Friday, April 27, 2012

Apa Drama Yang Anda Jangkakan ?

Mohon pendapat rakan-rakan sekalian.

Drama apakah yang anda jangkakan akandimainkan oleh geng-geng pembangkang dalam demo esok ?

Lakonan depan media asing ?

Polis ganas ?

Cedera parah ?

Mati ?
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

11 comments:

Anonymous said...

Beruk-beruk BeerSHIT akan dilayan dengan baik oleh bapak polisi. Siap dapat makan free lagi....

Gempita said...

mati syahid. hahahah

Anonymous said...

Bukan mati syahid, tapi mati SHIT..... hohohoho

Anonymous said...

Mat sabu lebih berhati hati naik motor sambil cilok mencilok..

Pakcu Rantau Panjang said...

Pakcu ramal akan ada yang masuk hospital free dan silap-silap hari bulan ada yang kojol....maka point panas ini akan menjadi bara dan membakar semangat pendemo untuk lebih agresif....semoga dijauhi Allah diatas bala yang kita sendiri ciptakan...walahualam

Anonymous said...

dapat makn beriani lg..dah petang, boleh balik...pasaipa??? polis x tahan pun... syok btoi

Anonymous said...

Setakat ni kalau tenguk pic/video nampak PDRM boleh kawal.
Untuk esuk pagi aku rasa lagi mudah PDRM nak tackle bajingan2 ni.. sebab sebahagian besar yang dah berjaga malam tentu akan penat dan mengantuk...
Walau macamana aku sentiasa alert .....mana tahu ada panggilan ibu pertiwi... dalam masa sejam boleh sampai.....

Anonymous said...

easily turn into voilent mcm senator DAP CAKAP


http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2012/04/live-bershit-bersama-gap-hari-ini.html

Anonymous said...

GAMBAR2 polis JAHAT.... POLIS KEJAM....POLIS ANJING BN.. AKAN BERSEPAH DLM INTERNET

Anonymous said...

Ala, tak dapat makan free pun takpe, kita bawak pelari nasi kenduri kawin kat mana-mana. Dunia ni kami yang punya...

-ayat dari penganut Fuckatan-

Anonymous said...

walopun kerajaan ditekan tetapi mcm terpaksa mengalah sebab tindakan tegas memberi ruang kepada pengkianat2 ini dan zionis kesempatan menghuru-harakan Malaysia...Tetapi jika terlalu mengalah akan menimbulkan rasa tidak puas hati kepada majoriti rakyat yg mahukan keamanan. Kelamaan sokongan majoriti akan berkurangan bukan kerana menyokong yahudi tetapi lebih kepada tunduk kepada tekanan disebabkan perang saraf dan perang psikologi dilakukan tanpa henti. Kerana itulah minoriti seolah2 seperti majoriti dan pengkianat dilihat sebagai wira. Apa yg terjadi di dataran adalah seperti yg berlaku di memali tetapi berskala besar... peristiwa memali terjadi kerana tindakan tegas terpaksa diambi tetapi pada masa itu tiada sokongan zionis. Tidak seperti skrg. Jadi kematian amatlah diharapkan oleh pengkianat2 ini. Samada seseorang dijadikan korban atau sebaliknya. Jepun komunis yg kejam dan bersenjata kita mampu lawan inikan pula pengkianat2 yg bersenjatakan kebodohan melampau. HILANGKAN puppet master maka HILANGLAH ancaman.