Thursday, September 20, 2012

Al Fatihah.....



Selanjutnya sila  klik di sini

12 comments:

Anonymous said...

Ikhlas ke tu ek....

Anonymous said...

langsung tak percaya dgn cina ni...

Anonymous said...

allo apek ooo, kote ada potong ka???

Anonymous said...

Nga Kor Ming bodoh?

Anonymous said...

org ucap alfatihah disusuli dgn bacaan penuh alfatihah sebagai sedekah kepada arwah...

apek ni reti baca alfatihah ke? kalau tak reti kau ucap buat apa apek?

Anonymous said...

skrg sudah pandai main2 dgn ayat al-quran plak... ajaran sape la nie

Anonymous said...

its an insult to Islam..dia tidak beriman kepada Allah tetapi mempergunakan kesucian al Quran and some quatters akan bertakbir .. teringat Lee Kwan Yew pakai songkok masa mula2 nak tarik org Melayu di Singapura.. these kind of people, though that they dont beleive Allah but when speaking to u, they can utter with their accent "tuhan Alah manyak tolong sama saya " ..familiar ???

Anonymous said...

Mungkin admin dia Muslim kot.

Anonymous said...

Begini lah yang terjadi pabila mempunyai saorang menteri yang jaga KDN cuma tau memberi amaran tanpa sebarang tindakan susulan. Pihak2 sial ni akan melakukan apa juga provokasi melampau saperti memijak/menghina pemimpin dan negara mempersendakan undang2 serta mempermainkan agama islam..selapas itu dengan senang hati mohon maaf diatas perlakuan mereka. Ini lah kelemahan kita terus cool dengan alasa pihak tersebut dah mohon maaf tetapi pernah ke terfikir apa disebalik perlakuan tersebut...apa yang pasti mereka2 ini akan terus mempermainkan perasaan orang lain tanpa mempedulikan kesanya sebab pada mereka apa juga yang dilakukan akan diampun satelah mereka memohon maaf..

Anonymous said...

hamPAS berjaya menTARBIAH DAPig...Tahniah.

Anonymous said...

Menteri KDN wajar ditukarkan ke Kementerian Pembangunan Wanita berkuatkuasa serta-merta..

Anonymous said...

Aspan Alias?