Wednesday, November 21, 2012

Lawak Paling Best 2012

Gelas air kopi tu diisi dengan air nescafe yang rakan ambe beli dari kedai sebelah.....
Ambe tak makan minum di Mc D, tapi ambe pakai gelas je....

Ni dia kedai sebelah tempat ambe beli air nescafe




Kih....kih....kih....kih.....dah dua malam ambe tak lena tidur sampai dah takde idea nak menulis kerana terkenangkan ada juga orang sewel yang beli air nescafe di kedai sebelah kemudian pergi isi dalam cawan Mc D.

19 comments:

Anonymous said...

memang tepat ke dahi ambe.. haha..

mg7

Anonymous said...

Natangmu..

Natangmu RBF,,,mu gelok kat ambe,nnt ambe pangge kaum kerabat ambe wat solat hajat ko kan mung......ko rbf ko rbf...khe khe khe....

Puak deme mane ada yg nak ngaku salah & kalah wlpon dah KANTOI...tgk jer ANUwar, Norule, Tongtaik, Mak Lampir, Pizi Lembu , TOkong , Assmin jamban, Din Pudu ,Mad Sabur#t, Adun selising...huh ramai lagi.....

Tukang Komen said...

Ostad penganut Mc Donald zionis. KO mung KO mung KO mung. kih kih kih.

DevvenKumar said...

i nak buka pulak kopi putih pekan lama...

Anonymous said...

HA HA HA HA HA.....

Anonymous said...

Dengor kabo, kopi o Mc D sedak di makang hingge menjilat dahi meleleh ke jangguk. Sungguh ke?

Anonymous said...

mengaku akan sesuatu perbuatan yg telah dilakukan lebih mulia daripada berbohong untuk cover malu...tak gitu RBF.
Kepada UAI..tak salah makan kat McD tu asal halal..UAI pun bukan tak pernah buat salah..yg salahnya kenapa nak buat cerita yg yak betul hanya nak tutup hal sebenar.

Anonymous said...

AI ni mmg ramai pengikut, ramai yg sanjung. bukan niat nk menghina, tetapi setelah saya melihat video abuaqif berkenaan dia 'menyampai cerita' ulama ILMU terima rm15k sebulan (ayat AI ialah "dengar kabo"); sejak itu saya tak berkenan dah. jd penyebar fitnah di masjid plak tu.

isunya bkn 'amik yg baik dr dia n ceramah dia', tp skrg ini AI terang-terangan menipu. jd bagaimana nk terima 'ilmu baik' dia? percaya tak, kalau dlm ceramah dia pn kelentong?stakat kata 'ini ketetapan ulama' dan 'ulama yg kata'...sesiapa pn boley duduk depan bg ceramah, tmbh lawak sikit, pegang gitar...

hanizam said...

memang lawak beb...aku certa kat bini aku malam tadi perihal mamat ni pun dia tergelak...

kalau dia mengaku, tak luak ape pun...

pakai ferrari, beli bungkus, lepas tu refill kat kedai sebelah...

satu lagi yang tak logik, kalau kita beli air kat shopping complex, biasanya dah siap dengan cawan....

jarang sekarang ni restoran @ kedai makan dalam shopping complex guna plastik...

boleh dicalunkan antara lawak paling berani pernah dibuat...


Anonymous said...

kemah keming sampai ke janggut berkopiah Yahudi....

nazatul shima said...

org bodoh aje akan percaya dgn cite karut beli kopi kat sebelah tapi minta gelas kat kedai sebelah mmg lawak gila der.

kelly eng said...

berani mengaku kalau dah buat buat apa nak tipu kan dah jatuh dosa hukumnya.

dol.mat said...

pembangkang ini mana pernah mengaku salah bila dah buat salah biasalah natang2 ini kan angkuh orgnya dlm pembangkang.

adik 80 said...

kenapa nak tipu kan dah kantoi, buat malu aje gambar dah terang2 tunjuk bukti yg sahih. buat malu aje kan.

Anonymous said...

bodoh yang berbakul-bakul

Anonymous said...

ini olang ar maaanyak malu ooo.. bikin malu itu bangsa ooo... dulu laspek sikarang sula tara laspek suka tipu olang islam beldosa ooo... kam ni na am ka chan...

Bisa Ular Emas said...

Salam.. minta maaf sbb nak tanya kedai Setarbak Kopi.. tu berada dimana.. nak taugak.. sbb ada cai2 dari PR kata tu gerai ada di sarawak.... maklum bagitu..RBF... y selebihnya malas nak komen ttg UAI sbb banyak auta dari benar.....

RBF Online said...

Bisa Ular Emas,

Pernah keluar dalam The Star setahun dua yang lepas dalam ruangan foto pilihan. Seingat saya kedai itu kat Kedah.

Anonymous said...

Fikir2 kan...

X lama isu ni timbul selepas doa jatuhkn bn yg zalim...last2 kena terbuka aib geng sendiri...

Dulu doa pecah perut pe jd?
Gmbr nik aziz bg duit kat pengundi...
Lain2 bole fikir sendiri tahap kantoi mega yg terpalit semula...

Wallahhualam...