Tuesday, July 17, 2012

Berita Terkini Dari Mahkamah Kota Bharu: Husam Tewas


Terkini dan ternow dari Mahkamah Tinggi Kota Bharu.....

Husam Musa tewas dalam samannya terhadap seorang lelaki yang dituduh sebagai blogger RBF Online.

Maklumat lanjut bakal menyusul.....

Sementara nak tunggu maklumat lanjut sila baca dulu apa yang ditulis oleh kickdefella di sini.....

14 comments:

Anonymous said...

Fuh, punye le banyak pahala lelaki yang dituduh tu dapat. Begitu juga buat saudara RBF. Pencacai-pencacai Husam siap tuduh dan kutuk tak ingat dunia... rupe-rupenya salah orang....

Kah kah kah kah... aduh, mane nak letak muka Husam Musang tuuuuuuu....

spy leman said...

Tahniah bro! Teruskan perjuangan

Anonymous said...

Perlu ke dia sorok muka dia? Dia mana tahu malu!!

mekkelate darul naim said...

tahniah bro RBF....

anoy nymos said...

tahniah bro RBF .anda seorang yang terbaik!!!!!

Anonymous said...

nak saman pun boleh salah orang ke...mcm2 hal dunia

Anonymous said...

Depa tu over excited Husam Musang fikir duit duit duit menang duit, ahahahah doa doa tu biar yg baik kan terpalit balik taik kambing kat muka. Mlm ni siap aaa sapa yg dok suh p saman saman lari angkat kain pelikat jawap orang tu kena kejar dgn Husam Musang hahaha

Anonymous said...

Terkini dari Kickdefella.....

http://kickdefella.net/2012/07/17/setelah-kecudangkan-husam-mohd-faisal-kini-mahu-jadi-blogger/

PADAN MUKA KO HUSAM MUSANG...!!!!

anti bohmau said...

RBF,

husam lupa Allah Maha Kaya!! dia mungkin ada juta2 RM utk taburkan kpd pencacai2 dia @ utk tutup mulut sapa2 yg mahu mendedahkan perilaku buruknya. selama ini dia bermaharajalela ‘memerintah’ kelantan di belakang n.azis. depan n. azis dia berlakon taat tp dibelakang, apa yg dia tak rembat?

ambo dah minta tolong kick senaraikan semua kegiatan salah husam yg dikenalpasti & tahu siapa lagi yg terlibat dan bersekongkol bersama2nya. mana2 dokumen berkaitan kick boleh share dgn pembaca supaya rakyat dapat buka mata & kenali siapa husam janapari ni!
ambo ada seorang kawan yg sgt kagum dgn husam ni sampai namakan anak dia husam jugak! dia asyik memuji2 husam sbg alim, baik, prihatin & benar!! hari ni mungkin dia menyesal panggil anak dia…
selama ini sedap sungguh puak2 pas menghukum org2 lain sbg perasuah, makan duit rakyat, control project dll. tp apa yg husam buat dah cukup membuktikan PAS LAGI TERUK SBB BAWA NAMA ISLAM TP TINDAKAN JAUH DARI LANDASAN ISLAM!!!

BOB MALAYA said...

memang mata duitan husam musang..dah la saman salah..memang bodoh husam ni dalam otak husam musang hanya ada membohong rakyat,membuat janji manis yang paling husam musang minat duit.duit.duit..mata duitan pengikutnya ikut je kurus bendul..tahniah RBF

DON MELAYU said...

ahahahahha...padan muka ko husam!!keje dia tahu saman jer,xsiasat dulu siapa orgnyer..bodoh...mntak2 la saudara yg prnah dtuduh husam tu failkan saman malu kpd husam krn telah mnjtuhkan maruah dia...trkcing dalam sluar la husam kali ni..msti meroyan tahap gila babi...lihatlah kuasa ALLAH,pmimpin yg zalim akn jatuh juga,spndai-pndai tupai melompat,akhirnya jatuh ke tanah juga....msti skrang ni dia tngah ttup muka ngan bantal sbab malu slah saman orang!!!ak rsa nk gelak jer dgn kebodohan pmimpin2 pmbgkang ni..ahahahahahahahaha..

bro yul said...

hahahha...padan dngn muka husam musa pandai2 fitnah orng kena atas batang hidung sendiri snyap la....bkn setakat dia snyap pencacai2 dia pon snyap....aku cadangkan kat mamat yg kena tuduh kat husam tu saman blk si husam dan media2 seperti sinar harian dan haramjadah daly nie bg p'ajran sikit kat mereka2 smua nie....

anis wana said...

hahaha...pade muko husam,dh malu skrng ni slh saman org,bodoh....sblm nk saman selidik molek dulu...
skrng dh kena ats btng hidung sndiri....





_aku penyokong RBF_

manaf said...

Hairan bin ajaib... bila taip url http://ruangbicarafaisal.blogspot.com dia terus direct ke blog http://www.rbfonline.net/

fikir-fikirkanlah....