Thursday, December 6, 2012

Cerita Di Sebalik Tabir Bagaimana Anwar Ibrahim Termakan Jerat Blogger

Semua orang sudah nampak dan sudah jelas siapa tok dalang yang memainkan peranan untuk menggerakan Deepak menjelang Perhimpunan Agung Umno. 

Itulah buruk dan hudohnya perangai seorang peliwat. Sebab itu Nabi tak mengaku umat.....

Mengambil kesempatan di atas kesusahan dan kesempitan orang (Deepak) untuk memfitnah dan menyerang peribadi orang lain. 

Selama ini penjilat-penjilat Anwar ingat Anwar seorang hebat, cerdik dan pintar. Tapi tahukah kamu bahawasanya Anwar seorang yang bodoh. Kalau dia cerdik dia tidak akan lari ke Kedutaan Turki. Kalau dia cerdik dia tidak akan melompat depan puluhan media apabila di tanya tentang jam tangannya. Dan yang paling penting kalau dia cerdik dia tidak akan terperangkap dengan video yang dipasang yang merakamkan aksinya bersama pelacur. 

Yang terbaru dan terkini kalau dia seorang yang cerdik dia tidak akan terperangkap dengan mainan blogger-blogger pro BN beberapa hari lepas.

Saya telah mendapat persetujuan dari rakan-rakan blogger saya untuk berkongsi dengan anda semua kisah bagaimana kami berjaya membodohkan Anwar dua hari lepas. Tetapi ada beberapa perkara yang saya tidak boleh kongsikan secara terbuka. Harap anda faham....

Cerita mengenai Deepak menyerang PM dan isteri muncul serentak di harakah dan malaysiakini pada hari Selasa 27.11.12 , hari majlis taklimat presiden PAU 2012.

Keluar sahaja cerita itu kami dah boleh agak itu adalah mainan politik musuh untuk membuat kacau semasa PAU 2012. 

Dari saat itu team kami mula bergerak menggunakan kaedah masing-masing bagi mencari jawapan kepada tohmahan yang ditimbulkan

Menjelang tengahari 28.11.12 iaitu hari persidangan tiga sayap Umno kami semua berjumpa dan berbincang hal berkenaan. Jawapannya yang sahih telah ditemui. 

Kami semua mengambil keputusan bersetuju untuk tidak menjawab isu berkenaan kerana tidak mahu terperangkap dengan mainan musuh yang mahu perkara itu menjadi kecoh semasa PAU sedang berlangsung. 

Kita kata, biarkan mereka main puas-puas dulu, habis PAU kita akan jawab.....

Syukur Alhamdullillah, di sini saya dapat lihat kematangan ahli-ahli Umno. Mereka juga tahu itu mainan musuh. Sepanjang empat hari di PWTC tidak ada kedengaran langsung hal berkenaan di dibincangkan. Baik dalam Dewan Merdeka, di Restoran Riverside, di coffee house Sri Pacific, di Starbucks The Mall hinggalah ke food court dalam The Mall. Tidak ada langsung bunyi sok...sek....sok....sek.....yang membicarakan hal Deepak. 

Kami semua bersetuju untuk menjawab perkara berkenaan pada hari Isnin 3.12.12.

Tiba-tiba petang Sabtu ketika saya dan rakan-rakan berada di satu sudut dalam PWTC menyaksikan ucapan penggulungan Ketua Wanita Umno melalui skrin yang disediakan, kami mendapat panggilan dari Papa Gomo yang meminta kami ke food court di tingkat atas The Mall kerana katanya ada barang baik nak ditunjukkan. 

Ketika itu hujan sedang turun, kami kata nantilah dulu Gomo kami nak dengar ucapan dan cuaca hujan, susah nak keluar PWTC dalam keadaan orang yang ramai dan susah nak melintas jalan kerana hujan. Dia kata tak boleh , datang sekarang kalau nak tengok. 

Kami mengambil keputusan untuk pergi walaupun terpaksa bersesak-sesak untuk keluar dari PWTC dan meredah hujan. Apabila sampai komputer dia telah terbuka untuk menanti kedatangan kami.

Kami ditunjukkan beberapa klip video yang memaparkan perbualan Deepak yang disyaki dirakam dalam keadaan curi-curi sepertimana video correct....correct....correct.....

Apa lagi semua berkobar-kobar tak sabar nak tayangkan video itu.....

Ok....sekarang kita nak dengar ucapan TPM dan PM.....kita balik dulu ke PWTC dan akan berkumpul sebelah malam.

