Sunday, January 6, 2013

Berita Yang Disembunyikan Malaysiakini dan Harakah Daily


Seperti yang diberitahu sebelum ini, cerita-cerita mengenai peniaga karpet, Deepak Jaikishan adalah sebahagian daripada permainan PKR, PAS dan DAP untuk menjatuhkan PM dan isteri.

Mereka mengambil kesempatan diatas kesulitan perniagaan yang sedang dihadapi Deepak sekarang. 

Boleh kata hampir saban hari  Malaysiakini, Malaysia Insider , Harakah dan beberapa portal lain akan mensensasikan isu ini untuk kepentingan politik mereka. 

Mereka akan putar ikut selera politik mereka. Namun apa yang Deepak cakap jika tidak menguntungkan mereka, maka mereka tidak akan pakai.

Sebagai contoh terbaru adalah berhubung isu penerbitan sebuah buku dua hari lepas. Malaysiakini dengan penuh bangganya melaporkan berita yang bertajuk 'Deepak persembah 'Black Rose' dalam bentuk ceritera'

Namun Deepak telah menafikan dia yang 'mempersembahkan' buku berkenaan. Deepak menghantar kenyataan melalui SMS kepada mereka. Tetapi sehingga ke hari ini mereka tidak menarik balik artikel berkenaan atau menyiarkan penafian Deepak. 

Lagi nak kelentong kononnya mereka media yang bebas yang ditaja oleh Soros untuk menyuburkan demokrasi. 

Apa yang Sivarase dan Eli Wong buat di Amerika sekarang ? 

Jumpa Soros dan laporkan situasi semasa perkembangan Malaysiakini ? 

Cerita selanjutnya mengenai penafian Deepak yang tidak didedahkan Malaysiakini boleh di baca di sini....

25 comments:

sonu nigam said...

pe yg nk diexpect dari malaysiakini dan harakah daily yg racist tu,semua tu portal pembangkang yg sial.
si peliwat tu dah kantoi,sure mereka x kan siarkan isu ni n mereka cari jln tuk tutp isu ni.
anuwar sekarang tengah takut tu,menyorok lam kain jijah lg tu.
dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

Tuna Man said...

perh brader,pe kes ni.....kenapa malacurkini dan haramkah daily tak siarkan,selalu bukan main mereka kecoh pasal isu deepak ni......kenapa tak siarkan isu ni,nampak sangat mereka ni racist brader.....semua kaki jilat lendir si anuwar yg celaka haramjadah tu

dol.mat said...

inilah rupa sebenar pakatan, dap & pas sanggup lakukan apa saja asal dapat jayuhkan najib dan rosmah, betapa busuknya hati mereka ini terutama si anwar al juburi inidengki nak mampos dgn PM kita dan isterinya. mana perginya malaysiakini dan harakah daily sekarang kenapa tak nak jawab langsung takut ke.

amira fatin.. said...

MMG SAH MALAYSIAKINI DAN HARAKAH DAILY PILIH BULU PUNYA ORG SELAMA BAGAI NAK MATI SENSASIKAN CERITA DEEPAK MANA PERGINYA KRG BILA DEEPAK BAGI BUKTI SEBENAR KENAPA DIAM TAKUT MALU NANTI YE. AKU RASA SEMUA DAH TAHU INI KERJA PAKATAN, DAP N PAS TAK PERLU SOROK LAGILAH. SIAPA DEEPAK INI HANYA SEORANG PENIAGA AJE KOT TAPI KRG SENSASIKAN CERITA DIA MCM ARTIS POPULAR KONON SEBAB APA KRG CUBA SEDAYA UPAYA NAK JATUHKAN NAJIB DAN ROSMAH KAN TAPI INGAT ALLAH SWT NAMPAK APA YG KRG BUAT SEBENARNYA.

yee said...

aku pun boleh buat mcm ni, ambik no telepon sapa2 letak nama deepak pastu taip sms then hantar hahahahahahaha.........

sally said...

malaysiakini mmg terang2 racist...entah ape yg anwar bg kat diaorg aku pun x tau...sangup lakukan ape saja demi nk menjatuhkan najib n rosmah...sedangkn mcm2 kebaikan najib lakukan utk rakyat

azman ali said...

yee yg ko sokong sangat malaysiakini napa ko ade share ke

malayoo mudah lupa said...

Solat hajat dh berpuluh kali , doa hamcurkan kan BN sudah pun di panjat kan jadi sekarang ni kita tunggu dan lihat kalo benar puak PR di pihak yg benar tersungkor la UMNO dan BN tapi kalo sebalek nya terlingkup la puak2 PR ni....Allah Ta'ala tu Maha mengetahui

sulaiman Yusof said...

aku rasalah malaysiakini ini mesti ditaja oleh anwar andthe geng sebab semua cerita sensasi utk jatuhkam najib dan rosmah cepat sangat mk ini mskan dlm blog tapi bila ada isu penafian ke atau didapati rosmah teraniaya ke mesti takde masuk punya nampak sgt pro pembangkang punya blog itu.

Kelly eng said...

Mcm mana malaysiakini n harakah nak kuarkan cite ni malau lah drg hari2 kuarkan cite bodoh deepak n anwar tu tiba2 nk kuar ni plak malu besar lah depa ibaratkan tong taik jatuh atas muka depa tu... Lgpun biasa lah pembangkang kan suka sorok kan hal sebenar...

Kak bedah said...

