Tuesday, December 4, 2012

Serangan Deepak:Percayakah Anda Anwar dan PKR Tidak Terlibat ?

Apa yang terjadi semalam ?

Anwar: We're not involved in Musa, Deepak exposes - malaysiakini

Anwar: I’m not behind Deepak, Musa - Free Malaysia Today

Anwar: Pakatan bukan dibelakang Deepak dan Musa - The Malaysian Insider

'Kami tak terlibat dalam pendedahan Musa, Deepak' - malaysiakini

Empat tajuk berita diatas walaupun menggunakan ayat dan bahasa yang berbeza namun ianya menjurus kepada satu maksud sahaja, iaitu, Anwar Ibrahim dan PKR tidak terlibat atau menjadi dalang kepada tindakan seorang peniaga karpet menyerang PM dan isteri.

Ya ke ?

Betul ke ?

Sukar untuk aku percaya....

Dulu pun Anwar kata Saiful hanya pembancuh kopinya. Hakikat yang sebenar Saiful adalah pemegang dairi merah dia.

Dulu pun Anwar kata tak kenal Eskay. Tapi bila keluar gambar dia dengan Datuk Eskay yang penuh kemesraan,Anwar terus menjadi tak keruan dan marah-marahkan wartawan.

Anwar oh Anwar.....sampai bila nak hidup atas pembohongan ?
Adoiiii.....bebalnya aku.....asyik kantoi ja !

34 comments:

Sudir said...

Bukan ke mamat Deepak ni yang ada satu ketika gambar dia peluk si Nuar ni kat mahkamah.. Siap bagi bunga lagik..

Anonymous said...

Drama sebegini amat mudah dibaca. Ambik pelakon baru bernama deepak. Kasi kat dia skrip untuk dihafal. Suruh dia ambik mood dan tuturkan segala-galanya di hadapan media mereka sebegini. Kemudian sebarkan khabar angin bahawa ada individu yang terlibat di belakang deepak semata-mata untuk menjatuhkan najib. Kemudian disebarkan pula kisah dongeng pasal konspirasi untuk menyingkirkan najib dari kerusi pm. Drama murahan sebegini amat mudah diteka jalan ceritanya. Pengarah drama yang takde kelas ni amat-amat kita kenali. Begitu juga dengan penulis skripnya yang sering mengambil idea lapuk yang takde kualiti dan takde nilai jika dijual sekalipun.

bro yul said...

saper x kenal anwar seorang manusia yg hidup penuh dngn tipu helah nyer...sanggup membayar anjing kurap yg dh muflis semata-mata utk menabur fitnah terhadap najib dan rosmah sungguh jijik dan memalukan politik yg d mainkan oleh manusia yg bernama anwar ibrahim, inilah pemimpin zuhud yg d bangga-banggakan oleh pencacai2 pakatan harami...muahahaha.....zuhud la sangat...

Anonymous said...

aku nak tanya la kt sini, kalau la si anuar atau si nik aziz ni meninggal dulu nanti pastu orang2 umno nak menziarah diorg,kene halau x agak2 nye ngan orang2 pkr atau pas...?? sebab nye puak2 ni anti sgt jer aku tgk...

Afiq KLtown said...

Mamat ni kalau tak menipu bukan anwar namanya, dia memang dah terkenal dengan putar alam dia, cukup cukuplah anwar, segala konspirasu ko dan segala rekayasa ko semua orang dah dapat baca dan boleh dapatkan bukti.. malulah dengan anak bini ko yang selama ni emnderita kerana perangai ko.. bapak apa mcm ni.. hancur ! lingkup negara kalau ko memerintah !!

suaralensa said...

Anwar PEMBOHONG !!!

Gempur Wangsa said...

adoiii...dah terbukti dah anwar dah kantoi memfitnah..apa lagi dia nak cakap..nak cakap UMNO bayar deepak pulokk ke??Anwar Shiallll!!!!!

BOB MALAYA said...

