Wednesday, November 21, 2012

Video:Lagi Bukti Ustaz Natang Kantoikan Diri Sendiri



Perhatikan pada minit 1.02......

Lihat pula bulatan-bulatan-bulatan kuning dalam gambar bawah.....


Natang !

20 comments:

Anonymous said...

mung cakap lain, buat lain....natang sungguh

Anonymous said...

1:02 ...di johor masalah katanya product kfc...mcd..

he2..

tapi pic tu, masa dia kat johor ekk.. ada kfc atas meja..

hmm..

TRW said...

Papagomo meme tarak isu dah....reti buat fitnah ajo!!!binasalah kau.....

Anonymous said...

Dia brani bertanggungjwb ke dgn apa yg dia katakan sbb itu melibatkn hukum hakam dan kepercayaan org Islam...

Kalo ngikut kate ustat NATANG neh, cume KFC/MC D kat Kelantan & Trengganu jer yg bole org Islam dok makan & kat tmpt len kat Malaysia kire dah WAS-WAS...kalo was-was dah kire xyah makan teros la...

Huh berat nanang tudohan neh...abih selama neh umat Islam yg makan KFC & MC D kat tmpt len kat Malaysia kire camana lak?

TOlong..tolong....konpius konpius...

Anonymous said...

Bangang punya pak oztad, dia tahu ke idak operasi kfc ngan mcd di Malaysia?

Sedarkah dia bahawa pengurusan makanan establishment berkenaan centralised, contoh mcd ada satu kilang terbesar di SEA kalau bukan di Asia terletak di SJ anak buah aku pernah kerja sana, mcd Arab Saudi pun ambil stok di situ dipanggil mcfood. Ini kerana ia adalah satu2nya kilang makanan halal satu dunia.

Sepatutnya pak oztad sekor ni selidik dulu seblum nak jawap sebarang kemusykilan jemaah, memalukan Islam..

Anonymous said...

Natang ni kata bukan kfc ngan mcd jer malah termasuk daging ayam yg dijual di pasar2 di kl, johor, penang juga, gilor ke apa natang nih?

Cakap main sebat jer, padan la ramai ore kelantan+trenganu mempunyai perangai semacam..

Anonymous said...

Tunggu Ustaz Azhar Idrus lelong ferrari untuk Save Gaza

rizal said...

x baik korang mara ustad ni,nti fan dia serang ko br tau...

Anonymous said...

Nk tkt manusia ke nk takut Allah?? Nampaknya ustaz pun x takut Allah sbb menipu sana sini.

Anonymous said...

Tengok Blog Dr MiM. Dia kupas isu ni. Bukan di Johor atau Kota Bharu tapi di Melaka... Kuah..kuah.. nate mu... kaki kelentong juga...

Anonymous said...

Yang baik kita ikut yg tidak baik kita jauhi, biarlah UAI dengan keluarganya asalkan makan dan minumnya halal. Jaga maruah dia semuga Allah jaga maruah kita. UAI jauhi pimpinan pas sekarang.......

Anonymous said...

744 UAI jauhi pimpinan Pas sekarang... Ye le tu.

UMNO PORNO said...

dalam bulatan tu kan makanan KFC. bukak mata tu betul2. tengok betul2. stupid like a monkey la korang ni

Anonymous said...

Dalam bulatang tu pun ade tulis johor... kat area mane tu??? Kan ke area johor KFC dan McD tak halal (kalau diikutkan kata pak janggoat kopiah Yahudi ni....). Apsal boleh bagi anak bini makanan tak halal....

Tapi rupe-rupenya kantoi... mula2 fb kata kat McD KB, yang sebenarnya kat Melaka Parade... buta ke wahai pencacai PR????

Zakir said...

