Thursday, April 10, 2014

Ohhhh…Inilah Sebabnya Air Asia Enggan Pindah Ke KLIA2



14 comments:

Anonymous said...

Pindah... jangan banyak cakap,nak untung berbilion,nak bayar lebih sikit tak boleh ke, takut penumpang lari, lets play the game on a level ground, baru tahu siapa tu siapa,. tutup business kalau nak terus sombong,

Anonymous said...

Dulu govt layan sgt. AA pun siap taja Myteam lagi, jgn lupa. Skrg gigit org yg tolong. KJ xnak sound ke mamat ni?dgn persatuan sukan bukan main garang.

dino.yp@gmail.com said...

Pariah kalau dah naik junjung memang jadi macamni.!

Anonymous said...

Berapa duit si tony sumbang untuk buat KLIA2? Cukup2 lah nak berlagak sombong dan bongkak. KLIA2 guna duit rakyat. Biadap sungguh nak minta macam-macam. KLIA2 ukan bapa dia punya. Malaysia pun bukan bapa dia punya. Income tax check betul-betul akaun AA. MAB jangan takut guna perundangan kutip hutang tax dari AA.

Anonymous said...

aku dok tunggu kj punya komen je...mengapa diam seribu bahasa..ada share ke

Surrhead said...

melayu umno ......kalu tak dengki, bukan melayu namanya.....

Anonymous said...

A Asia tu kan penerbangan produk Malaysia jugak.

Mana pi patriotisma anda?

Asyik kutuk pasal dia keling ke?

Anonymous said...

Aa tunjuk lagak sombong..semua nak sapu..jangan bagi muka..

kurt koben said...

rasanya kalau mampu nak travel naik kapal terbang, mesti mampu fikir mana yang terbaik utk diri sendiri.AA tak paksa,MAS pun halang.yg melalut sampai ke politik lah,bangsa lah.inilah akibat bila sel2 otak berhubung dgn kepala lutut.

Mie said...

AA mcm spoilled kid... gomen jgn layan sangat... integriti kena ada..

Anonymous said...

Hahahah...

Meh sini aku nak citer satu airline ni...

Operate kat International Airport. Boarding ikut brigde bagai

tapi

Nasi lemak togel
(memanjang)Rugi kerajaan bail



Anonymous said...

Diam jew la... Naik la apa yg ko org nak naik.. Aa pindah ke tak.. Dats their problem.. Harga mahal @ murah.. Peduli lah... Choose yg ko org mampu,,.

.: Si BungaKopi : . said...

Saya suka naik air asia. Sekian.

Anonymous said...

Gini la org yg mudah tpedaya