Malaysiakini mmg bodoh aq rasa cite yg dia selalu bubuh tu cite2 basi yg deepak reka2 tu tp klu bab cite kebenaran drg diam bt bodoh je nampak sgt malaysiakini ni main jubor anwar tiap2 mlm tu yg dia sokong anwar sgt...

MIRA EDORA said...

INI SEMUA KERJA ANWAR SEBENARNYA DEEPAK HANYA KAMBING HITAM YG NYAWA2 IKAN SEBENARNYA DLM PERNIAGAAN DIA TAPI SILAP ORG DEEPAK JUMPA KONONNYA AKAN TLG SELESAIKAN MASALAHNYA TAPI BALA YG DIA DAPAT DAN PADAN MUKA DEEPAK JUGALAH KERANA TERLALU BERBELIT-BELIT BILA BAGI KENYATAAN. BYK SGT TUDUHAN YG DIBUAT OLEH DEEPAK TERHADAP DS NAJIB DAN DS ROSMAH. SO TERIMALAH AKIBATNYA SEKARANG INI.

DON MELAYU said...

ah terang lagi bersuluh ini merupakan satu konspirasi oleh pembangkang yg didalangi tdak lain dan tdak bkn Anwar Ibrahim Pandikutty..ya betul....dengan masa yg semakin sntuk mnjelang PRU dan DS Najib pula yg berteka-teki mengenai tarikh PRU amat meresahkan pmbgkang trutama skali anwar ibrahim...kita mgkin tahu bhw mandat kerajaan skrg ni akn berakhir tdak lama lagi dan dalam tmpoh itu PRU akn diadakan..melihatkan ksuntukan masa dan misteri trikh PRU mmbuatkan pmbgkang brtrusan mmainkan semula isu altantuya ini utk mraih undi..tp syg nya cerita ini hnya blh mnipu pencacai2 nya shj..bagi kami, kami sdh melihat DS NAjib bersumpah laknat yg dia tak kenal altantuya, itu sdh memadai malah lebih utk meyakinkan aku yg DS Najib takde kaitan dgn isu ini..aku masih menanti utk Anwar Ibrahim bersumpah dia tak kenal Eskay, dia bkn lelaki dlm vdeo seks tersebut....come on anwar, berani kerana benar, TAKUT kerana SALAH..

mawar hitam said...

inilah dia sifat pembangkang!! tambah2 si anwar tu bapak segala keburukan!! malaysiakini dia hny sokong pembangkang sahaja sbb tulah brita pasal sms deepak tu depa tak sebarkan!!

kejora malam said...

nak buat konspirasi pun agak2 la wei akhirnya sendiri malu bila terkantoi...
itupun kalau ada rasa malulah..
malaysiakini dan pembangkang dalam tu aku tengok bukan main rancak dok balun najib dan rosmah..
sekarang malaysiakini takutlah nanti kalau masuk malulah dorang rakyat tahu dorang tu penipu

tempoyak basi said...

aku tahu mereka ini selagi tak pilihanraya sehabis mungkin akan mencari isu untuk menjatuhkan BN dan dorang nak memang..tolonglah penipu macam anuar tu tak layak jadi pm..eee geli lah

Anonymous said...

Visit Freemalaysiakini2.com No subscription needed.

Anonymous said...

Akhirnya Deepak telah merasa bahang 'di fuck' oleh pembangkang. Itulah akibatnya jika cuba melibatkan masaalah peribadi (hutang bank) dengan perkara yang tidak ada kene mengena. Kebebalan Deepak yang membenarkan dirinya dijadikan alat oleh pembangkang akhir menambah rumitkan lagi kehidupannya sendiri. Akhirnya Deepak 'difuck' over and over again.

mtk

Anonymous said...

umno sendiri tulis. umno sendiri sms. kemudian kata deepak sms. ha ha ha...tak abis2 umno membodokan rakyat.

Anonymous said...

anuar & geng sendiri tulis buku black rose. anuar sendiri merekacipta. kemudian kata najib bunuh altuya. ha ha ha...tak abis2 anuar membodokan rakyat.

Anonymous said...

Anwar sendiri sedap2 dgn Samsidar. Anwar sendiri pancut dlm lubang bontot Saiful. kemudian kata konspirasi Umno. ha ha ha...tak abis2 Anwar anak beranak membodokan rakyat.

bro yul said...

nmpak sangat la pakatan harami sudah kekeringan idea untuk pru akan dtg sanggup buat apa sajer demi mencapai cita2 untuk perintah malaysia tp malang segala pecaturan yg d racang tidak menjadi...sungguh memalukan politik yg d mainkan oleh pakatan harami....

Anonymous said...

lebih wajar dia buat statement dlm TV rather than pakai tulis je.org lain boleh kata x benar

Anonymous said...

BANYAK BETUL FITNAH YG TUAN BUAT. TUAN MMG SENANG DI DUNIA, TUNGGU JE HARI PENBALASAN. PENAFIAN DEPAK TUAN YG REKA. SURUH DEPAK KELUAR DI TV3 NAFIKAN EVERY SINGLE WORD. TUAN DAN BN KOTOR, JGN INGAT ORG LAIN PUN SAMA. TUNGGU SHJ.

Anonymous said...

Mcm cnfidnt je kau betul..semua nmpk keburukn bn..mcmlh pakatn baik semua...pnyokong pakatn trlalu tksub ngan dsai..apa anuar ckp...di ya kn..tapi bila najib ckp..semua bohong..apa der...