Bertemu kembali malamnya dan berbincanglah panjang lebar strategi yang hendak diguna pakai.....

Ada yang kata kita lepaskan sahaja esok (Ahad). Ada yang kata kita lepaskan pagi Isnin....Ada yang kata begitu begini dan bla....bla....bla.....biasalah mesyuarat.....macam-macam pendapat. 

Akhirnya satu keputusan dicapai.....

Hari Isnin pagi kita akan keluarkan cerita sahaja. Video kita simpan dulu kerana akan ada orang-orang PKR yang bertaraf pendekar tempang yang akan bersuara kelak menafikan cerita itu. Kalau mereka tak nafi juga kita akan keluarkan sedikit demi sedikit bermula hari Rabu....

Katanya Parpukari, kalau Anwar sendiri yang bersuara lagi baik. Jawab GAP dan MIK serentak, itu bagai orang mengantuk di sorong bantal. Sebab dalam kepala kami semua kami fikir tidak mungkin Anwar akan bersuara.

Keputusan bersetuju untuk kita keluarkan cerita sebenar tanpa video pada hari Isnin.....selesai mesyuarat hampir jam empat pagi.....

Hari Ahad saya sendiri dan beberapa blog lain buat sedikit cerita bagi isyarat terlebih dahulu......rupanya isyarat kami itu sudah cukup untuk membuat mereka gementar.....

Hari Isnin pagi beberapa blog, antaranya Sanggah Tok Janggut, MIK, GAP dan beberapa blog lain telah memainkan cerita siapa dalang di belakang Deepak. Cerita turut tersebar melalui twitter,fb,sms dan bbm. 

Tup...tup....hampir jam tiga petang satu mesej melalui bbm masuk mengatakan Anwar dah buat kenyataan menafikan dia dan PKR terlibat dalam siri fitnah yang dibuat oleh Deepak.....

Hah....apa ? Anwar nafi ? kat mana ? di malaysiakini......

Sukar beb.....sukar untuk kami percayai.....apa lagi berlari dapatkan komputer.....Bila membaca berita itu saya tepuk dahi sambil berkata.....Anwar oh Anwar.....ku sangka kau cerdik....rupanya bodoh beb.....lauk....lauk.....

Group bbm kami penuh dengan gelak ketawa mengenangkan kebodohan Anwar yang memberi bola tanggung kepada kami.

Niat hati nak dapat belanak, selar atau kembung ja.....tup....tup....tup....dapat jerung pula. Kenduri sakanlah....

Apa lagi ???? Satu panggilan mesyuarat segera dipanggil.......

Jam 5.30 petang semua kena ada di tempat yang diminta......

Bla....bla....bla....bla....bla....meeting panjang lebar. Berhenti Maghrib dulu......sambung balik.....bla....bla....bla....bla....satu keputusan dicapai kita akan keluarkan video part berkenaan jam tiga petang Selasa. 

Kenapa jam tiga petang ? Sebab kita nak tengok dulu sebelah pagi ada apa-apa kenyataan lain yang dikeluarkan atau tidak oleh orang-orang mereka. 

Nampaknya rancangan berjalan seperti yang dijadualkan.....maka jam 3 petang keluarlah video berkenaan di blog Gomo dan rakan-rakan lain. Saya tidak mengeluarkan di blog ini kerana pada hari berkenaan saya tidak berkesempatan untuk menghadap komputer. Sibuk dengan kerja-kerja hakiki yang banyak tertunggak kerana minggu sebelum itu banyak hari yang dihabiskan di PAU 2012. 

Itulah sedikit sebanyak kisah bagaimana Anwar termakan jerat kami. Niat hati nak jerat pelanduk....tapi gajah pula yang dapat.

Itulah hasil yang kita akan dapat bila kita kerja bekerja dalam satu jemaah dan segala keputusan diputuskan secara berjemaah.....

Puak-puak PKR masih meroyan menuntut jawapan atau respon dari Najib....Tapi Najib rileks, cool dan dapat mengakhiri ucapannya di PAU 2012 dengan penuh semangat serta mendapat sokongan padu ahli-ahli Umno.

Mereka nak heret Najib masuk perangkap atau game mereka. Tetapi Najib tak sebodoh itu.....Sebaliknya Anwar pula yang gelabah.....tiba-tiba dia gelabah semacam.Blogger baru cucuk sikit ja terus dia melompat adakan sidang media serta merta.....ish...ish....ish.....macam pencuri yang berpura-pura kejar pencuri pula. 

