Saturday, January 12, 2013

Runtuh Stadium Merdeka Oooooooo


Kapasiti Stadium Merdeka 30 ribu

Atas padang pandai-pandailah anda semua agak berapa ramai boleh muat ?

Kalau ikut laporan malaysiakini maka runtuhlah Stadium Merdeka hari ini.....

17 comments:

To Live Again said...

Kehadiran dlm lingkungan 30-40k..BERSIH 3.0 pon lbh kuyrg jumlahnya..Nmpk sgt muka2 sama jugak yg g..

Anonymous said...

Kumpulan SIAL nak menjahanamkan negera...

Anonymous said...

Anak anak Babi tonyok Anwar dengan Shamsidar..

Anonymous said...

PRU 13 pembangkang mesti lingkup punya. Satu Malaysia angkut mai banyak ni saja ke blh dpt?

Anonymous said...

100 ribu org????? Pale otak!!!

Anonymous said...

Campur cleaner ngan pekerja stadium...

Anonymous said...

ORANG BIJAK, AKAN AMBIL KIRA KAPASITI STADIUM UNTUK MENGAGAK JUMLAH PESERTA..

malayoo mudah lupa said...

Allah maha ,engethui kalo dia di pihak yg benar menang la dia PRU13 nnt tapi kalo dia ... .. Terlingkup jahanam la PR (Paakatan Rusuhan)

Anonymous said...

ada konsert caburator dung tak?

Anonymous said...

program BN di I-City aritu lagi gempak.BN lagi kuat.kita layan konsert,sambut tahun baru.500 ribu,PR mana boleh lawan.

stakat solat jemaah kat dataran dah bangga.

tahun baru,kena la enjoy.apa barang layan ceramah2.siap bawak ulamak dari Syria,x class langsung sambutan tahun baru PR.

try buat konsert macam BN,baru la gempak.anak2 muda dahagakan hiburan.PR hancurkan program tahun baru anak muda.tiada bunga api..hampa rakyat yang menunggu.

moga BN kembali perintah..ceriakan dataran dgn karnival,konsert2...

pasti semakin ramai mat rempit memenuhi bandar shah alam.rindu suasana sebelum 2008.

To Live Again said...

alalalal comel statement anon January 12, 2013 6:13 PM heheh..

ala anon jgn la buat2 lupa konsert carburator dunk,bertam nite dll..konon nk divert isu la 2 hahah

Anonymous said...

Mangkok ooooi..muka2 sengkek yg join perhimpunan shamsidar hr ni adalah muka2 sengkek yg sama yg join mlm tahun baru..so? Nmpk tak?

Tahrir square? No..no...no..Hari ni shamsidar taharin square.

Hahaha

Anonymous said...

To Live Again..

bukan alih isu.tapi ini kekuatan UMNO..

Bertam Nite cecah 500 ribu?tidakkan?

kita umno lebih berjaya kalau anjurkan program2 hiburan.

tengok saja hari belia,Kpop jadik tumpuan.sampaikan ceramah ustaz azhar idrus pun kita berjaya tendang keluar dari putrajaya mei lepas.PM Najib pun sama2 terhibur dgn Kpop..Datin Seri Rosmah Mansur pun mampu memimpin tarian Bollywood!!!isteri2 pemimpin PR mampu ke?jangan harap..

yg penting,UMNO rampas semula selangor.
skarang program2 kerajaan PR selangor kurang menarik.

tahniah pada penyokong2 UMNO yg tidak berpuashati dgn program2 ceramah.kehadiran berpuluh ribu sempena tahun baru lepas hanyalah syok sendiri kerajaan PR..

mohon tahun depan,konsert tahun baru dilanjutkan lebih masa hingga 3-4pagi,agar penduduk2 selangor lebih masa utk berhibur.ramai yang kecewa konsert tahun baru di i-city tamat sekitar jam 1.30 pagi.

Anonymous said...

Provok je tu,, nk tutup malu kedatangan tak sampai 100k..

provok bai..provok..

wahahaha.. caburator dung nyayi lagi Mari Jilat menjilat. pemuda pas tak puas hari..

begitulah kalau jadi pak turut..

pas oh pas..

Anonymous said...

pengikut diperbodohkan pemimpin...pemimpin diperbodohkan DAP & PKR.....itula PAS bahlol al bengap...

Anonymous said...

bukan provok..

dulu kami ahli umno sering berhibur.
sehinggakan di umno bahagian shah alam,di bangunan seksyen 11,kami pernah mengadakan parti dangdut selepas mesyuarat pra pilihanraya 2008 dulu.dalam bulan februari kalau x salah.

anda tidak percaya?boleh rujuk pada ahli2 umno shah alam,terutamanya cawangan seksyen 23 shah alam.(kalau nak saya sebutkan nama2 besar pun boleh)

ketika itu,suasana meeting ceria,dimulakan dengan doa.meeting berakhir sekitar jam 11.30mlm,dan parti dangdut bermula dalam jam 12 malam.

kami menari,berkaraoke dalam gelap tanpa gangguan,ditambah pula dengan sikap sporting ahli2 puteri umno.tapi kini???disebabkan kuasa jatuh pada kerajaan PR,kami terpaksa lupakan semua itu.kena berubah menjadi baik.

banyak lagi kenangan enjoy bersama umno dahulu..sangat meriah dan menghiburkan.kami rindukan suasana dulu.


min said...

hehhehhe..senang citer...bandingkan The NEW WEmbley Stadium yg jadi kebanggaan rakyat England utk acara2 globally, internationally ie utk tahun ini final UCL akan diadakan dan kapasitinya ialah lebih kurang 96,000 penonton dan bandingkan dengan STADIUM MERDEKA yg comey lotey tuh...nak propa agak2le wahai pembangkang oiii....nak belit tapi menunjukkan kebodohan diri sendiri..