Nama pun anwar kaki putar alam..anwar akan cuba untuk memfitnah pm dan rosmah ..tapi disebabkan kebodohan anwar akhirnya terkena pada batang hidung sendiri..lepas ni anwar dan balaci peliharaannya mesti macam cacing kepanasan

mawar hitam said...

anwar mmg penipu sejak dri dulu lg!! dan segala penipuan dia asyk terkantoi je!! tgklh skrg nie pn dh terbukti segala fitnah dia dh terkantoi!! video adalah.. mmg kau tak blh lari dhlh anwar oii!!

Aliean Sempoi said...

anwar dengan penipuan dan memfitnah mmg tak blh dipisahkan!!! bnda tu dh jadi sebahagian drpd darah dging dia!! mcm2 cara yg dia buat utk jatuhkan PM kita dan isterinya... tp akhirnya dia sndri yg terkantoi jgkkn..

Cibai Anwar said...

sudah kantoi lagi mau melalak serupa anjinggg

Gewe Kelate said...

Kesian betul kat Anwar, asik kantoi jer dalam setiap pembohongan ngan fitnah...Dia patut bertaubat dah ni,tu pun tak sedar2 lagi...Anaknya pulak yang duk ikut jejak bapanyan berbohong,habis 1 family terlibat,dah jadi anak beranak pemfitnah dah Anwar & family ni.

Gewe Kelate said...

Anak beranak kaki fitnah tak pernah reti duk diam dari mereka2 kan fitnah untuk memburukan nama baik PM dan isteri, tanpa mereka sedari fitnah yang mereka cipta itu akan memakan diri meraka sendiri.ramai yang suka jadi tukang ikut bontot Anwar & The Gang...
Tak sedarkah mereka setiap yg mereka keluarkan itu selalu terKANTOI? Ape nak jdi dgn Bapak segala PEMFITNAH ni...Anak pompuan plk jdi Ratu FITNAH....

Gewe Kelate said...

Muka Anwar dah hilang kemelayuan,dah nampak layu sangat dah.cukup2 lah jadi kaki fitnah wahai Anwar,kan anak pompuan dh cukup terlatih tu sambung warisan memfitnah.bagi dia laa plk sambung...hahaha

Waris Amp said...

Sangat clear penulisan RBF! Clear menunjukkan lepas sebijik, sebijik lagi pembohongan terkeluar. cerita ni buat aku bengang dan menyampah bertambah tambah dengan nuar al jubori wal fuckaki. lagi bertambah aku bengang bilamana pengikut si jubori buat perangai serupa yahudi, kebenaran JELAS depan mata tapi tak terima.Itulah perangai yahudi taik. puih sial sial sial..kepada mangkuk hayun penyokong peliwat lubang pungkoq seMalaysia ni, aku nasihatkan berkata benar walaupun pahit.

MIRA EDORA said...

nak tergelak aku bila kata anwar dan
PKR tak terlibat langsung dlm kes deepak ni, rupa-rupanya anwar haram jadah nilah yg dalang sebaliknya.

jinjai said...

anwar tak blh dipisahkan dari penipuan dan fitnah kerana anwar mmg seorang yg berjiwa kotor dan busuk hati tak blh tgk najib dan rosmah hidup senang ada aje fitnah yg akan ditabur utk jatuhkan mereka berdua tapi malangnya setiap kali anwar yg terkantoi dgn cite dia sendiri tu yg kelakar gila tu.

nazatul shima said...

aku blm pernah jumpa org sejahat anwar ini dlm hidup aku dia sanggup buat apa saja asalkan dia dpt rampas kuasa. org mcm anwar kalau jadi PM sahlah negara kita tergadai sekali lagi kat tgn org luar, bagi anwar janji ada untung dia jual punya.

Gewe Kelate said...

