Tuesday, October 23, 2012

Dewan Kosong:Program Pemimpin Pas Yang Tidak Mendapat Sambutan Di Kelantan

Lama jugalah harakah daily dok iklan program kat bawah ni dalam web mereka.....





Ingat tak bagaimana berapi-api Dr Maszle Malek mencabar Datuk Najib berdebat dengan Anwar semasa dia mengendalikan debat Khairy dengan Rafizi beberapa bulan lepas ?

Tiba masa untuk dia berceramah orang pun tak mahu dengar.....kosong dewan beb......kosongggggggg......

11 comments:

Akar Umbi said...

semua dah lari ke shah alam utk sokong team Annuar Musa a.k.a red warriors

DON MELAYU said...

org sbnrnya dah muak dgn PAS ni,smua org tahu prngai bruk PAS,ni lpas crmah ni cnfirm2 mntk derma dgn alasan utk lbuh rya rkyat,lpas tu msa cramah kaw2 pnya bhong,bca ayt quran sptong dua utk tnjuk islamik walhal dia la bapak sgala kburukan..PAS hnya mmprjudikan islam atau dgn bhasa mdhnya mmprsndakn agama demi kpntgan politik mereka..jgn biarkn ksucian islam trus dgadai oleh PAS..

p/s:en husam musang,mcm mna dgn hghway?da psang cerucuk ke blum?dgr kata tnggu lgi..ahahaha..

Anonymous said...

Diorg belum start lg la tu..tgh test mic sendiri2 sebab technician pun cuti.

hahahahhaa

Anonymous said...

ekekek...kambing husam je yg nak dtg dengo....ekekeke

Anonymous said...

Aku rasa lebih ramai yang tangkap gambar dari jadi audien dengar auta Dr. Maslee tu...

Dhanyaraam said...

hahahahahahahaha..lawak wei..kalau ku ,dah lama cancel event tu... aku suka ketabahan diorang..kah kah kah!!!

Anonymous said...

ni lah bahana dek kuat membohong..tkde sape nak datang...


p/s:-rbf dah ok ker dari trauma AES?...hehhe..

Anonymous said...

salam,

mana nak nampak, kawan kamceng bukannya kawan yamseng pas yg datang. tok guru jer yg nampak setan kawan baik dia.

Anonymous said...

ramai yg dh mula dpt menilai kata2 manis pemimpin pr yg kosong & hanya tipu daya belaka....niat jht mereka terserlah nk menjahanamkn Negara demi kepentingan masing2....

Aliffnajmi said...

Tahniah pada rakyat Malaysia yg dah boleh memilih antara intan dan kaca. Rakyat dh bosan pd pemimpin yg hanya pandai bercakap tp zero pelaksanaan.

Anonymous said...

Hahaha maszlee2....kuliah kau kat uia tu boleh la penuh,itupun sbb kehadiran compulsory...puiiiiii