Saturday, June 23, 2012

Khalid Ibrahim Pertahan Tindakan Faekah Salah Guna Kepala Surat


Seperti yang dijangkakan ,Khalid Ibrahim mempertahankan tindakan setpol dia menggunakan kepala surat Pejabat MB bagi memberi peluang kepada syarikat anak saudaranya.

Berita lanjut boleh dilihat di sini

Sekarang orang-orang PKR semua boleh lihat bagaimana kuatnya cengkaman Faekah terhadap Khalid Ibrahim. Jika dulu Yahya Shari digantung ditugas kerana kesalahan yang sama, kini Faekah, Khalid kata ok...

Tahun 2010 Khalid sendiri yang keluarkan arahan agar anggota pentadbirannya mengelak daripada mengeluarkan surat sokongan berunsur perniagaan. Sini

Tapi sekarang apabila surat yang pejabat Khalid sendiri keluarkan, dia kata ok....

Pasti makin ramai juak-juak PKR yang berbulu dengan Khalid.

Padan muka hangpa semua....

Hu...hu...hu....bergaduhlah sepuasnya, kami tukang tahan pukat....

3 comments:

Anonymous said...

Cuba kalau perkara ni orang UMNO yang buat....fuh cepat2 fuckatan suruh resign. Cepat je mereka keluarkan fatwa haram. Siap buat press conference lagi sebab nak suruh rakyat speculate teruk hinggalah individu tu rasa hina. Pooorachit fuckatan.

Anonymous said...

Kroni, neoptisma dan kepentingan pribadi ada dimana sja. Dulu mereka kata UMNO mengamalkan kroni tapi diSelangor kini kita lihat lebih dashat lagi, sudah jadi macam Syarikat Anak Beranak Sdn Bhd. Lagi lama mereka memerintah, lagi teruk jadinya. HANCUSSSS SELANGOR.

MARILAH KITA RAKYAT SELANGOR SELAMATKAN SELANGOR DARIPADA PEMERINTAH RAKUS YG DIDALANGI OLEH ALJUBRI. TENDANG PKR DIPRU13 NANTI.

Anonymous said...

Faekah ni da bagi NASI KANGKANG kepada BOSnya...apa nak buat kenalah defend....bukan Nasi Kangkang jer tau...dengan kelintet sekali. Oleh ex PKR.