Dah ada yang mula panas dengan pendedahan ini, harus diterima hakikat bahawa setiap pembohongan dan fitnah Anwar & The Geng selalu terkantoi dan tak pernah bertahan lama. Amat jelas sekali pendedahan kali ini adalah satu berita buruk untuk Keluarga pembohong ini.Jelas anak beranak pemohong ini sudah tidak lagi oleh bertahan kerana sudah banyak yang terbongkar...

dol mat said...

siapa yg tak tau lagi yg anwar kaki putar alam punya org dia kan suka sumpah tipu depan semua tapi sebaliknya anwar syaitan yg bertopengkan manusia.

alia maisara said...

anwar2 sudah2lah tu dgn tipu daya kau tu org semua dah tahu akan perangai sebenar kau so tak perlulah nak berlakon lagi meluat aku tgk muka tu.

sonu nigam said...

si peliwat sial ni mmg kaki penipu dan pembuat fitnah,macam2 dia cuba buat tuk jatukan rosmah dan PM.
cubaan dia kali ni x menjadi dan dia sendiri kantoi,mmg cmne sekali dia spin cerita pun dia xkn selamat.
bukti video yg kukuh dah de,xde sape boleh selamatkn si peliwat ni.
dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

Mat Salleh Celup said...

yaw all,this all is bullshit,anuwar is piece of shits,anuwar dah terkantoi,there is no one else yg akan memfitnah PM dan isterinye melainkan anuwar,got some fucking strong evidence against anuwar,no chance to escape

Diablo Lord of Terror said...

Agenda komunis biaDAP, Yahudi Zionist adalah agenda terkutok, jahat lagi kotorr. Fuckaton haramjadah aadalah Fuckaton yg takde berkat. Fuckaton untuk menghancurkan dan meranapkan keharmonian, kemakmuran dan kekayaan negara. Itu saja matlamat spesis2 Cheebai ini. Mereka hanya tahu menipu, berbohong dan menfitnah dan kencingkan rakyat. Komunis biaDAP dan Pork Nik yg dendam kesumat dari dulu lagi bertahun tahun lamanya adalah spesis2 yg tak bermoral, takde maruah, bacul lagi keparat dan bangsat. Kepentingan rakyat tidak ada dalam agenda mereka, agenda dendam kesumat, irihati, hasad dengki, busok hati dan agenda memperkayakan barua2 dan konco2 mereka. Sama sperti agen Yahudi zionist, peliwat terkutok cara mereka adalah membeli, menyogok, merasuah, membayar maruah individu2 supaya dapat mereka mempergunakan, dapat mereka meliwat, dapat mereka menjadi perkakas, dapt membeli harga diri seseorang untuk menjadi keparat, bngsat, lahanat dan badut mereka. Inilah cara dan taktik Yahudi zionist bacul di negara2 Islam, untuk membuat huruhara, porak peranda dan kacau bilau. lihat saja yg berlaku di Libya, Iraq, Tunisia, Yemen, Pakistan, Afghanistan, Egypt dan Syria. Dan di bumi Tanah Melayu juga mereka akan melakukan sama.
Hanya Penjilat2 dan pencacai2 najis spesis2 haramjadah, yg bengap nak mampos, kecik2 tak nak mampos, dah tuak menyusahkan diri, keluarga, anak isteri, mak bapak, adik beradik, dahlah bengap berlagak samseng kampong dusun, hidup pun sia2 saja menghabiskan beras. Mereka saja yg betul, orang lain semua salaha, dengan anak isteri pun pukol bantai. Inilah sifat2 bacul pencacai2 dan penjilat2 agen Yahudi zionist dan komunis biaDAP yg rasis giler vavi. Dekat2 PRU yg akan datang, akal Yahudi Zionist bacul dgn - Putrajaya at all cost, akan bermula lah rekayasa, fitnah2 1001malam, sperti kena suntik HIV lah, Racun arsenik lah, sakit tulang belakang kronik lah, Altantuya lah, Pengakuan Bersumpah sarana PI Bala pelakun murahan, 7kotak rahsia negara lah, dan banyak lagi cerita2 dongenh yg akan didendangkan oleh spesis2 keparat, bngsat dan lahanat ini. Belum termasuk janji2 manis bulan, bintang dan cakrawala, dan janji2 kampong buah pala untuk kencingkan rakyat tertu terusan.
Yg sedar dan insaf, bertaubatlah, bermufarakahlah, demi agama, bangsa dan negara. Jangnlah merelaan diri di laknat Allah, kerana sanggup menjadi barua kepada spesis2 yg brensex lagi bngsat dalam Fuckaton haramjadah.