Orang yang tak bersalah akan tenang hadapi apa sahaja tuduhan. Bukan macam Anwar, Saiful belum habis lagi buat laporan polis dia dah lari dapatkan perlindungan di Kedutaan Turki. Kah....kah....kah.....kah.....

Blogger baru cucuk sikit ja.....terus panggil sidang media tergesa-gesa sampaikan ada wartawan tak sempat datang dan terlewat sampai.....Itulah gambaran bagaimana tergesa-gesanya sidang media Anwar Isnin lepas. 

Kenapa sampai hari ini malaysiakini dan harakah yang menjadi portal pelopor yang menyiarkan berita Deepak langsung tidak mengulas atau menulis tentang rakaman video Deepak walaupun  sudah tiga hari heboh di alam cyber ? Dah tertelan kahak hijau ke ?

Itu pun sudah cukup untuk membuktikan rancangan jahat mereka untuk memfitnah PM dan isteri serta niat untuk menghuru-harakan PAU 2012. 

Sebelum video keluar Anwar panggil sidang media menafikan dia dan PKR terlibat.....

Sekarang video dah keluar, tak mahu panggil sidang media lagi ke ?

58 comments:

Anonymous said...

Tahniah Bro RBF dan rakan2....memang patotla DSN mnghargai peranan anda semua hinggakn dlm ucapan masa PAU yg baru2 neh pon ada sebut...

Dah macam PI pulak kan....

bro yul said...

hahaha..bodoh nyer anwar nie ye..tp biasa la bro orng klu dah buat salah mmg gelabah biawak...nmpak sangat la ini kerja anwar...nk kena kan najib tp terkena kat diri sendiri....

Anonymous said...

WELL DONE TEAM BLOGGER PRO-BN.

ADA PENCACAI PR KATA APSAL VIDEO GELAP? ITU MEMANG BODOH PUNYA PENCACAI TAK RETI APA ITU HIDDEN CAM. LAGI PELIK SEBAB VIDEO CORRECT CORRECT YG KELAM TU DEPA BOLEH PERCAYA PULAK..TAPI BIASALAH, MENTALITI MACAI PR MEMANG SEBODOH ANUGERAH TUHAN DEPA..KAHKAHKAH

PAPA GOMO said...

terbaik lah bro. tu lah kalau semangat kerja berpasukan antara kita yang dah lama ni. tenang dan sabar serta tak gelojoh.

ada bahan kita bincang dan atur strategi bagi memastikan ianya suksess.

apa sekalipun gua setuju yang anwar al juburi tu memang bodoh tahap cipan. hahahahaha

video lain ni aku nak keluarkan, nanti kita meeting hehehe.

Anonymous said...

Tahniah bloggers yang sentiasa membantu UMNO dan BN.

Anonymous said...

haha terbaik laa rbf

Anonymous said...


Mmg bloggers pro BN spt parpukari, GAP, papa gomo, rbf sendiri yg terbaik.. cuma satu sy khuatir tentang keselamatan kamu semua dan keluarga kamu semua.. puak2 yg kepanasan ini tidak mustahil bila hampir PRU 13 dan sampai ke peringkat desperado akan melakukan apa sahaja.. jadi berhatilah2 dlm setiap tindakan; sentiasa berdoa ke Yg Maha Esa supaya sentiasa dilindungi olehNYA..

kakbedah said...

Anwar ni aku rasa memang bodoh, dia ingat dia punya kencing sekarang ni orang boleh percaya.. ada bukti wei,, siap ada video lagi.. adehhh,, rekayasa anwar tak menjadi tapi makan dirinya sendiri

kakbedah said...

ANWAR memang dasar manusia natang tak habis2 nak fitnah orang sebab gila kuasa. betul2 spesies manusia celaka!

bang ajis said...

The past week, Deepak has resurfaced after some period of silence, giving several media interviews in which he claimed he regretted getting private investigator P Balasubramaniam to retract his first statutory declaration (SD) concerning murdered Mongolian national Altantuya Shaariibuu.
Balasubramaniam’s first SD had linked Najib to the murder, while the second one reversed it a day later. Balasubramaniam subsequently went missing.

Anonymous said...

Syabas buat team blogger pro kerajaan yang hebat, teruskan perjuangan

Anonymous said...

syabas.
berjuang untuk bangsa, kita takkan rugi. moga kamu semua akan dikenang sebagai pejuang melayu takkala bangsa kita diasak, diperkecilkan, dan diancam.

