Wednesday, April 25, 2012

Satu Khemah Untuk Satu Pasang Mahasewel Memadu Kasih




Tu dia mahasewel peliharaan Pas, PKR dan DAP.

Patutlah nak berkhemah rupanya nak jimat kos sewa hotel untuk berzina.

Mengikut maklumat yang diterima boleh dikatakan setiap khemah dihuni satu pasangan.

Gambar diatas terang-terangan menunjukkan bagaimana seorang mahasewel yang bernama Fahmi bersama seorang perempuan yang pakai pakaian seperti diatas tidur bersama dalam khemah.

Kalau dah sepasang tinggal dalam khemah itu dan berpakaian begitu apakah aku lihat kau dan kau lihat aku kemudian telan air liur sahaja ?

Tak mungkin ! mesti hanyut punya. Kucing mana yang nak tengok sahaja ikan depan mata. Magnet mana yang tak melekat sekiranya U bertembung S ?

Inilah rupa mereka yang memekik, melolong, melalak mahu wang PTPTN yang mereka pinjam dihapuskan. Dapat duit pergi enjoy jantan betina. Pelajaran entah kemana. Bila tak mampu bayar hutang suruh kerajaan hapuskan. 

Mengikut maklumat yang saya terima, video yang dipamerkan diatas hanya sebagai intro sahaja. Khabarnya ada sambungan lagi.

21 comments:

Anonymous said...

dia punya dada mantap beb.tak mungkin jantan yang satu khemah dengan dia nak lihat aja.

Anonymous said...

Bro, engkau orang semua ni dah dekat-dekat nak di label PEMBOHONG TEGAR sama standard Anuar Juburi!! Takkan bukti pompuan tu kat luar khemah dah boleh nak tuduh kelakuan tak senonoh?? Tunjukkan bukti betul-betul...Kami pembaca blog nak naik bosan...kat Papa Gomo...asyik janji-jani ajer.Promo macam nak rak...hasil tak ader!! Jangan kutuk Anuar ajer...tapi kamu pun sama ajer bohong!!!

mat komen said...

anon 2.44-kau orang pkr atau pas yang tertelan kahak hijau.dah kena atas muka sendiri.masuk sini pura2 berlakon marahkan anwar.dah malu ler tu

Anonymous said...

anon 2.44pm..

ko tgk x vid tu btol2??..ada ko bce kt vid tu tulis adaegan tpkse d edit sbb ada adegan mengaibkn??..ada ko bce x??..nati ble d tunjukan semuanye,ko ckp plak xbaik dedahkn aib org..mcm vid c nuar tu r xabes2 korg duk ckp xbaik bkak aib dia..ble xtnjuk ko ckp cmni,ble d tnjuk ko ckp cmtu plak..apedaaa..akai ada????...


peace..

Anonymous said...

korang prasan tak mcm dia tak pakai bra?

Anonymous said...

anon 2:44pm tu tak payah dilayan lah, species dah macam tu, lidah berbelit dan bercabang. macam sesumpah.

kekadang bila dah tersedak tertelan kahak sendiri mulalah berlagak alim, ingat mengingat dosa pahala dan hukuman akhirat, hebat lakonan.

species ni agaknya siang rupa anwar malam rupa nik aziz kot?

Anonymous said...

tahniah pada penyokong tegar Bersih anda telah berjaya membuatkan mahasiswa kita menunjukkan belang mereka yang sebenar..inilah rupa mereka.pelajar yang diberikan didikan agama yang secukupnya di rumah dan di sekolah dilingkupkan oleh agenda pembangkang yang terang-terangan menyokong LGBT

Anonymous said...

penyokong2 pakatan haram ni mmg bangang bangsat..ingat tak gambar superimpose najib duduk ngan altantuya dulu..mike ni melalak lalak satu negeri kata itu gambar betul, mampos2 percaya 100%..tapi bila last2 tiang chua ngaku itu gambar impose,baru diam macam beruk tertelan sudu..sama gaklah mcm gambar mahasewel ni..klu bulih bermampos mamposan mike ni nak nafikan..mcm2 alasan dia bagi..last2 kite gak yang rugi,buang masa layan beruk makyea pakatan bangang ni..ahaks ahaks

gyp sahid said...

kalau dah jiwa kacau.. nak tunjuk full length ker.? nak kasi aib, nanti kata memang tak sentitif. Lagikan video Anuar pun x terima...Hakikatnya memang pergaulan macam bani israel yg berzina, minum arak, sembah patong ketika Nabi Musa mengambil 10 rukun. Cek dlm jiwa, kalau itu adik perempuan kamu yg keluar dari khemah jantan, walau pun x didahkn apa yg jadi,, rela ker?Islam apa kamu? Ternyata akidah x dperdulikan, Orang kampong bersorak, tengok adik, abang, anak kamu macam kambing satu kandang, jantan betina campur.Mana bantahan ptptn.. Esok lusa kalau pakatan demo mak bapak semua agama baring2 satu khemah..Bagus. Tunggu Allah akan balas kamu yg menyokong tindakkan mmbelakangan kesucian agama hanya mengikut kehendak nafsu satu manusia yg mabuk kuasa dan jijik nafsu!!!!

Anonymous said...

BEST NYE....dapat tdo 1 khemah dan permpuan2.di khalayak ramai plak tu.ini lah pembangkang mahu kan.'pergaulan bebas' tanpa had.tahniah pas.kerana anda bersekongkol.good job.

Anonymous said...

sat lagi depa sembang la bukti besi... puiiii

Anonymous said...