Dunia hari ini, apa sahaja dosa yang kita buat sesama manusia akan Allah balas CASH ON DELIVERY di atas dunia lagi. Aku minat UAI sejak dulu lagi sebab ceramahnya ringan dan memudahkan. Tetapi apakan daya, manusia selalu alpa dan terpedaya pada tipu muslihat dunia termasuklah UAI ini apabila ceramah2 nya kini terlalu berbau politik dan condong kepada satu puak sahaja. Bahasanya juga mulai kesat dan disulami dengan maki hamun termasuklah tag name ' NATANG' yang selalu diucapnya. Maka, Allah berikan kmbali ciri2 natang ini kepada si pengucap.

Kepada UAI, kalau ustaz benar2 makan McD tu cakap shaja la. Tiada siapa marah. Kalau ada yang marah pun sebab ceramah ustaz cakap lain, tindakan ustaz makan kat McD pulak lain. Tetapi, ramai akan bertambah marah dan tidak lagi respek kepada ustaz jika ustaz memutar belit alasan termasuk dlm FB ustaz itu dengan alasan yang susah nak terima ( melainkan hanya dengan khusnul dzan). Ramai yang 'memulangkan paku buah keras' kepada ustaz kerana gelagat ustaz juga yg skrg ni banyak dah berubah... Tak macam dulu. Kalaulah ustaz mengekalkan ciri2 dakwah ustaz sama mcm dulu, tentu ramai yg tak sanggup/kasihan nak kutuk2 ustaz mcm ni. jangan salahkan org lain kalau mereka memulangkan tag name 'NATANG' kepada ustaz sebab ustaz sendiri yg memulakan budaya maki hamun kepada puak2 yg tidak sehaluan dengan fikrah politik ustaz. Ingatlah ustaz akhir zaman ini semuanya Allah balas CASH ON DELIVERY. Natang kat orang, natang juga akan kembali kepada ustaz, dan gambar ustaz dengan keluarga makan McD dlm FB adalah contoh terbaik.

Anonymous said...

Apsal orang BN/UMNO nak marah sangat dgn Azhar Idrus? Soal dia amal/tak perkara yg dia cakap, tu antara dia dgn tuhan.

Cuba tengok yg positifnya. Ceramah UAI blh kata laris sokmo. Mana ada ceramah agama yg lain laris mcm tu? Fenomena UAI dh tarik ramai golongan muda ke masjid (tk kisahlah walau niat nak dgr ceramah UAI, yg pnting dtg masjid). Dan paling penting, stakat ni apa yg disampaikan UAI tak pernah lagi bercanggah dgn pandangan ulama Ahlul Sunnah Wal Jamaah. So pd aku UAI pn patut dpt kredit atas sumbangannya krana naikkan imej 'ceramah agama', setaraf konsert artis popular. Soal ikhlas dan iman dia, biarlah Allah yg menentukan.

Aku tkde la nak bela UAI mahupun sokong PAS. Aku cakap atas kebaikan utk Islam.

Anonymous said...

main selambe cakap je tukang sembelih ayam pakai seluar pendek..main no ekor...kalau x betul camne hukum tu...???

Anonymous said...

kantoi suda si derus ni

Anonymous said...

eloklah kalau betul papagomo buat fitnah kerana bergurukan alim ularmak PAS sekian lama..sudah jangkitlah.

Anonymous said...

Masalahnya...
Sebagai seorg ustaz mistila bckp benar...
Jujur dll tu...
Kalo dah kantoi menipu mcm ne?
JUJUR ITU ADELAH ASAS INTEGRITI org islam...
Ke dah masyuk sgt takot ilang popular sampai terpaksa menipu...
Dah tu bg ceramah x sm pe dickp lak tu...
X kesahla die mkn katne pon tp dah terang2 mkn mcd & kfc yg dkatakn produk yahudi...

Kalo tuhan nk tunjuk sesuatu tu...dgn izinNya...maka jd lah...sebijak manepon kt nk sorok. X perlupon sape2 doa menjatuhkn uai ataupon doa pecah perot..