Pelajar UMT said...

Zaman anwar dh tamat dengan pendedahan ini...PRU13 PR bungkus wakakaka!

kejora malam said...

anuar sentiasa dengan mentaliti dan politik murahanya..bapak anak gila kuasa nak tadbir negara ada hati nak jadi PM sanggup lemparkan fitnah yang begitu besar..si anuar nie comform hati dah terbakar sesangat bila melihat kejayaan DSR diluar negara..anuar peliwat ini sendiri xreti nak buat kebaikan utk negara sekurangnya jgnlah denggki dgn kebolehan org lain..

Zara Morgana said...

lepas nie apa lagi anwar nak bohong ..jalan cerita anwar dah macam lakonan aktor popular..tapi disebakan kebodohan anwar akhirnya anwar terperangkap dengan permainan ciptaan sendiri ..

Anonymous said...

Aku X kenal rapat dgn anw ini tapi ada dua kali aku X respek sikap dia. Satu dia gelojoh nak kuasa sewaktu baru nak naik dlm umno, pakat suruh org2 dia jdi org kuat bahagian spya dia mudah naik. Kedua masa jadi menteri pelajaran, tak tahu waktu budak2 keluar sekolah tahap 1 dan tahap 2, menteri kepala lutut ngko. Nanti kalu dpt kuasa di malaysia habis satu malaysia lingkup tak tahu nak mrintah macam dia jadi menteri kwangan dlu, lingkup habis ekonomi. hua hua hua sdih akuuuu..

Anonymous said...

Cukupla pasal anuwar. Dia dah jadi history. Move on malaysians.

aleq aliff said...

aku selaku rakyat malaysia yg masih waras langsung x percaya pd (B.A.B.I) sekoq ni..!! haramjadah ! sial punya tua kutok kotey bengkok !! yahudi murtad !! zionis neocon pale bapok nuar babi pukimox's anok branok..! sia2 je lepas dia dr sg buloh..elok dok je dlm tu smpai bla2..!

Anonymous said...

Visit Freemalaysiakini2.com No subscription needed.

Anonymous said...

Media2 Barat yang dahulunya merupakan sahabat 'karib' Anwar Ibrahim pun telah melabelkan Anwar Ibrahim sebagai SESUMPAH dan PEMBOHONG. Perkembangan semasa juga menunjukan telah bermulanya penolakan keatas Anwar Ibrahim oleh pihak barat. Contohnya apabila Australia dengan jelas dan tegas menolak Anwar Ibrahim merayu negara tersebut untuk campur tangan dalam urusan dalaman Malaysia khususnya dalam PRU13 kelak. Siri Pembohongan dan fitnah Anwar Ibrahim hari ini sudah tidak dipedulikan oleh majoriti rakyat Malaysia. Bagi mereka yang waras tentunya akan MENOLAK Anwar Ibrahim yang telah jelas sebagai pendokong Plularimsa, libelarisma, pengamal sex songsang dan penyokong tegar LGBT.

Dalam isu Deepak ini, Anwar Ibrahim hanya mengambil kesempatan untuk meraih sedikit perhatian terutama dikalangan penyokongnya supaya dia dilihat masih popular tetapi hakikatnya Anwar Ibrahim tahu dia sedang 'nazak' didalam menghadapi PRU13 kelak. Semakin banyak dia berbohong semakin ramai mual, muak dan jijik. Jadi penafian Anwar Ibrahim sebagai dalang dalam isu Deepak ini hanyalah satu lagi sandiwara Anwar Ibrahim. Wallahualam.

mtk

Anonymous said...

SKRG NIE GUNAKAN DEEPAK...LPS PRU NNT DEEPAK NI PUSING 180 MCM RAJA PETRA BR TAU...JGN CAYE LA SUME NIE...DH KENE UPAH NGAN ANUAR JE...NAPE LA MUDAH NYE PUAK2 PR NIE PERCAYE...

Anonymous said...

bila la tua kutuk ni nak mampus?