Takkkan melayu hilang didunia.
terima kasih utk kamu semua.
insyaAllah.

aloya said...

mana cai pakatan?? tertelan kahak ke oi? kahkahkah

DON MELAYU said...

aku sangkakan anwar ibrahim ni cerdik..rupanya cakap jer kencang tapi akal pendek..ahahahhaa..diorng dh kena check met ngan korang blogger2 pro BN ni...itu yg aku pelik,yg kna tuduh dek deepak tu DS Najib tp anwar plak yg gelabah lebih..terbaik bro..!!

mana pencacai@anjing2 pakatan ni..knp snyp jer woi...

Anonymous said...

satu je nak pesan:
jgn riak atau lalai dgn kejayaan kecil ni,
this is only a battle,
we need to win the war,
war will be won bila Tampuk kuasa kembali ke tangan orang melayu dan Islam keseluruhannya.

insyaAllah

Anonymous said...

Visit Freemalaysiakini2.com No subscription needed.

Anonymous said...

tulaaaa..aku dpt brita mula2 kelam jgak kes deepak nih,,,rupanya nak tunggu bola tanggungggg...tonggeng laaa ekau nuar berahimmmm....
terbaekkkkk....

dr backbuGis

Anonymous said...

kah kah kah kah... lauk dah siap terhidang, tunggu diratah-ratah je. Tu la Al-Juburi, depan Chinadoll dan jambu ko boleh la tunjuk hero sivaji ko tu. Ape lagi, kasi up lagi elaun kat blogger-blogger murahan fuckatan tu. Asyik terkantoi je kebelakangan ni.... semua blogger fuckatan pun suka main belakang ke???

Kah kah kah kah kah kah

Anonymous said...

Kisah seorang Pengemar Bontot & Bekas Banduan Sg.Buloh...wakakakaka...

kejora malam said...

anuar juburi nie suka tunjuk lagak pandai padahal otak dan akal cetek...
apa sahaja rancangan die buat akhirnya tong taik jatuh ats kepalanya...

Saiful Anuar Safian said...
This comment has been removed by the author.
zam said...

Kita doakan semoga mereka dn keluarga mereka selamat. Teruskan berjuang pada semua bloggers pro BN

Anonymous said...

Kah kah kah. Padan muka dia. Memang dia bodoh. Nak bohong tapi tak berapa reti. Dia belajaq bohong dengan Nik Aziz... bro.

Anonymous said...

Bro RBF and The A Team...

Tahniah! Strategi berjaya. Kekalkan power The A Team.

(Peliwat memang terkenal dengan perangai gelojoh).

Anonymous said...

Well done papagomo....
Thumbs up...
B-)

Daddy Cool said...

aku tgk PR ni dah mcm ASTRO pn ada...korang tgk ASTRO x??astro kalau dah cde cerita nak tayang mula la tayang cerita yg sama..sama la mcm pmbgkang,dulu isu altantuya ni snyp jap,alih2 tmbul balik..

PaperWaris said...

WA dengar masih banyak lagi bro... dedah sampai jadi bisu terus puak lahanat nih.. teamwork korang terbaik, mantap!! anwar xdak kena mengena konon tuihhhhhhhhh... boro punya worang! hak hak hak hak

Anonymous said...

SYABAS BRO .. teruskan usaha mencari kebenaran :)

Aku Peduli Apa @ APA said...

Tahniah tuan haji and gang.
Keep the good work

Anonymous said...

Mari kita ajar anwar n the geng.. Jgn undi pakatan lg... Anwar syaitan besar manakala pas plk munafik membiarkan anwar mngepalai parti kononnya islam

Anonymous said...

cerita deepak ni hadi tentu xpercaya...sbb besi...cuma hadi pecya kt air paip yg mgalir dri besi je...kahkah.......cian nya pencacai PR kena bodoh.....

headbomb said...

terbaik rbf, apa yang otai2 lampirkan i follow....

Anonymous said...

Good job job guys
moga you all success lbh bsr lg dalam memerangi peliwat tegar tu

Anonymous said...

Salam Bro,HIDUP UMNO......HIDUP BN.....HIDUP UMNO.....HIDUP BN.SYABAS DAN TAHNIAH.

said gombak said...

