi pun PAS boleh sokong jahanam la islam dan melayu...
PENYOKONG TEGAR PAS

Anonymous said...

rapat bukan sebarang rapat, rapat dari arah belakang, apakah sumbangan yang rakyat dapat, kalau setakat wajah yang dipampang.

Anonymous said...

Waaa...cybertrooper Poo Kee Rrrr dah start attaxk RBF pulak...banyak blank comments...dah takde modal le tu...hahhaha

Anonymous said...

Syabas Bro RBF
Aku dah tak sabar fuckatan keluar dari Selangor. Dah hancur Selangor dikerjakan dek fuckatan. Makan masa nak betulkan semula kerosakan dan kerakusan fuckatan. Ya Allah peliharalah orang2 Islam dan negara ini dari manusia bertopeng syaitan.

Memphous Beean said...

whhoooaaa!!!

kat sini lagi belum kena moderate! syabas RBF.

apa pun, best luck to al juburi and the yellow kunyit team. terbaeek!

PAS bole invert colour hijau ke kuning!!!

Anonymous said...

knp lim kit siang duk kat tgh2 bukan BABI atau hj.HADI?

Anonymous said...

Setuju dengan pandangan saudara anonymous berkait kedudukan karektor dalam gambar. Ertinya kalau mengikut protokol Lm Kit Siang sbg PM, Anwar TPM 1 dan Hadi Awang TPM 2,..haha padan muka

Anonymous said...

semuanya dalam poster tu adalah pemimpin angkatan Dajjal... memang nak kiamat dah dunia ni...

Anonymous said...

macam belukang...dia sapu semua asal kenyang

Anonymous said...

Program Pakatan Haram tu, dah buat malam tadi, Jam 10 malam jalanraya kat Kuala Selangor, tenang-tenang aje.. Program tu menjadi ke tidak? kerana ikutkan kehadiran semuanya kepala-kepala otai diorang..Saya bayangkan mesti penuh sesak. Entahlah tak pasti Pakatan Haram ini masih menjadi pertaruhan rakyat Selangor ke tidak. Harap2 PRU 13, rakyat Selangor khususnya dan Rakyat Malaysia amnya akan menzahirkan pilihan yang sebenar. Kerana saya sbg rakyat terasa terhina dengan nama Pakatan Rakyat ni. Ialah bukan semua rakyat negara ini berfikiran jahat macam mereka. Tapi nak juga gunakan nama Rakyat. Apalah punya pakatan, takde class langsung..

Anonymous said...

4 tahun dah cukup utk kemusnahan kecil... bayangkan klu 53 thn.
*sighh

fames said...

sesiapa saja adalah setaraf hadi awang asalkan dia sokong pembangkang. lihat kepada bob lokman cukuplah. itu menunjukkan tahap keislaman pas.

anti bohmau said...

puak2 ni mana ada standard????

satu kiblat ke singapork

satu lagi kiblat ke israel

satu lagi kiblat ntah ke mana sekarang ni

tambah satu lagi kiblat bagus punya LGBT!!! he he ehek

Anonymous said...

Ya Allah, selamatkanlah negara ku tercinta dari org2 sebegini.. amin

Anonymous said...

Moderator..
Manakan sama Hj Hadi dgn Ambiga...
Hj Hadi tu "HAJI" jer.. Ambiga tu dah taraf "WALI". Lgi tinggi..

PecahPalakMikir said...

Salam Perjuangan
Mohon tumpang berjuang melalui pautan blog
http://pecahpalakmikir.blogspot.com/