SEORANG LG CONTOH PEMIMPIN YG BAGHAL ....
kasi buang itu Khalid Ismath @ Syiah dari UiTM ... ini lah contoh seorang manusia yang:
1. akhlak buruk (muka dah la buruk)
2. pemakan rasuah tegar sbb boleh lakukan apa sajer asal ada duit.
3. pengikut syiah yg tegar kerana tingkahlaku yg mengikut sunnah Nabi ... opppps ...perangai kafir harbi
4. seorang yg mengatakan kerajaan zalim tapi menggunakan apa juga kemudahan kerajaan dgn senang hati termasuk belajar kat UiTM.
5. pelajar contoh yg malas dan bongok sbb baru sem 2, score pun hya cgpa 2.3 jer ...
6. seorang yg berfahaman melampau menghalal cara tanpa merujuk kpd Sunnah dan Quran.
7. seorang yg berlagak kuat agama tapi hampeh ....sbb Quran pun tak tau baca
8. emmmmm ... byk lg .... korang la sambung

Anonymous said...

Kenapa video tu mesti diedit? Ini untuk perjuangan agama atau politik? Kenapa tidak dipaparkan seluruhnya, baru mak bapak saudara dia orang tahu perangai anak anak saudara kesayangan yang malas belajar.

Anonymous said...

Baik punye video... memberi inspirasi kepada LGBT dan golongon maksiat dalam Fuckatan untuk berkongsi khemah antara lelaki dan perempuan bukan muhrim. Kemudian bina khemah di dataran merdeka, fuh.. asyikkkk... asyikkk....

Kalah ADUN yang berkhemah dalam koc keretapi. Hidop AnVAR, Hidop Pork Nick... Hidop..hidoppp..Hidopp amBABIga..!!!!!

Anonymous said...

mesti puas jilat dengan makan aiskrim wohahahhaha ......... maksiattttttttt sana-sini dalam PAKATAN RAKYAT .... macam nie nak pimpin negara mau malapetaka turun .... nauzubillah min zalik

Anonymous said...

Memang kena dah pun....

Kah kah kah kah kah


Ada Unit Amal yang tersinggung dgn Layanan Mahasiswa

Oleh: wan_jtk

"Pemerhatian semalam agak tidak menyenangkan dimana suasana perhimpunan agak "happening" dan ini di antara faktor sesetengah Unit Amal sendiri yang berterabur akibat tidak dapat nak syncronise diantara coganakat mereka "BERAMAL KERANA ALLAH" dengan suasana agak sosial golongan mahasiswa tersebut. Biarlah aku yang menongkah arus demi untuk memberi mesej kesedaran dikalangan mahasiswa yang ralik dengan himpunan kemah mereka yang akhirnya aku melihat mereka sendiri tenggelam dengan Self- Centric.

Apa yang aku perati, aku dapati ada sedikit rasa tersinggung di kalangan Unit Amal dimana mereka agak terasa bila Pimpinan Pemuda mereka di perlekeh begitu sahaja oleh Mahasiswa yang hanya tahu idealist tapi kurang mahir tentang protokol dan berkomunikasi.

Malahan Unit Amal seolah di ucap-ucap seolah kena jadi kuli depa dan ditunjuk-tunjuk untuk buat begitu dan begini..

Mungkin inilah sebab beberapa sahabat Unit Amal kecil hati dan pulang ke rumah menjelang tengah malam.

Harus diingat wahai mahasiswa, pada awalnya kamu yang memberi amaran agar AMK dan Dewan Pemuda agar jangan masuk campur urusan himpunan kamu.

Unit Amal bergerak dengan asas Amal Kerana Allah dan Hormat pada pimpinan. Bagaimana kamu nak mereka bergerak bersama kamu apa bila dua asas itu kamu nafikan??

Fahamilah sejarah demonstrasi PROTES di Stadium Kelana Jaya tiga tahun lepas.

Anonymous said...

baguih la mak bapak mana dpt anak2 camni..yg ni br starting percentage je..kalau dok bg muka lama2 mmg kompom malaya nih jd negara seks bebas x lama lg...bai de wei to penganut2 agama Pakatan Rogol nih di harapkan lu worang xyah la nk kuarkan fucktua2 lu worang tuh..bila kena batang pelir lu worang sendiri mcm2 la alasan lu org nk defend.. tp bila bab "kabar angin" sj kena kat geng BN lu worang terus melompat-lompat mcm kera dok tuduh kaw2 pnya, padahal bukti apa pun xdak.. tp ini lah takdir ALLAH untuk menunjukkan sapa lu worang sebenarnya..

Anonymous said...

kalau dbkl check cipap awek ngan batang jantan tu agak2nya kompom berlendir dua2nya...ermm

Anonymous said...

oh patut la unit amal PAS berebut2 nak jaga budak2 x guna nih. konon pasal keselamatan tapi rupanya sb dpt lubang free...selepas buat maksiat pastu takbir kuat2 ye...

Anonymous said...

kah kah kah..

mamat pakatan nak ditunjukkan full ye?

korang percaya ke? kalau dah tunjuk full, sure korang akan spin itu hanya besi..

ingat lagi video china doll? kemain lagi korang mintak full, dah dapat, terus keluar bahawa cctv itu hanya besi..

wakakakakakakaka

Anonymous said...

Yang kamu marah marah ni kenapa cakaplah nak tengok video lucah percuma.Bro klu tinggi sgt hajat nak tgk beli atau buat sendirilah bro bengong.