Blogger UMNO syok sendiri. Setakat CERITA BODOH TU, hanya org typical UMNO=org bodoh(x berfikir) je yang percaya. AMENOWORLD dah ulas dah pasal VIDEO DEEPAK ni, cuba bace kat sini,http://amenoworld.blogspot.com/2012/12/video-pengakuan-deepak-mengenai.html, ko jangan percaya sangat dekat RBF & PAPAGOMO. Dua2 ni bacul, sembang lebat, tapi menikus kat luar, org saman die tak ngaku owner blog.

said gombak said...

http://amenoworld.blogspot.com/2012/12/video-pengakuan-deepak-mengenai.html, BACE NI BARU KOMEN

Anonymous said...

AMENOWORLD? blogger yg byk kali kantoi tu? hahaha... hentikan laa.... hahahaa...

Anonymous said...

u all memang great..teruskan usaha anda demi agama bangsa dan negara

Anonymous said...

amenoworld dgn deepak same je la,makan suap pemimpin pembangkangkang

Anonymous said...

Tahniah RBF n the gang! Betul2 macam grup komando, kerja berpasukan, berani mati punya! Jaga diri dan keselamatan semua bro, keep it up! Anda telah set standard yang tinggi untuk blogger pro BN. Yang lain macamana? :)

SANDY

Anonymous said...

tahniah rbf teruskan perjuangan kalian,kami yg pro umno/bn ni memang mendoakan kalian semua supaya kita dapat tawan semua negeri dlm pru13 nti,insyaallah

BOB MALAYA said...

anwar macam cacing kepanasan sekarang..kebodohan anwar terserlah.jerat yang dipasang terkena pada anwar hahaha bodoh-bodoh

said gombak said...

yang bace ni blog ni pun blogger2 UMNO, pastu tahniah sesama sendiri, kelakar giler..memang korang semua syok sendiri. cuba baca blog Pro PR skit, pastu compare dengan sini..CUBA BACA DULU ulasan AMENOWORLD, lepastu compare/analisis sikit, jgn percaya bulat-bulat GENG BACUL (RBF+PAPAGOMO)ni sembang, dorg ni bukan AL-QURAN pun. lepas tu tak payah nak tahniah sgt la, bukan kejayaan pun..hahaha

Anonymous said...

Baru sebijik video dah bikin kecoh. Belom lagi keluar video yang lain. Papagomo cakap ada banyak lagi video yang sedang menanti untuk dikeluarkan. Tungguuu....

Kepada amenoworld bersiap-sedialah dengan analisis @ spin yang lebih logik jika video baru keluar nanti.

Anonymous said...

Salam.
Amat jarang saya membaca blog sebelum ini...tapi telah terjumpa blog ini secara tidak sengaja dan kini semakin gemar mengikuti perkembangan politik menerusinya...dulu...saya melihat Anwar sebagai pejuang...tapi setelah menamatkan bacaan novel Interlok & Memoir Tun Dr mahathir dan acapkali juga membaca blog2 ini dan rakan2nya...saya pasti siapa yang patut dipangkah dalam PRU 13( Lagipun..saya kian menyampah dengan gaya poltik PAS akhir2 ini. Saya sangat pasti.

Saya orang kampung saja...

Anonymous said...

Anwar ni memang mudah gelabah dan kaki marah. Spesis telinga tipis. Pantang dgr yg negatif psl dia. Mula cari jln nak spin. Yg keliling tu tahan cuma nak korek duit byk2 dr anwar.
Sememangnye dia x layak jd piem. Dah lama tau fe'el anwar. Masa dia blm jd sesiapa dlm umno.
Sayang ... Ramai terpesona dgn lakonan anwar. Kalau di barat dah lama kene tolak sbb hanya layak jd pelawak politik.

Anonymous said...

minta maaf..saya bukan blogger malah bukan ahli mana2 parti..dan saya setuju dgn artikel ini

Anonymous said...

aku masih tak paham...kenapa la masih ada org yg nak percaya kat anuwar nie.. dah bnyk bukti dia kaki kencing kaki punggung.. lagi mau jilat..

tokei kedai said...

Tahniah...harap boleh join team korang.. kedai25jam.blogspot.com

Anonymous said...

Saya pun macam anon 2.58.Bermula dengan artikal blog2 yang di siarkan di sebuah akhbar saya cuba melayari blog2 seperti Rbf yang kemudiannya link ke blog2 lain spt Papa Gomo,FlyingKick,Mik,Pisau.net,Gelombang kick,Mat Kilau,GAP,Jas Salleh,Tun faisal dan lain2.Kini setiap hari saya melayari tak kurang dari 50 blog pro BN.Tak ketinggalan juga blog pro Pakatan.Artikal dari blog pro BN spt diatas lah yg membuat berbeza dgn blog pro pakatan. Saya akan terus membaca dan terus menilai.

Anonymous said...

Dulu dia suka bogel sorang2 dengan jantan atau cina doll. Kali ni dia kena bogel depan ramai-ramai. Hahahaha.....kantoi kau Nuar.;

Jet Lan said...

Memang anda semua bloggers yang berilmu pengetahuan. Saya tabik.. Kumpulan strategis seperti inilah yang dapat menyelamatkan negara kita dari malaun seperti Nuar.. Teruskan perjuangan anda. Untuk pengetahuan.. Saya sebenarnya tidak minat berpolitik. Tetapi dengan wujudnya Nuar ni saya dah mula bimbang dengan keselamatan negara kita. Saya takut nanti semua kita tak kira perempuan atau lelaki kecuali 2 alam terpaksa pakai kuali kat punggung... Hahahaha...

Semboyan said...

Blogger papagomo,RBF dan parpukari memang dari class A. Setiap pendedahan yang dibawa oleh mereka menyebabkan pihak pembangkang memulas perut mereka. Ini yang kita mahu agar keadilan dan benda benar dapat ditegakkan walaupun tidak mengira waktu. Syabas saya ucapkan kepada semua blogger ini yang boleh membuat anwar ibrahim kencing dalam seluar.

Anonymous said...

tahniah RBF and the gang. dulu saya pun tak pernah ambil tau pun tentang bloger2 seperti tuan dan rakan. tetapi setelah sokongan tidak lagi pada anuar blog tuan dan rakan septi gap, house pk, papagomo, dan lain-lain jd destinasi singgahan wajib saya bila buka komputer. tahniah sekali lagi. semoga tuan dan rakan2 bloger pro BN yang lain sentiasa istiqomah dalam perjuangan.ingat setiap perjuangan perlukan kejujuran. jangan selitkan fitnah. Allah sentiasa menolong pada yang benar. jaga diri dan keluarga kalian baik-baik. Semoga Allah sentiasa memelihara tuan dan rakan-rakan. insyaAllah

mustaqim said...

said gombak....boleh tinggal komen ke kat blog pr....kat malaysiakini kenabayar, kat harakah haram dari dulu bxpenah ada tmpt komen.....so terpaksa la org umno komen kat sini termasuk orang pas pkr dap juga menyemak sini sbb kem sendiri pun tak leh nak komen....keterbukaan dan kebebasan media bontot aku...

neway rbf and papa.....aku terlepas pandang sbb tajuk dia tak hit........kalau korang panggil diri ko first 12 atau panglima utama ke as a strategist kena ada 2nd line....2 nd and 3rd line ni buat tajuk lain sikit...sbb aku tgk korang berlima punya entry lebih kurang isinya....so kalau dah baca papa aku malas nak ke parpu rbf vice versa....

2nd line tulis anwar ibrahim gagal ujian perdana menteri kerana buat dosa besar....

3rd line pula tulis video sumbang mahram anwar dengan nurul izzah...tajuk je dah sentap....

neway congrats tapi nak lawan ngn penipu kena pk cam penipu atau jadi penipu...begitu juga kalau lawan ngn pas pkr anwar kena keji fitnah dsb

Anonymous said...

Akibat telalu suka jolok lubang taik.Taik dah naik ke kepala la tuuu.Kesian Nuar MABUK Taik.

Anonymous said...

Said Gombak sawan bila orang taknak pegi blog Amenoworld. Hehehe. Sori la, aku maleh nak baca korang punya analisis ni. MENGARUT JE.

Aku takkan baca lagi sebarang analisis tentang gambar, video atau audio dari blogger PR. Masing2 berlagak macam pro tapi sebenarnya hampeh. Analisis video chinadoll membuktikan betapa hampehnya blogger PR dalam infrared video recording. Yang paling hampeh bila kata itu superimpose.

anakbochek.

Anonymous said...

Sdr. Said Gombak dan seangkatan:

Saya bukan ahli UMNO atau mana2 parti komponen BN ataupun blogger UMNO dan BN. Orang mcm kami digelar sebagai fence-sitters dan kami perhatikan sahaja permainan kedua2 belah pihak dan akan pilih yg paling bersih dan berwibawa diantara dua. Kami tidak berminat dgn politik berunsur hipokrit, emotional, fitnah, hasutan dan rusuhan. Kami tau hendak pangkah siapa masa undi akan dtg kerana undi kami bukan utk kepentingan politik atau diri sendiri tapi utk 1) Agama, 2) Bangsa dan 3) Negara.